Czy mozna przeprowadzić ankietę na uni Xantus w sprawie zwiększenia prędkości
- ekonomii do x8 lub do x10
- badań do x16 lub do x20
Czy mozna przeprowadzić ankietę na uni Xantus w sprawie zwiększenia prędkości
Taka konfiguracja nie jest możliwa do ustawienia poprzez ankietę.
a bez ankiety jest możliwa?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Macmichael
"Czy na innych uniwersach poza Virgo też są planowane jakieś zmiany parametrów lub chociażby ankiety wśród graczy? Patrząc na zmiany parametrów uniwersów z innych krajów na x8/x16 może warto byłoby i u nas dokonać ujednolicenia."
Ruda
"Jeżeli zachodzi taka potrzeba prosimy o odpowiednie tematy w DiD."
Nie.
Takie ustawienie funkcjonuje obecnie tylko na jednym uni i nie jest przewidywane wprowadzenie na innych.
Możliwe ustawienia: Lista uniwersów OGame.pl
Rozesłać temat i działać
Zwiększenie eko i badań na plus wyjdzie wszystkim. Jestem za
Co prawda na razie z urlopu nie chce mi schodzić, ale konto mam więc się wypowiem. Zmiana jak najbardziej byłaby na plus, choćby po to by nie odstawać za bardzo od reszty uniwersów.
Dlatego żeby nie odstawać to odrazu można zwiększyć na:
również jestem za zwiększeniem prędkości ekonomii do x8 i badań do x 16
Proponuje x20 i x40. Jak lecieć to z górką.
Balans klasowy idealny będzie. Odkrywca dostał po czterech literach przy poprzednich zmianach, dajmy jeszcze więcej zbieraczom.
Proponuje również powrót do złomu z piratów przy odkrywcy, żeby balans zachować. Chociaż 40% dajcie.
Popieram zwiększenie ekonomii do x8 i badań do x16.
Balans klasowy idealny będzie. Odkrywca dostał po czterech literach przy poprzednich zmianach, dajmy jeszcze więcej zbieraczom.
Proponuje również powrót do złomu z piratów przy odkrywcy, żeby balans zachować. Chociaż 40% dajcie.
x20 to już coś, a jaka oszczędność czasu, połowa kont mniej do pilnowania
Nieprawda, że odkrywca dostał po dupie. Przeszedłem na odkrywcę żeby skolonizować większą planetę i pomimo tego że mam 10te eko na uni to grając odkrywcą surowców mam od 20% do 40% więcej niż na zbieraczu. Nie liczę floty jaką dostaje na ekspedycjach.
Badania x100, eko x20 i będzie dobrze !!
Pozdrawiam
Wisior
Jestem za zwiększeniem ekonomii do x8 i badań do x16.
Pozdrawiam abracadabra
I ja jestem za podniesieniem eko i badań.
Pozdrawiam,
Funny
Również uważam, że fajnie byłoby podkręcić eko oraz badania, ale jeszcze lepiej byłoby..
zbanować Wisiora!
EKo x8 badnaia x16 jestem za ja biedny górnik
eco x8 badania x 16