Wątek dyskusyjny dla 11 Edycji Ligi Typerów. W tym wątku będą również wstawiane na bieżąco ewentualne dodatkowe informacje, jeśli się pojawią.
Liga Typerów - 11 edycja - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
boję się zapytać ile będzie owych kolejek do wytypowania
-
Mam nadzieje, że tym razem będzie gra do końca, a nie jak w 10 edycji, gdzie prowadziłem i projekt padł bez końcowego ogłoszenia wyników. https://board.pl.ogame.gamefor…er%25C3%25B3w#post8445869
Powodzenia wszystkim!
-
Spokojnie, trzymamy łapę na tej edycji więc jedziemy do końca
-
boję się zapytać ile będzie owych kolejek do wytypowania
Plan jest taki, że typer będzie na cały sezon,więc pewnie okolice 40
-
Dodatkowo kupon o wartości 10€ otrzyma osoba która zdobędzie najwięcej punktów w ciągu danych dwóch miesięcy. Kupony będą przyznane za następujące przedziały czasowe: sierpień - wrzesień, październik - listopad, grudzień - styczeń, luty - marzec i kwiecień - maj. W przypadku gdy kolejka będzie zaczynać się w jednym miesiącu a kończyć w innym, będzie ona liczona w całości do miesiąca wcześniejszego.
Toadie może dało by się "wywalczyć" za drugie miejsce dwa kupony po 3€ oraz za trzecie miejsce jeden za 3€ dodało by to motywacji oraz smaczku rozgrywką. -
-
I przypomnę, że pierwszy mecz drugiej kolejki już w środę o 20:45, więc nie czekajcie z typowaniem
-
Dzień dobry!
A dałoby rady dodawać daty i godziny meczów jak to miało miejsce w typerach na starym forum?
Albo chociaż we wzorku meczów do wytypowania/tytule tematu dodawać, kiedy mamy pierwszy mecz kolejki?
Ułatwiłoby to nieprzeoczenie jakiejś kolejki!
Wiem, że mówię to jako osoba co dzisiaj myślała, że mamy marzec, ale myślę, że tym bardziej ogarniętym w rzeczywistości też by pomogło!
-
Dałoby Postaram się dawać daty.
A wyniki pierwszej kolejki są tutaj:
Mam nadzieję, że nie wzbudzą zbyt dużych teorii spiskowych
-
Można już typować 3 kolejkę LT. Pierwszy mecz kolejki odbędzie się w sobotę 11 września o 15:00. Zapraszam do typowania
-
Liga Typerów - 11 edycja
Hm... Ciekawe, ciekawe!
Jakoś dziwnie to wygląda jak prowadzący i zliczający punkty lideruje całej stawce
-
Liga Typerów - 11 edycja
Hm... Ciekawe, ciekawe!
Jakoś dziwnie to wygląda jak prowadzący i zliczający punkty lideruje całej stawce
Cóż za przypadek... . Peper_SMT* pora się spiąć i pogonić, bo ja to na razie zamykam ten peleton
-
-
Są wyniki 2 kolejki, gratulacje za najlepszy wynik dla Logitech
Wyniki 2 kolejki jak i tabelę ogólne można sprawdzić tutaj:
-
4 kolejka dostępna do typowania, tym razem typujemy ligę hiszpańską:
Pierwszy mecz w piątek 17.09 o 21:00
Zapraszam do typowania
-
5 kolejka dostępna do typowania, tym razem typujemy nasza kochaną, rodzimą ligę polską:
Pierwszy mecz w piątek 24.09 o 18:00
Jest też podliczenie 3 kolejki jak i aktualna tabela generalna:
Zapraszam do typowania, szczególnie że w 5 kolejce można zdobyć bardzo dużo punktów, więc warto powalczyć o pierwszy kupon za typowanie z sierpnia i września. Otrzyma prawdopodobnie osoba z 3 miejsca (ja prowadzę typera, cezarcfc go podlicza, więc my w grze o kupon nie startujemy), a tam różnice punktowe nie są wielkie, dlatego warto typować
-
Podliczenie 4 kolejki jak i aktualna klasyfikacja generalna są gotowe:
-
6 kolejka jest już dostępna do typowania, tym razem typujemy ponownie Premier League:
Pierwszy mecz już w sobotę o 13:30
Tą kolejką zaczynamy walkę o kupon za październik i listopad, a ponieważ wszystko zaczyna się od zera więc każdy ma równe szanse
-
Jest już podliczenie po 5 kolejce, a co za tym idzie podliczenie za pierwszy okres rozliczeniowy w typerze czyli za sierpień i wrzesień:
Pierwszy kupon wygrał macer
Gratulacje!
Tym samym zaczynamy od zera walkę o kupon za październik i listopad