Liga Typerów - 11 edycja - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
Kurka wodna! Przegapiłem taką piękna kolejkę, w której była Królowa wśród europejskich lig - masakra!!!
Możemy zrobić reasumpcję?
-
-
Ja się obawiam, że po przerwie na reprezentację powrócą
Legła jedzie do Zabrza! I tak jak do tej pory każdy jej łoił ile wlezie, to coś czuję, że z Górnikiem będzie przełamanie
-
To prawda, ale może Górnik widząc co gra Legła, wspnie się (istnieje takie słowo?) na wyżyny swoich możliwości i zgarnie 3 punkty.
Marzenie zobaczyć taką Legię zamykającą tabelę
-
Oj Logitech obyś miał rację
Ale moje oczy już wiele widziały na żywo w Zabrzu i dopóki nie usłyszę ostatniego gwizdka 21-11-2021 to raczej jestem skłonny przyjąć ten (dla mnie
) pesymistyczny wariant!
Nie jedna miernota przyjeżdżała do Zabrza i obserwowaliśmy cudowne odnowienie czy tam odrodzenie (zwał jak zwał)
-
Podliczenie 11 kolejki już gotowe:
-
13 kolejka już dostępna do typowania:
Jest ona dość obszerna i zawiera aż 4 mecze punktowane podwójnie, więc można zdobyć sporo punktów:) Zapraszamy do typowania.
-
Podliczenie 12 kolejki jest gotowe.
Tradycyjnie tabela główna jest w trzecim poście tematu typera, a post niżej tabela za październik i listopad:
-
Peper_SMT* no i co? Widziałeś co Górnik zagrał! 3 punkty w domu
-
Peper_SMT* no i co? Widziałeś co Górnik zagrał! 3 punkty w domu
Ja do teraz jestem w szoku! Byłem nawet na tym meczu! Pierwsza połowa bajka, a w drugiej dwa zawały i prawie wylew
-
Można już typować 14 kolejkę, pierwszy mecz już w piątek:
Będzie to ostatnia kolejka w okresie rozliczeniowym październik - listopad, więc po podliczeniu tej kolejki przyznana będzie nagroda
-
Drodzy typerzy, zaczynamy nowy okres rozliczeniowy, tym razem Grudzień - Styczeń.
Po raz kolejny w walce o kupon zaczynamy wszystko od zera, każdy ma równe szanse
Od razu można będzie zdobyć sporo punktów, bo poza Bundesligą typujemy też ostatnią kolejkę Ligi Mistrzów, zatem serdecznie zapraszam do typowania
-
Podliczenie 13 i 14 kolejki jest gotowe.
Tradycyjnie tabela główna jest w trzecim poście tematu typera, a post niżej znajduje się tabela za październik i listopad:
Kupon za październik i listopad rzutem na taśmę dzięki dobrej formie w ostatnich kolejkach wygrał TheLeg
Osiągnięcie tym bardziej godne podziwu, że zaczął typowanie od drugiej kolejki w tym okresie rozliczeniowym
Gratulacje!
-
-
Logitech niestety na razie nie zmieni
I można juz typować kolejkę numer 16, tym razem La Liga. Zapraszam do typowania
-
-
Kolejka 17 jest już dostępna do typowania. Tym razem typujemy ostatnia kolejkę ekstraklasy przed przerwą zimową. Pierwszy mecz już w piątek o 18:00. Zaprasza m do typowania
-
Wyniki 16 kolejki już są, można je zobaczyć jak zawsze 3 poście tematu głównego typera
A post niżej znajduje się nowa tabela za okres grudzień - styczeń.
-
A post niżej znajduje się nowa tabela za okres grudzień - styczeń.
Proszę o usunięcie mojego nicka z listy rankingowej. Potrafisz to zrobić dla mnie? Będę wdzięczny