Liga Typerów - 11 edycja - dyskusje
- Toadie
- Closed
-
-
Podliczenie ostatnich kolejek jest gotowe:
Mamy też już wyniki za luty - marzec, kupon na 10e wygrywa Mati
Gratulacje

-
29 kolejka ligi Typerów już jest dostępna do typowania:
Tym razem powracamy do naszej najwspanialszej ekstraklasy do której dochodzą półfinały europejskich pucharów.Półfinały ligi europy punktowane są podwójnie, a ligi mistrzów potrójnie więc można zdobyć sporo punktów. Pierwszy mecz w najbliższy piątek o 18:00, zapraszam

-
Można już typować 30 kolejkę, tym razem La Liga plus rewanże półfinałów europejskich pucharów. Zapraszam

-
Można już typować 31 kolejkę LT, tym razem Premier League i bonusowo derby Madrytu. Pierwszy mecz w sobotę o 16:00
Jest też podliczenie po 29 kolejce LT, oraz post niżej dodano tabelę za kwiecień - maj:
-
W 32 kolejce LT typujemy ligę hiszpańską, start kolejki w niedzielę o 18:30, zapraszam

-
Ostatnia kolejka ligi typerów jest już dostępna do typowania. Tym razem Premier League i dwa finały, w tym finał Ligi Mistrzów punktowany poczwórnie. Zapraszam!

-
Jest podliczenie ostatnich kolejek:
Kolejne podliczenie będzie już tym finałowym

-
-
-
Qnick to jest myśl
- plus osobno turniej mundialu. Na pewno wyjedzie to na dobre społeczności. -
Co do typera na mundial to chciałbym z takim wystartować, aczkolwiek nie wszystko zależy ode mnie. Natomiast jeśli chodzi o typera na kolejny sezon to raczej nie planowałem, ale jeszcze pomyślę. I przepraszam za przedłużający się czas oczekiwania na podsumowanie tej edycji, ale niedługo będzie (mam nadzieję ;))
-
Z podsumowaniem to na spokojnie aczkolwiek promocję na anty GF zafundowało i obejmuje kupony
. No ale wiadomo nie pierwsza i nie ostatnia Toadie wie bez spiny są długie terminy. Typer na mundial piękna sprawa i mam nadzieje, że go zrealizujesz tak jak 12 edycje typera (13 pechowa to może ewentualnie tutaj dać stop i zawsze możemy z jakąś inną dyscypliną wystartować ale to tylko moje luźne spojrzenie na sprawy).
-
Z podsumowaniem to na spokojnie aczkolwiek promocję na anty GF zafundowało i obejmuje kupony
. No ale wiadomo nie pierwsza i nie ostatnia Toadie wie bez spiny są długie terminy. Typer na mundial piękna sprawa i mam nadzieje, że go zrealizujesz tak jak 12 edycje typera (13 pechowa to może ewentualnie tutaj dać stop i zawsze możemy z jakąś inną dyscypliną wystartować ale to tylko moje luźne spojrzenie na sprawy).
Może żużel + SGP
nawet mógłbym pomóc w liczeniu punktów w takim przypadku.Oo nie wiedziałem, że kupony też są objęte promocją. Dzięki za info.
-
Podsumowanie Ligi Typerów forum OGame 2021/22:
Jako, że 1 i 2 miejsce zajęli odpowiednio prowadzący i podliczający, czyli Toadie i Cezarcfc to nagrodę główną czyli trofeum + rangę konkursową na forum + 2 kupony o wartości 10€, każdy do wykorzystania w dowolnej grze GF otrzymuje MaRecki
Gratulacje

Kolejną nagrodę czyli trofeum + kupon o wartości 10€ + 2 kupony o wartości 3€, każdy do wykorzystania w dowolnej grze GF otrzymuje Qnick
Ostatnią nagrodę czyli trofeum + kupon o wartości 10€ do wykorzystania w dowolnej grze GF wygrywa Mati
Dodatkowo MaRecki dostaje nagrodę za najlepsze typowanie w okresie kwiecień - maj

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na pw w celu odebrania nagród.
-
Dzięki chłopaki za prowadzenie i gratuluję wygranemu, czyli chyba zdobywcy trzeciego miejsca

Do zobaczenia w kolejnej edycji o/
-
Gratulacje Zwycięzcom, a wszystkim pozostałym dzięki za wspólną zabawę!
Teraz czekamy na kolejne edycje

-
-
"Ja jestem za, a nawet przeciw" - jak to mawiał klasyk!

Chętnie się pobawię z Wami!

-
Jak najbardziej na tak 😉. Co by nie zapomnieć o co chodzi.