"Event Piracki" - odblokowanie pz na 16 pozycji

• Witam, siedząc w grze, wysyłając co godzinę kolejne ekspedycje, rozpamiętywałem sobie dawne czasy, kiedy to starcia z piratami przynosiły zyski w postaci pz.

Wpadłem na pomysł by przywrócić taką opcję w postaci czasowego eventu jak na antymaterię czy przedmioty.

Wychodzę z pomysłem by przedyskutować taką opcję.

Jak dla mnie wynikają z tego same plusy. Wszędzie spawają się jakieś statki, pojawia się więcej flot do zezłomowania - daje to więcej możliwości grającym bardziej ofensywnie. Zbieracze mają spokój, bo nie opłaca się już wlatywać im w produkcje czy łapać dt. Wraca handel ropą (który po ustaleniu przelicznika takiego jak za anty całkowicie się zatrzymał). GF też zarabia więcej, bo żeby zbierać takowy pz trzeba skakać między klasami by co raz to więcej pionków dorabiać i odrabiać straty ;)

Art  Ruda  kruszynka

Jak sądzicie, jest sens pchać dalej taki pomysł?

• ja proponuję żebyś opisał to tutaj

tam jest większa szansa że ktoś Ciebie wysłucha i coś z tym zrobi...

Tłumaczę z ogejmowego na ludzki: jeśli zostanie to zaakceptowane w głosowaniu, to temat zostanie przeniesiony do podforum z zaakceptowanymi wątkami, propozycja zostanie dopisana do długiej listy zaaprobowanych, po czym po dzień sądu ostatecznego nikt nie skinie palcem. XD

• Niech wróci handel ropą! :D A nie . . . czekaj kurka . . Przecież tym się nadal handluje po odgórnie ustalonym przez kołchoz przeliczniku . . . Więc nic Ci nie da takie pisanie, bo i tak mają to w dupie.