Director Sedna(REG) vs. Darkness ~ 49.311%

• Spółka z o.o.:)

Dnia 23-10-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Director Sedna [REG]

Pancernik 131.803

Obrońca Darkness

Mały transporter 66.316

Duży transporter 20.000

Lekki myśliwiec 98.656

Ciężki myśliwiec 16.714

Krążownik 17.603

Okręt wojenny 9.974

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 43.500

Sonda szpiegowska 36.535

Bombowiec 2.082

Niszczyciel 343

Gwiazda Śmierci 2

Pancernik 26.483

Reaper 221

Pathfinder 14.227

Po bitwie...

Agresor Director Sedna [REG]

Pancernik 129.325 ( -2.478 )

Obrońca Darkness

Mały transporter 0 ( -66.316 )

Duży transporter 0 ( -20.000 )

Lekki myśliwiec 0 ( -98.656 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -16.714 )

Krążownik 0 ( -17.603 )

Okręt wojenny 0 ( -9.974 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -3 )

Recykler 0 ( -43.500 )

Sonda szpiegowska 0 ( -36.535 )

Bombowiec 0 ( -2.082 )

Niszczyciel 0 ( -343 )

Gwiazda Śmierci 2 ( -0 )

Pancernik 0 ( -26.483 )

Reaper 0 ( -221 )

Pathfinder 0 ( -14.227 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

48.867.965 Metalu, 48.867.965 Kryształu i 48.867.966 Deuteru

Agresor stracił łącznie 210.630.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 211.046.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.953.317.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 5.973.317.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.408.732.000 metal, 1.953.416.000 crystal and 569.009.600 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 287.628.000 metal, 225.883.000 crystal and 66.026.000.

combatreport.raids.debris_deut

Agresor przejął łącznie 146.603.896 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.391.198.965

Kryształ: 1.909.543.365

Deuter: 582.305.966

agresor zyskał łącznie 4.883.048.296 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.707.814.965

Kryształ: -2.173.634.965

Deuter: -658.933.966

obrońca stracił łącznie 5.540.383.896 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Który z Was był na koncie podczas tej akcji? Robson czy Wodzu? 🤣 Oszust wrzuca ST na forum i myśli, że jest kimś.

A może Darkness znowu sprzedał konto/flotę? 🤣 w końcu byliście razem w soju 🤣

Pewnie! Taniej wychodzi kupić flotę do złomu niż paczki 🤣🤣 i staty zniszczonych sztucznie rosną 🤣

Żenada ta Wasza rozgrywka i grając we dwóch na jednym koncie będąc online 24h nie możecie sobie poradzić z nami 🤣🤣🤣🤣

Obrońcy SzO, jeśli było to uczciwe trafienie a nie znowu za dudki 🤣

Edit:

Lidokaina K vs. Director Sedna [REG] ~ 7.342%

🤣

• Czy to starcie nie powinno być oznaczone jako ACS skoro Was tam parę osób lata na jednym koncie?? :trollface:

No cóż, jak to mówią psy szczekają, karawana jedzie dalej :whocares::evil:

:brawo: ładne procenty robisz, a obrońcy SzO

• Gratulacje, jak na to uni ilość puszek już całkiem zacna, od siebie dodam to na tym koncie grają we 3, bo "taniej wychodzi" i w sumie ciekawy pomysł, jeden gra eko, drugi buduje formy, a trzeci flote i złomuje :)

• Kurde jak to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć ale jednak ta spółka to najlepsza jaka mogła powstać w tej edycji OGame:) Gratuluje agresorowi w końcu klasa sama w sobie a obrońcy jak to obrońcy smutne SZO na osłodę życia :)

• Komu pogratulować tego ST "oszuści" ?:trollface:

Rzadko staram się udzielać na forum, ale napisze poradnik na podstawie privów, które dostają ludzie od pewnego Pana, a wiec:

-Mniej dwa razy więcej punktów od innych i śmiej się z innych, że trafić nie potrafią.

- Ucieknij pod parasol top 1 bo przecież mogłeś go zezlomowac pewnie 300 razy kilkanaście mniejszą flotą.

- Stwórz sojusz i nagle wszyscy z niego mają kilkanaście kk przychodów pkt z dnia na dzień. Pewnie czysty przypadek.

- Zarzuć komuś, że kupił ST, a gdy Darkness sprzedał swoją flotę to nagle wasz guru ze 100 tys pkt honoru wskoczył tej nocy na 1 mln. Oczywiście kolejny przypadek.

- Kup flotę top 4 w kilka sekund (130 pozycji do góry) i nazwij to skillem. TAK, TAK, wiemy tylko wy tacy bogaci jesteście, reszta to plebs bez prądu w domu.

- Ktoś chce komuś zdjąć moona? Powyzywaj na PW, że to noobskie

- Ktoś Ci ucieknie? Również powyzywaj, a najlepiej jego rodziców od oszustów.

- Ktoś robi śmieciowie ST? Oburz się, ale jak kolega z Lyri zrobil ich setki to aż serduszko rośnie i on może.

- Ktoś inny poleci na BFS? Noob, pajac, brak skilla, ale Ty możesz :love:

- Jak Cię Ktoś zeskanuje to napisz mu: "nie zaśmiecaj mi spamu". Skanować możesz tylko Ty.

-Ktoś skanuję Cię w nocy? Zarzuć mu, że jest oszustem i siedzi tam piec osób. Oczywiście tylko Ty możesz skanować po nocach.

A później zdziwienie, że połowę kont w top 20 było/jest do oddania po kilku dniach od startu uni, a samo uni "żyje" może dwa miesiące. Coraz nas mniej w tej grze, forum wręcz zdechlo, a Ty tylko wyzywasz bo chcesz by uni zylo i fajnie sie gralo xD. Sam klikam raz na rok chwilę for fun i już mi się odechciewa ?(

• Nie rozumiem logiki tego hejtu

Darkness wczesniej sprzedał flotę , kto kupił widać było gołym okiem więc nawet jeżeli tu też była kupiona wytykanie tego jest delikatnie nie na miejscu :)

Do pozostałego mysle że nie ma sensu się odnosić - każdy widzi jak jest i nic co napisane tego nie zmieni

Gratulacje starcia , Szo Darknessowi raczej nie życze - nie lubie takiej gry jaką on uskutecznia .

Edit - zobaczymy kiedy Thanos zostanie przetopiony bo już tam tłusto się robi , wtedy to będzie skilowe starcie :D

• Witam wszystkich , czas nadszedł żebym coś napisał na temat tego starcia ...
    Flota została zezłomowana , nie kupiona .

Zasnąłem i agresor wyskorzystał to .

Życzę szybkiej odbudowy a ja bede pykał sobie na luzie ...

• Również czekam na starcie na graczu Thanos. Screeny porobione z każdym skanem. Dobrze, że mam też screeny jak Thanos aka Mr.Green był w Szmal i teraz konto jest bez soja. Jak wpadnie w rece Szmalu to wiadomo Push. Mam nadzieje tylko że wszyscy wyśla tickety wtedy.

PS. Graty starcia i oby tak dalej.

• Również czekam na starcie na graczu Thanos. Screeny porobione z każdym skanem. Dobrze, że mam też screeny jak Thanos aka Mr.Green był w Szmal i teraz konto jest bez soja. Jak wpadnie w rece Szmalu to wiadomo Push. Mam nadzieje tylko że wszyscy wyśla tickety wtedy.

PS. Graty starcia i oby tak dalej.

U nas nie ma pusherów koleżko. Lepiej pochwal się swoim botem odpalonym, kiedy nie pilnujesz konta. Kolejny hipokryta przychodzi na forum się wypłakać. Jak nie jedna ze zmian na koncie, to bociarz. Oszuści będą prawić morały hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Darkness w takim razie najszczersze SzO skoro grasz dalej 😉

Edit: Robson/Wodzu już raz w reckach wylądował/li więc będzie kolejny 😊 to tylko kwestia czasu...

Lidokaina K vs. Director Sedna [REG] ~ 7.342%

😆