czy po użyciu itemu dostane punkty za badania?
Item +nadprzestrzenny/plazma/astro
-
-
Nie. Punkty otrzymujesz tylko za wydane surowce. Darmowe itemy nie są wydanymi surowcami, ponieważ są darmowe.
-
Oczywiście że tak.
Nie. Punkty otrzymujesz tylko za wydane surowce.
Niski 10-11 poziom musiałeś chyba aktywować

-
Tak, dostaniesz. Jesli nie wchodzą, to przeloguj się.
-
Dostaniesz normalnie punkty za badania. Nie słuchaj troli .
Po odpaleniu itemu po prostu się przeloguj / zaloguj na nowo do gry i punkty normalnie dostaniesz.
-
Nie. Punkty otrzymujesz tylko za wydane surowce. Darmowe itemy nie są wydanymi surowcami, ponieważ są darmowe.
Nie wiem skąd to przekonanie, ale za użyty token plazma + 1 jak i astro +1 punkty zostały normalnie dodane. Jeśli użyłeś i nie wpadły to wystarczy się przelogować i punkty są dodawane.
-
super
dziękimój wewnętrzny polak już się znowu uśmiechnął do połowy

-
Punkty otrzymujesz tylko za wydane surowce.
Jeszcze się mi nasuwa by podkreślić że to stwierdzenie też jest błęde sensu stricto, a nie tylko dla itemów.
Jak wiadomo FŻ wprwadzają redukcje kosztów. Wydajemy wiec mniej surowca gdy punkty dostajemy za całość bez zniżki kosztow, czyli część punktów to nie są wydane surowce. I to nie wspominajac już nawet o punktach wojskowych za zniszczenia, za znaleznienie FŻ, osiągniecia itp itd

-
-
Dostaniesz normalnie punkty za badania. Nie słuchaj troli .
Po odpaleniu itemu po prostu się przeloguj / zaloguj na nowo do gry i punkty normalnie dostaniesz.
@nginx Sam jesteś Troll. Nie popełnia błędów tylko ten kto nic nie robi.
Zasugerowałem się tym, że np darmowa +1 plazma z eventu nie powstała w wyniku wydanych surowców. Wobec tego nie powinna zwiększać ilości pkt.
Być może rzeczywiście nie odświeżyłem prawidłowo strony. Zatem jestem winien przeprosiny za wprowadzenie w błąd.
-
Wystarczy zapytać, a nie siać ferment

-
Przecież napisałem że przepraszam. Wśród kulturalnych ludzi słowo przepraszam wraz z wyjaśnieniami kończy dyskusję i nie ma sensu tego dalej drążyć.