a skrypty dalej robią expy ![]()
graty panowie. szkoda, że nie miałem floty pod ręką ![]()
SzP!
a skrypty dalej robią expy ![]()
graty panowie. szkoda, że nie miałem floty pod ręką ![]()
SzP!
Cały trud zorganizowania przypadł PCtowi
Już wiem dlaczego latacze wolą latać na brak FS'a - to co tutaj miało miejsce to logistyczny koszmar
Jestem wewnętrznie rozdarty. Nie raz złoma dostałem, ale jakby mi ktoś tyle surowca podprowadził to posmutniałbym.
Obrońcy pozdrowienia i SZO!
za mali by latać na totalnym chillu, za duzi by z czuba podstawić. to trzeba siępostresować ![]()
dzięki za zapro do ACS. bez tej wiadomości nie wiedziałbym o akcji ![]()
SzP
Eh Gittel ty lamko ![]()
SzP
A kiedy coś na delfinku? SzP
obrońcy udanej fali exp na odbudowę ![]()
piękny %%, dobrze wykorzystany błąd PCP. SzP
Obrońcy ![]()
który to już raz Columbo w reckach
SzP a odkrywcy odbudowy
wystarczy wywalić paczki i zrobić uni x2 bojowe, x4 obrońców z ładownością sondek i 60%+ PZ
I uni będzie się bawiło długo
Boosty do exp/eko/sloty są imo OK, GF dalej będzie zarabiało krocie bo aktualna META to expy i każdy kompetetywny gracz ma wykupione sloty exp
No i cofnijcie tą zmianę z GSami. 1x dla wszystkich uni - OK, ale napędy powinny wpływać na czas lotu
Czasami by zarobić więcej trzeba sprzedawać mniej
SzP ![]()
za umiejętności obsługi konwertera ![]()
Żeby mi się jeszcze chciało coś poszpiegować ehhhh
Graty ustrzelenia własnej gsówki 😁
A dziękuję 🙂 Już od czasów Juno wiadomo, że każde konto, które lądowało w moich reckach to albo kupione albo gesowki 😜 A teraz po prostu nadszedł czas na żniwa 😇
Nie wiem nic o Juno ale jak Starcy chcieli złapać Sodiuma to które konto nagle zdjęło U i próbowało zdjąć mu księżyce?
A które konto ostatecznie też ów Sodium złomnął? Może jednak było odwrotnie i kolega, kolegi, który zna kolegę, który ma kolegę Sodiuma to on tak na niby chciał zniszczyć koledze od kolegi od kolegów te moony? A potem kolega GO się wkurzył i dlatego poszły bany? Może jednak trzeba dopisać tag Z_CiP? 😱 Też sobie mogę wymyślić teorię i tak kolejna i w kółko. Nie mam nic wspólnego z jakimikolwiek gesowkami itd. A jeśli macie wątpliwości to piszcie ticketa albo depesze do GF. I to tyle mego.
Pozdrawiam
A może bahe nie dopilnował swoich multi bo akty na matce naprzemiennie się pojawiały. zresztą konto twoja stara też się pode mnie ustawiało ale chyba skill issue.
Bawcie się, ja wracam do diablo ![]()
pogratulowałem w grze, wpisze się i tutaj.
SzP. głowa boli, a stateczki się odbuduje ![]()
Dzięki za obrone i zaufanie.
Co do złomu to Ruda i tak napisze, że od strony serwera i tak wszystko działało zgodnie ze sztuką i elo ![]()
Obrońcy SzO
Dużo ludzi się wypowiada na temat składu flot.
Serio? jesteśmy 2mc od UF, ZRI i WONDER mają totalną dominację na uni, opozycja w postaci starców i dwójeczek mało robi. Jedyne co toxo i willy muszą zrobić to nie dać zarobić reszcie uni. A czy zarobią 1kkk czy 100kkkkk to już nie ma znaczenia bo i tak nic im nie grozi.
Ja to się bardziej zastanawiam co tam robił wirus i ile miał zarobić za wystawienie tego konta. Ani falangi nie ma na cel, ani nawet floty, a jakoś za każdym razem kiedy jakaś flota podejrzanie wystawiona pojawia się na radarach to Wirus magicznie ma info/podgląd gali i spamuje pilotami.
Może jakbyś się nie pokazywał na fali to poleciały by same GS, może wtedy taki Szaman + Loord mogliby uwalić te 100-150k GS na spadaku. A tak to pretensje, ze ktoś rozegrał dobrze akcje. Tym razem nawet złom zebrany ![]()
SzP
Obrońcy kolorowego jajka ![]()
i po co mu było sprzedawać flote ![]()
SzP
ACS w Leksa to coś nowego.
Czekamy teraz na moonkill
hahaha to prawda
ale z nim to bardziej byl fun nastepny etap atak kolonamibyle tylko bylo ich co najmniej 40 k
to achieva zrobicie przy okazji
10k styka ![]()
Graty, piękne straty ![]()
![]()
Graty akcji panowie ![]()
Szkoda, że zabrakło paru minut by się podłączyć
Ale moonika zciągnąłem ![]()
LoorD to się nazywa chill z ekipą na discordzie. Czasami zechce się ruszyć tyłek na spontanie to bijemy wasze floty. Może kiedyś tego doświadczysz jak ktoś zechce z tobą polecieć ![]()
Wracaj do budy ![]()
Nie pozdrawiam ![]()
Kolejny, co potrafi tylko bić starszych. Hej kolego, zmierz się z kimś w swoim wieku!
też uważam, że TOXO to noob. lata tylko po słabszych

![]()
graty i SzP pana aktywnego 24/7
STARCY TOP1 i TOP2 solo ![]()
Ale się najadłeś w ostatnich dniach. A ponieważ jestem Leniwą Bulwą to wpisuje się raz ale za to capsem:
GRATY
dobrze ze na CAPS starczylo sily. SHIFTa raczej nie trzymales![]()
zysk miodzio jak na 30% PZ ![]()
przetapiaj