• Ta gra robi ze mnie debila, miałam brakujące niecałe 200 anty do kupienia technokraty, expy dowiozły a nagle zrobiło mi się 3800, niczego nie kupowałam, nie przyspieszałam etc. Wiem, wiem, można pisać do supportu i się nie doczekać odpowiedzi, poza tym wpieniają mnie te podwójne kliknięcia, żeby wysłać flotę, niemożność wykasowania RW, tylko trzeba odświeżać na nowo, pasek prędkości na całą szerokość, trzeba omijać łukiem, flota nie może wystartować bo coś tam, budynku nie można wrzucić do kolejki bo na tej planecie coś się dzieje, to wszystko prowadzi do uszkodzenia rąk, skąd im się to wzięło pojęcia nie mam ale może gra bierze "klikalność" w algorytmy i dlatego w reklamie jest, że to najpopularniejsza gra przeglądarkowa bo często klikana :D Po prawie 20 latach grania odpadam, miłej gry wszystkim

• Ta gra robi ze mnie debila, miałam brakujące niecałe 200 anty do kupienia technokraty, expy dowiozły a nagle zrobiło mi się 3800, niczego nie kupowałam, nie przyspieszałam etc. Wiem, wiem, można pisać do supportu i się nie doczekać odpowiedzi, poza tym wpieniają mnie te podwójne kliknięcia, żeby wysłać flotę, niemożność wykasowania RW, tylko trzeba odświeżać na nowo, pasek prędkości na całą szerokość, trzeba omijać łukiem, flota nie może wystartować bo coś tam, budynku nie można wrzucić do kolejki bo na tej planecie coś się dzieje, to wszystko prowadzi do uszkodzenia rąk, skąd im się to wzięło pojęcia nie mam ale może gra bierze "klikalność" w algorytmy i dlatego w reklamie jest, że to najpopularniejsza gra przeglądarkowa bo często klikana :D Po prawie 20 latach grania odpadam, miłej gry wszystkim

po kilku lat grania i kupe zrobiles w majty o 200 anty??

to niezly polaczek cwaniaczek z ciebie jest he he he

• Co ja paczę? – i-slownik.pl

a man with a beard wearing a hat and a necklace .

Jak zwykle pierwsi się odezwali moi wierni fani, kickerbaser od kiedy ja jestem facetem? Styrtasiepali jakiś konkretny komentarz czy tylko pismo obrazkowe?

Szanowna Pani, skoro jestem wiernym fanem to powinniśmy się już rozumieć bez słów ^^ . . . Stwierdziłem więc, że te powyższe obrazki i gify wystarczą :P A kickerbaser to z grubej rury jak zwykle pojechał :DxD Dodam jeszcze, że nie zawsze wszystko idzie po Naszej myśli, a szczególnie w tej grze po tych kilkuset backendowych zmianach, bo cóż szkodzi obiecać xD ^^ Życzę wytrwałości :) By the way . . . z tym klikaniem to dobrze, przynajmniej według mnie, bo można wyćwiczyć palce do perfekcji :P

• Jak zwykle pierwsi się odezwali moi wierni fani, kickerbaser od kiedy ja jestem facetem? Styrtasiepali jakiś konkretny komentarz czy tylko pismo obrazkowe?

A to kolejny, co mu się wydaje, że jak ubierze damskie ponczocchy i obcasy to nagle stanie się kobieta hehehe.

WOKE? Tak jesteś facetem, a jaka sobie pleć wybierzesz, lub czym jesteś to nie ma znaczenia i niczego nie zmiienia, że jesteś nadal facetem.

)

• Wracając do temat. Robią co chcą... Była ankieta na temat jednym z uni to ładowność sond przeszła a do tej pory nie wprowadzili . Tak ze nie dziwi mnie j

No właśnie, podpisujemy warunki owu, ale te obecne czy ewentualne przyszłe? Jak kredyt we frankach, co innego na umowie do spłaty a co innego w rzeczywistości

• Typowa męska odpowiedź, bez odpowiedzi, na szczęście kredyty mi umarzają, :D

Po prostu wytykam Ci, że nie znasz dokumentu na który się powołujesz. Ja też nie wiedziałem, ale zajrzałem i się dowiedziałem w mniej niż 5 minut.

A to, że Ty grasz 5, 20 czy 100 lat nie ma nic do rzeczy. OWU i wszystkie inne regulaminy warto znać, a to, że mało komu się chce tam zaglądać to ani ja ani Ty nic na to nie poradzimy.

Zupełnie inna gadka byłaby gdyby tego o czym mówisz tam nie było. No, ale jest :)

• Wracając do temat. Robią co chcą... Była ankieta na temat jednym z uni to ładowność sond przeszła a do tej pory nie wprowadzili . Tak ze nie dziwi mnie już nic

A ja czekam, kiedy w zadaniach eventowych będzie "zmień profil gracza na inny, np

odkrywca-generał i wróć do poprzedniego" :trollface::trollface::trollface: