Podniesienie prędkości flot pokojowych

• Czołem,

Chcę podnieść temat do dyskusji by podnieść prędkość flot pokojowych.

Wiadomo, że prędkości eko nie podniesiemy, a na podniesienie wojennych jest bardzo dużo przeciwników, ale może warto by się zastanowić nad podniesieniem prędkości flot pokojowych.

Zwłaszcza, że właśnie klepnięto przyspieszenie ich na kilku uni z x2 na x4.

Ostatnia fuzja nie zmieniła dla nas nic, ale jak możemy się domyśleć to przez to, że większe fuzje przed nami.

A myślę, że w interesie znaczącej większości działałoby podniesienie jej do x3 lub x4.

W przyszłości zapewne czeka nas fuzja albo z uni 68 albo z Rosalind.

Dobrze byłoby wiedzieć, jakie są nastroje graczy i w którą stronę większość chciałaby dążyć.

• TO KAŻDY by tak chciał mieć wojenne 1 a pokojowe 4-6

nawet serwery typowe pod farme tak dobrze nie mają bo mają wojenne 2

• Przecież Ty kupiłeś to konto (na którym teraz "grasz") za grube dulary, żeby coś pokazać xD Ale nikt tego czegoś do tej pory nie był w stanie ujrzeć, bo z jakże dumnego "predatora" stałeś się "zwierzyną" :D W przyszłości weź pod uwagę "po jakiemu" się wyrażasz, bo dalsza część Twojej pisemnej wypowiedzi też mnie irytuje.

Z czego Ty tam korzystasz? xD (prócz zaległej na tymże koncie antymaterii xD ) Chyba ze szlabanu w nic nierobieniu :D Cosik mi się zdaje, że Tobie może się nic nie zdawać :D Więc proszę, abyś zszedł na "ziemię" :D Ku jego "podniesiątości" w kierunku tychże podniesień. Jestem na NIE xD

• TO KAŻDY by tak chciał mieć wojenne 1 a pokojowe 4-6

nawet serwery typowe pod farme tak dobrze nie mają bo mają wojenne 2

Na delphinusie mają wojenne x1, a pokojowe zwiększają im do x4 właśnie.

Poza tym zaraz będziesz miał sezonowe gdzie wojenne będą x2, a pokojowe x8. Także myślę, że technicznych blokad to zbytnio nie ma poza tym eko x10.

Ja osobiście wolałbym wojenne x2, ale śmiem przypuszczać, że większość preferuje raczej x1.

• - daruj sobie wycieczki personalne, bo robisz tylko offtop/spam

- zwierzyną, to co najwyżej jestem dla Szopów, reszta sięga po okruchy (smacznego)

- Ty musisz wszędzie krzyczeć, wszędzie musi być Cię pełno... i to Ciebie ludzie mają dosyć, i to Ty ich irytujesz. Także zmądrzałbyś i odpuścił sobie...

- a czy ja gdzieś powiedziałem, że korzystam teraz z floty ? Nie, i to moja sprawa co z nią robię. A Ty "mały i zawistny Polaczku" zastanów się dwa razy, zanim coś powiesz.

Po widzę, że czepiasz się wszystkich, a sam walisz takie kocopoły, że aż dziw bierze, że dorosły chłop się tak zachowuje.

I skończ pisać dyrdymały jeśli nie masz nic merytorycznego do wniesienia.

• Różnica polega na tym, że ja na tym uni trochę grałem i posiadam tam konto. Mimo to z powodu długiego urlopu osobiście nie zagłosuję w ankiecie, ale jeśli ustawienie przejdzie, to z urlopu zejdę i na jakiś czas wrócę do gry.

• Różnica polega na tym, że ja na tym uni trochę grałem i posiadam tam (tutaj) konto. Mimo to z powodu długiego urlopu osobiście nie zagłosuję w ankiecie, ale jeśli ustawienie przejdzie, to z urlopu zejdę i na jakiś czas wrócę do gry.

Myślałem, że kto jak kto, ale Ty zrozumiesz ten żart sytuacyjny :P Nie umniejszając niczego i nikomu . . .^^ Jednak nawet to, czego "jesteś" (śmy) pewien/pewni w 84,62 % wcale nie musi wyglądać tak, jakbyśmy chcieli ^^ :P

Nie śledzę wszystkich wątków na forum... innym słowem jestem trochę nie w temacie, ale w tym przypadku nadrobię zaległość.

W zakresie czytania między wierszami ^^