Incepcja [ LbK ] vs. Oddamm aka TUSK [ PIWO ] ~ 3.083.233%

• Witam

pozdro LbK i discord ;)

Dnia 12-08-2025 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Incepcja [LbK]

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 177.172.652

Obrońca Oddamm [PIWO]

Mały transporter 736

Duży transporter 800.000

Lekki myśliwiec 249

Ciężki myśliwiec 84

Krążownik 58

Okręt wojenny 28

Recykler 563.000

Sonda szpiegowska 3.267.560

Bombowiec 20.000

Niszczyciel 100.000

Gwiazda Śmierci 765

Pancernik 2.610.242

Crawler 1.400

Reaper 1.096.082

Pathfinder 135.091

Wyrzutnia rakiet 783.000

Lekkie działo laserowe 43.700

Działo Gaussa 4.200

Działo jonowe 4.760

Wyrzutnia plazmy 3.680

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Incepcja [LbK]

Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Pancernik 177.147.507 ( -25.145 )

Obrońca Oddamm [PIWO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

19.471.086.723 Metalu, 2.036.227.547 Kryształu i 1.959.679.017 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.137.325.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 448.723.613.000 jednostek.

At these space coordinates now float 133.748.965.338 metal, 129.050.824.866 crystal and 45.523.538.619 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 31.393.323.000 metal, 29.716.984.000 crystal and 10.666.287.000.

Agresor przejął łącznie 23.466.993.287 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

133.748.965.338 metal, 129.063.541.766 crystal and 45.523.538.619 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 152.465.702.061

Kryształ: 130.093.969.313

Deuter: 47.106.042.636

agresor zyskał łącznie 329.665.714.010 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -183.819.074.723

Kryształ: -159.334.231.547

Deuter: -57.260.706.017

obrońca stracił łącznie 400.414.012.287 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta :D śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs xD  Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa ;)

Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy :) screeny rozmów z Discorda są w razie wu :trollface:

na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''

Pozdrowienia dla starych wyjadaczy 8)

• Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta :D śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs xD  Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa ;)

Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy :) screeny rozmów z Discorda są w razie wu :trollface:

na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''

Pozdrowienia dla starych wyjadaczy 8)

witam smieszy mnie twoj wpis a mianowicie myslisz ze ryzykowalbym moje topowe konto zeby pozyskac odrobine surowca ktore mam z tego starcia ? :trollface: naprawde ta suma ktora pozyskalem kosztuje mnie raptem pare paczek na promocji wiec siadz i pomysl jaka jest logika w tym co napisales ze moglbym cokolwiek kupic ;)

postawie za to jedynie pare recyklerow , podoba mi sie jedynie % ktory zrobilem a Ty mozesz sobie myslec co chcesz jak i inni , latalem na to konto juz wczesniej byc moze dlatego tusk postanowil pozbyc sie konta i sprzedac je z zyskiem poki nie zostalo jeszcze zrownane z ziemia ale to tylko moje gdybanie , handelek tym kontem szedl za plecami ( osobami ktore chcialy kupic to konto moglbym sypac jak z rękawa ) o ktorym sie dowiedzialem dlatego postanowilem przyspieszyc swoje plany i trafic je przed sprzedaza ;) teraz moze zmienic sobie wlasciciela ja z osiagniecia celu jestem zadowolony nie po to siedzialem cala noc zeby teraz sluchac takich wypocin :trollface: ale takie osoby byly sa i beda wiec mnie to nie dziwi , generalnie doskonale wiedzialem ze jak wstawie to st to tak bedzie ;) papa ;)

• To jest twoja wersja i można w nią tak samo wierzyć jak i w moją, napisałeś że mogę myśleć co chce i właśnie myślę a nawet wiem że było tak jak wyżej napisałem, nie jest moją intencją na siłę przekonywać wszystkich do swojej racji ale po prostu napisałem jak to wszystko wyglądało. Szanuję Cię i twoje priorytety życiowe żeby siedzieć całą noc dla gry, też jak chodziłem do gimbazy to zarywałem czasami noce żeby pograć. Jeden idzie w tany drugi idzie spać trzeci idzie grać a jeszcze inny idzie podbijać świat. Nie będę Ci już wiecej odpowiadał bo wydaje mi się że nie ma to sensu, Ty masz swoją racje a ja swoją i nie przekonamy Siebie nawzajem. Życzę Ci owocnych łowów i wszystkie dobrego w życiu realnym jak i w tym ''ogejmowym''

• Nevermind
    Nie wiem, nie mam dowodów ani podstaw do tego aby zakładać, że ST ustawione. Ale...
    Nie jestem jakimś przyjacielem Incepcji, jak ma okazję to leci we mnie jak w dym...
    Tylko na zdrowy rozsądek czy ktoś ryzykowałby takie konto za parę mld aby wyłapać bana ? no nie wiem, myślę, że 2 dni i z wydobycia to ma.
    Jak masz dowody to pierwszy będę aby potępić a jak nie masz to nie pisz tak bo zaraz wyjdzie, że 99% ST to ustawki, sprzedane konta i ogólnie każdy kto poleci to już blik poszedł.
    Ja pewną osobę nie tyle oskarżyłem co poddałem poważnym wątpliwością ale... zebrałem wszystkie dostępne ST jakie tylko są i to udokumentowałem. Bez tego japy bym nie otwierał.
    Także jak coś... Incepcja lataj tam sobie, mnie omijaj szerokim łukiem bo blików nie przyjmuję :D

• Zgadzam się :) po co miałby to robić skoro łatwo moze taka ilosc surki zdobyc, po pierwsze sporo lata, po drugie kupuje duzo paczek i na pewno wolałby wydac PLN na paki i zrobic to legalnie niz pakowac sie w takie bagno, tym bardziej ze ma konto top 4 i sporo do stracenia :) wiadomo my Polacy lubimy kombinowac, ale w tym przypadku strata mogła by byc zbyt duza... Czasem cos wydaje nam sie oczywistym zagraniem, a w rzeczywistosci jest to o prostu zwyklym spotlem wydarzen :)