Ja powtórzę to co pisałem na disco - ważny jest cel. Jeśli ktoś po prostu wysyła na długi czas lotu po jednej sztuce czegoś aby wysłać to to jest spam. Jeśli ktoś robi to w celu dobrania ataku to to nie jest spam według mnie. Bo nie ma bezmyślnego złośliwego charakteru tylko konkretny realny cel w grze. Tak jak w sądzie powinno się sądzić po czynach i ich wyniku. Jest zapis o ostatecznej interpretacji team. Ale... Oni nie chcą być na widelcu i wcale im się nie dziwię. Tak więc należy myślę doprecyzować regulamin po prostu. Problem jest taki że taka dyskusja już była w 2020 i były propozycje, niestety nic nie zrobiono w kierunku uregulowania sytuacji które mają miejsce w grze...
A czy to taki problem jest przestrzegać zasad i regulaminu gry ? Nie rozumiem Twojego oburzenia w związku z ograniczeniem czasu lotu. Skoro wiadomo , że jest taki limit to po co robisz atak który łamie zasadę ? Nie można zrobić sobie lotki w pobliżu celu i nawet jeśli zdjąłeś moona, a flota obrońcy wraca za kilkanaście ( kilkadzeisiąt) godzin wykonać atak z lotki umiejscowionej blisko celu ? To minimalizuje Ci ryzyko, że ktoś inny poleci na ten cel.Ja nie widzę tu żadnego problemu, jeśli nie było by tej zasady w ograniczeniu czasu lotu, to niezłe kongo by tu było i taki młyn że ho ho. Tak mamy uporządkowane to i wystarczy pilnować , aby flota nie naruszała zasad.Tyle i aż tyle.
Przeciez to jest prze-smieszne co piszesz. Po pierwsze to tak robiło zawsze XXXX... graczy. Bo to element synchronizacji. Lotkę można sobie dać blizej celu. Może jeszcze mamy uprzejmie poprosic cel aby robil krótsze fsy? W lataniu flota, bo może nie wiesz, chodzi właśnie o perfekcyjne dogranie, bo to element sztuki i taktyki, o której w tym samym regulaminie gdzieś piszecie. Nic nie macie tu uporządkowane, bo tak robiło się zawsze i dopiero po X latach ktoś dostał za to ostrzeżenie i zrobił aferę
Moj post nie jest atakiem to Ciebie, tylko nie zgadzam się z tym aby pilot był traktowany jako spam