WARIATEK vs. majtek w ~ 109.664%

• Witam ;)

:rebels:

Dnia 26-02-2025 20:35:03 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor WARIATEK

Krążownik 1.000.000

Pancernik 700.000

Obrońca majtek w

Mały transporter 201.270

Duży transporter 45.789

Lekki myśliwiec 174.673

Ciężki myśliwiec 66.043

Krążownik 120.299

Okręt wojenny 9.864

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 45.222

Sonda szpiegowska 96.048

Bombowiec 10.215

Niszczyciel 17.605

Gwiazda Śmierci 127

Pancernik 31.329

Reaper 5.304

Pathfinder 30.359

Po bitwie...

Agresor WARIATEK

Krążownik 958.902 ( -41.098 )

Pancernik 693.665 ( -6.335 )

Obrońca majtek w

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

919.281.111 Metalu, 191.234.321 Kryształu i 443.314.205 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.730.317.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 16.547.134.000 jednostek.

At these space coordinates now float 5.848.393.800 metal, 3.995.176.800 crystal and 1.122.900.000 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 1.814.693.000 metal, 1.250.687.000 crystal and 351.953.000.

Agresor przejął łącznie 1.553.829.637 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.755.664.911

Kryształ: 3.645.325.121

Deuter: 1.388.993.205

agresor zyskał łącznie 10.789.983.237 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.839.901.111

Kryształ: -5.058.089.321

Deuter: -1.785.640.205

obrońca stracił łącznie 14.683.630.637 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Śmiało zgłaszaj, poprzyj jakimi kolwiek dowodami choć pewnie takowych brak.

Co oczywiste - za nie długo gdziekolwiek się nie poleci, skończy się tak że będzie zarzucane pushem.

Chwilę po 20 napisałeś do mnie czy lecimy na Niego ACS:) Ty mogłeś znaleźć ale nikt inny nie?

Według twojego rozumowania : wyskanowałem flote na " * " , poleciałem, zniszczyłem i jest to Push, bo nie zrobiłeś tego Ty.

Czyli gdyby jednak tobie się udało bo miałbyś wystarczająco floty, to już wtedy nie byłby to push?

Jeśli ja dostanę bana za to że poleciałem na gracza x bo stała flota, to ta gra schodzi totalnie na psy, i może powinni zrobić na wszystkich uniwersach OGame bez floty, bo po co flota, skoro zawsze pan X będzie domiemal że pan Y zrobił coś nie tak, i co więcej będzie próbował przekonać do swoich teorii spiskowych resztę i administrację.

Nie miej jednak mam nadzieję że operatorzy jeśli zgłoszone ( to sprawdza to od a do z)

Że swojej strony mogę napisać jedno

Nigdy wcześniej nie miałem żadnych kontaktów z osobą zezłomowaną, nie zamieniliśmy żadnego PW w grze, a czy się właściciel zmienił czy też nie to już mnie nie obchodzi wcale :)

• WARIATEK, twoja odpowiedź to wręcz podręcznikowy przykład kogoś, kto doskonale wie, że złamał regulamin, ale zamiast się do tego odnieść, woli stosować uniki, ironię i próbować odwrócić uwagę.

Twoje zachowanie idealnie wpisuje się w schemat – klasyczny przypadek gracza, który organizuje push, a potem rozpaczliwie próbuje się z niego wyplątać. Niestety, niezależnie od tego, jak bardzo próbujesz manipulować narracją, dowody które przekazałem administratorom gry w zgłoszeniu mówią same za siebie. Ich analiza jasno pokazuje, że to była ustawiona akcja, a Twoje tłumaczenia są równie przekonujące, co historia o przypadkowym znalezieniu złotej wizy USA w chipsach.

Ale spokojnie, Game Operatorzy doskonale znają takie schematy. Decyzja jest już kwestią czasu, a biorąc pod uwagę twoją historię i powtarzające się naruszenia regulaminu, wynik może być tylko jeden.

9lmkf4.jpg

• Gratki Wariatek nie przejmowałbym sie inspektorem gadżetem vel tygrysiątko Testie tam już zazdrością kipi co mój wlot na byle kogo pewnie tickety pisze tak samo ale niektórzy muszą mieć swoje fantazje i teorie spiskowe tak ;)

• Gratki Wariatek nie przejmowałbym sie inspektorem gadżetem vel tygrysiątko Testie tam już zazdrością kipi co mój wlot na byle kogo pewnie tickety pisze tak samo ale niektórzy muszą mieć swoje fantazje i teorie spiskowe tak ;)

Ani troszkę się nie przejmuje.. jeśli dostanę bana za zezłomowanie gracza bo stała flota to po prostu będzie śmieszne :)

Ani troszkę się nie przejmuje.. jeśli dostanę bana za zezłomowanie gracza bo stała flota to po prostu będzie śmieszne :)

nie byłbyś pierwszym który takiego dostał bo logi wskazały co innego :rolleyes2: chociaż raczej wiarygodność testiego spadła jak tam prawie codzień ticket musi lecieć 0_0

• Co mogą wykazywać logi skoro flota stała bez akty ( świeciła gwiazdka jak przeskanowalem zresztą tak samo jak testi, który sam napisał do mni że ma cel w 5g i czy polecę z nim acs bo ma za mało floty.

Wychodzi na to że testi mógł znaleźć to sam

Ale nikt inny nie bo to jest nie wskazane ( ja siedząc na koncie 3/4 doby nie miałem po prostu takiego prawa )..

Mam nadzieję że jednak jeśli okaz się że jest to czyste starcie, testi będzie tak samo skłonny napisać że przeprasza za pomówienie tak jak łatwo przyszło mu napisać że to push.

Dobra kończmy temat panowie.

Rozstrzygnięcie zostanie zakończone finalnie przez "żiriiii" wyższego stopnia na mocy przyjacielskiej pracy testiego i administracji. 💪😂

• Tak dokładnie, więc

@everyone 😏😏😏😆 chusteczki dla testie..

To tylko gra ;)

Taka w internecie, taka wirtualna 😂 tylko przypominam 😀

• Super te Memy, jezeli dowody sa, ban bedzie, nie ma, to Gratulacje.

Jednak dziennie skanuje, to juz od dluzszego czasu, nie widzialem takiej duzej floty zeby ona poprostu sobie stala.

Sluchy mnie doszly ze pan S....... za piwo sprzedal. Dobry interes, 11 kk Zysku za piwo, ciekawe ile paczki by kosztowaly.