Utrata konta?

• Chyba straciłem swoje konto :D nie mam nic na liście swoich kont do wyboru, tylko możliwość utworzenia nowych.

Ostatnio logowałem się w listopadzie na Nekkar, na mailu nie widzę żadnej informacji pt. "zaloguj się, bo utracisz swoje konto" itp. itd.

Coś mnie ominęło :) ?

• Chyba straciłem swoje konto :D nie mam nic na liście swoich kont do wyboru, tylko możliwość utworzenia nowych.

Ostatnio logowałem się w listopadzie na Nekkar, na mailu nie widzę żadnej informacji pt. "zaloguj się, bo utracisz swoje konto" itp. itd.

Jest cmentarz na które trafiają konta urlopowane. Więcej tutaj > Cmentarzysko (serwer nieaktywnych)

Teraz cmentarz jest wyłączony dlatego pewnie nie widzisz konta (mieli błąd z powrotem kont, nie sprawdzano warunku top20). Podaj nick swój.

edit:

White Adam

Od 27 marca masz konto na cmentarzu.

Pojawi Ci się w lobby jak włączą cmentarz. Będziesz je mógł przenieś na uni (warunki w temacie wyżej)

Moderator Ruda:
    Komentarz do usuniętego posta ciach & łączenie postów

Sprawdź teraz bo wznowili cmentarz, na którym powinno być twoje konto. Widoczne w lobby powinno być już.

• Ja straciłem 3 konta. Nie pamiętam kiedy się na nie logowałem, wszystkie zniknęły jednocześnie. Teraz mogę zacząć nową grę na tych serwerach. Można to jakoś cofnąć i je przywrócić? Nie było tam anty