Anathema [FBoss] & Pan Smith [FBoss] & Anonymous [FBoss] vs. Judasz ~ 462.270% TOP 1 ACS PIF PAF

• A Więc dokonało się Judasz został ukrzyżowany tym razem na trzy baty nie wiadomo co się tam stało czy zaspał czy zapomniał floty a tutaj ostateczny wlot prezentuję z ekipą i wielkie Gratki i Pozdrowienia dla Anonymousa i Pana Smitha razem powiesiliśmy go na tym przysłowiowym krzyżu kółko kościelne będzie teraz o wiele mniej groźne bez swojego przywódcy :graty::brawo::goodjob::6stars:

A dla Obrońcy :szo:

Nie poddawaj się i nie opuszczaj nas Jezus zmartwych wstał to i tobie może się uda życzymy ci wszystkiego dobrego mimo wszystko :cmok:

Dnia 10-02-2025 20:09:02 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Anathema [FBoss]

Okręt wojenny 1.580.969

Pancernik 1.206.953

Pathfinder 1.654.832

Agresor Pan Smith [FBoss]

Krążownik 306.024

Pathfinder 27.225

Agresor Anonymous [FBoss]

Krążownik 2.599.169

Pancernik 1.003.175

Obrońca Judasz

Mały transporter 900.000

Duży transporter 189.500

Lekki myśliwiec 3.519.600

Ciężki myśliwiec 30.000

Krążownik 340.000

Okręt wojenny 140.000

Statek kolonizacyjny 8

Recykler 871.000

Sonda szpiegowska 710

Bombowiec 2.000

Niszczyciel 50.000

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 1

Reaper 99.953

Pathfinder 74.000

Po bitwie...

Agresor Anathema [FBoss]

Okręt wojenny 1.551.232 ( -29.737 )

Pancernik 1.189.629 ( -17.324 )

Pathfinder 1.537.795 ( -117.037 )

Agresor Pan Smith [FBoss]

Krążownik 284.387 ( -21.637 )

Pathfinder 25.092 ( -2.133 )

Agresor Anonymous [FBoss]

Krążownik 2.436.654 ( -162.515 )

Pancernik 988.532 ( -14.643 )

Obrońca Judasz

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 36.093 Kryształu i 141.643.391 Deuteru

Agresor stracił łącznie 13.536.093.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 78.917.995.000 jednostek.

At these space coordinates now float 27.306.245.000 metal, 15.123.137.000 crystal and 3.797.662.000 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 12.871.921.000 metal, 6.868.827.000 crystal and 1.564.140.000.

Agresor przejął łącznie 141.679.484 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Debris harvested by the attacker(s):

1.075.695.518 metal, 1.075.695.518 crystal and 1.075.695.519 deuterium

24.332.465.918 metal, 14.047.529.399 crystal and 2.721.923.147 deuterium

Total debris harvested by the attacker(s):

25.408.161.436 metal, 15.123.224.917 crystal and 3.797.618.666 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 18.474.586.436

Kryształ: 10.321.912.010

Deuter: 2.138.093.057

agresor zyskał łącznie 30.934.591.503 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -34.806.994.000

Kryształ: -18.576.134.093

Deuter: -4.371.658.391

obrońca stracił łącznie 57.754.786.484 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

[ciach]

Moderator Neferet:
    Usunęłam zdjęcie mogące urazić czyjeś poglądy religijne.

• Trochę obserwowałem akcje z boku i liczyłem że wszystko Wam wyjdzie.

Ciekawe co się stało po drugiej stronie bo trochę przed złomem agresor był i nawet leciał na mnie więc tym bardziej cieszy taki widok 😃

I jednak paczki paczkami ale największy krzykacz tego uni spakowany 😃

• Gratulacje

Konto zostało oddane czy nadal grał na nim Donatello?

grał grał :) nie wiem co tam sie odwaliło czy za pewnie sie poczuł czy jakies real sprawy ale w końcu się udało dopiąć swojego :)

No to niestety musze rozczarować ;) Nie grał. Co też napisałem na forum i Tobie na disco gdy pytałeś co to za U. Właśnie wtedy zakończyła się moja przygoda z tym uni ;)

Cóż pozostaje pogratulować że spakowaliście to co zbudowałem

• Gratulacje

Konto zostało oddane czy nadal grał na nim Donatello?

grał grał :) nie wiem co tam sie odwaliło czy za pewnie sie poczuł czy jakies real sprawy ale w końcu się udało dopiąć swojego :)

No to niestety musze rozczarować ;) Nie grał. Co też napisałem na forum i Tobie na disco gdy pytałeś co to za U. Właśnie wtedy zakończyła się moja przygoda z tym uni ;)

Cóż pozostaje pogratulować że spakowaliście to co zbudowałem

Hmm nie żeby coś ale ten ktoś grał tym samym stylem co ty nawet aktywki się zgadzały o tych samych porach to już lepiej być facetem i przyjąć na klate niżeli bajki opowiadać :stick:

• cześć wam, specjalnie zarejestrowałem się na forum, ponieważ nie mogę czytać tych bredni, oczy bolą. Oczywiście że Judasz i Donatello to ten sam gracz, świadczy o tym wiele faktów. Ogólnie rzecz ujmując to gracz przed banem i po banie oprócz zmiany nicka wykazywał takie samo zachowanie w grze, tak samo zachowywali się jego przydupasy ( w tym drugie konto). Naprawdę mocno to godzi w inteligencję moja, ale nie tylko. Na dc mocną „bekę” mieliśmy/mamy z twojego i waszych zachowań, które nie były ani mądre ani sprytne. A GO, no cóż. Może nie mają odpowiednich dowodów - to już jest inny temat. Obecny świat, również ten przeglądarkowy ogame jest mocno zakłamany i czułem się w obowiązku sprostować te słowa Judasza Donatello. Ludzie, więcej męskiej postawy!

• cześć wam, specjalnie zarejestrowałem się na forum, ponieważ nie mogę czytać tych bredni, oczy bolą. Oczywiście że Judasz i Donatello to ten sam gracz, świadczy o tym wiele faktów. Ogólnie rzecz ujmując to gracz przed banem i po banie oprócz zmiany nicka wykazywał takie samo zachowanie w grze, tak samo zachowywali się jego przydupasy ( w tym drugie konto). Naprawdę mocno to godzi w inteligencję moja, ale nie tylko. Na dc mocną „bekę” mieliśmy/mamy z twojego i waszych zachowań, które nie były ani mądre ani sprytne. A GO, no cóż. Może nie mają odpowiednich dowodów - to już jest inny temat. Obecny świat, również ten przeglądarkowy ogame jest mocno zakłamany i czułem się w obowiązku sprostować te słowa Judasza Donatello. Ludzie, więcej męskiej postawy!

my mamy dowody na to że to ten sam ziomek styl gry zachowanie czasy aktywności i fsy te same wszystkie także to ten sam Donatello :D

• wczesniej kosił nikt go nie zlapał na was rw wstawial sojusznikow potem urlop zmiana nicku i to na taki co sam daje odp ale juz srebrniki pewnnie miał w garsci after rozmontowanie na kilka razy niedługo sami bedziecie grali w ogame bo wielu graczy odchodzi ze wzgledu gigantycznej przwagi pkt co nie przekłada sie w grze bo jak masz 2kkk pkt a drugi ma 200kk a 50 gracz 2kk too chyba cos nie tak na tej uni i ty mozesz atakowac gracza co ma 2kk jak masz 2 miliardy? co sie z ogame stało to szok

• wczesniej kosił nikt go nie zlapał na was rw wstawial sojusznikow potem urlop zmiana nicku i to na taki co sam daje odp ale juz srebrniki pewnnie miał w garsci after rozmontowanie na kilka razy niedługo sami bedziecie grali w ogame bo wielu graczy odchodzi ze wzgledu gigantycznej przwagi pkt co nie przekłada sie w grze bo jak masz 2kkk pkt a drugi ma 200kk a 50 gracz 2kk too chyba cos nie tak na tej uni i ty mozesz atakowac gracza co ma 2kk jak masz 2 miliardy? co sie z ogame stało to szok

Może będzie lepiej jak zakończysz swoją zabawe z tą gierką nie masz bladego pojęcia o czym mówisz i nie rozumiesz ani troche gry zaoszczędź sobie frustracji polecam jak myślisz że taka przewaga coś znaczy umiejącemu grać nie stanie sie krzywda bez różnicy na punkty a co do donka to wiesz bajki z mchu i paproci opowiadasz grał nie uczciwie używał botów i multi konta dostał bana wrócił zmienił nick i podejście bo mu głupio było grał dalej tak samo zachowywał sie tak samo kontakt ze swoimi ziomkami nadal miał to był ten sam gracz donatello to nie podlega jakiejkolwiek wątpliwości :sleeping:

• po pierwsze: nieprawdą jest, że Donatello nie grał na koncie po tym jak napisał na forum, że bierze wieczny urlop. Natomiast czy potem grał na koncie, kiedy konto zostało zezłomowane - tego nie wiem. Fboss będzie twierdzić że tak, bo się aktywki zgadzały i chcą wierzyć że się zemścili, a on będzie mówił że nie. Jak widać jest tylko gównoburza ;)

umiejącemu grać nie stanie sie krzywda bez różnicy na punkty

kolego tutaj bez sensu manipulujesz, każdy kto wie jak działa ta od razu zobaczy. Nie rób z czytających idiotów.

Oczywiście, że umiejący grać będzie unikał zezłomowania. Ale to nie znaczy, że to jest RÓWNA GRA. Przez to ile wydaliście kasy z kolegą top2 nikt nie jest w stanie wam zagrozić, zawsze to ty będziesz polującym, a nawet najlepszy gracz nie ma szans na sensowną grę - może tylko unikać zezłomowania, bez szans na atak na twoją główną flotę. Poczekajmy na uni-fusion i zobaczymy jak wam pójdzie gdy na uni pojawią się gracze z porównywalnymi zasobami do waszych. Z tego co słyszałem to pójdzie ci słabo, bo nie masz umiejętności.

Oczywiście gracie zgodnie z regulaminem (który stworzony został przez GF, żeby was doić z kasy) - tego wam nikt nie odbiera. Ale nie opowiadaj, że to gra w której decydujące są umiejętności, bo to śmieszne ;) Nie jesteś na top1 dlatego że jesteś najlepszym graczem, tylko dlatego, że wydałeś najwięcej kasy - temu nie da się zaprzeczyć.

I uprzedzając głupie docinki, jak to w internetowej gównoburzy: 1) mam w 4 literach Donatello i jego (ewentualne) przekręty, nie jest moim kolegą, 2) już od jakiegoś czasu nie gram w tę grę przez to jak ona wygląda przez pay-to-win.

• no to widać właśnie że nie grasz w te gre bo gówno wiesz i głupoty opowiadasz jedyne co ja sobie mogłem kupić za pieniążki to skok w przyszłość z moimi punktami to powiedzmy z rok w przód max obecnie idzie śmiało mnie dogonić a nawet przegonić grając aktywnie expedycje bez rozwiniętych mocno fz dają średio 2kkk MSU dziennie przy rozwiniętych fz zysk dochodzi do 6-8kkk MSU dziennie kwestia czasu nim mnie pozostali dogonią i tak jak mówiłem jak umiesz grać w te gre to nic ci nie zrobi nikt o ile nie popełnisz błędów i ogólnie to co o mnie myślisz czy tam reszta myśli to ci odrazu powiem gdzie to mam ;) daleko i głęboko ;) ja gram dla swojej przyjemności a nie żeby jakieś dzieci zadowalać którym mama pieniążków na antymaterie nie dała i mają ból pośladków i nic innego nie pozostaje im jak płakać na forum jaka to gra zła nie podoba sie to wypad i nie graj ;)

• Podoba mi się to, że piszesz o zyskach z ekspedycji nie mając pojęcia o co chodzi. ;) Średni zysk dzienny 6-8kkk to można mieć tylko poczytaj na forum ile czasu potrzeba na rozwinięcie konta do takich form życia bez pomocy anty.

Z tym nadrabianiem strat: popatrzyłem na mmorpg i masz ponad 800kk pkt militarnych, twój kolega z sojuszu niejaki Pan Smith, ma tych pkt 10x mniej. Tak, zakładając, że już więcej nie będziesz wydawać na anty, a on będzie grał cały czas, to faktycznie kwestia czasu gdy cię dogoni (szczególnie, patrząc na twoje umiejętności ;) ). Pytanie kiedy to będzie, nie szybko, do tego czasu uni już będzie martwe.

I nie zrozum mnie źle: wydawaj dalej, mam to gdzieś, jeszcze głębiej niż ty innych graczy ;). Masz przyjemność z wydawania kasy na ogame - twoja kasa. Tylko parę uwag: 1) jeśli ktoś nie wydaje na ogame to nie znaczy, że jest dzieckiem albo brakuje mu do pierwszego. Są ludzie (tak, wiem, trudno wam w to uwierzyć), którzy mają sporo kasy ale nie chcą wydawać paru tysięcy zł na grę przeglądarkową, 2) nie rób tu z siebie guru, który zjadł wszystkie rozumy, tylko dlatego że jesteś na 1 pozycji w rankingu - jak już ustaliliśmy ta pozycja wzięła się z czegoś innego niż umiejętności, 3) zanim coś napiszesz o tej grze to poczytaj forum albo zapytaj kogoś o większym doświadczeniu, 4) nie zachowuj się jak 10latek obrażając kogoś, kto wytknął ci błędy, 5) postaraj się poprawić język polski, bo kropki i przecinki to nie jest twoja mocna strona, 6) wyluzuj trochę , to prosta gra, nie sprawa życia i śmierci ;)

Miłej gry kolego.

• Zanim zaczniesz głupoty opowiadać pograj w gierke i sie sam przekonasz o czym mowa ja ci nic nie musze udowadniać ani cie przekonaywać ale jak masz na start nastawienie przegrywa to ta gra raczej nie dla ciebie bo tu słabe nerwy i miękka faja nie przejdą ;)