Anathema [FBoss] vs. Qoka [RiP]~ 11.467%

• Mała wlotka a miała być większa liczyłem na całą flote obrońcy (lot w ciemno) ale zmienił swoje typowe nawyki i wpadłem na resztki ale dobre i to

Obrońcy :szo:

Chociaż dużo nie stracone bo główna flota uchowana :rolleyes2:

Dnia 06-02-2025 22:38:25 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 2.021.587

Obrońca Qoka [RiP]

Mały transporter 39.631

Duży transporter 13.881

Lekki myśliwiec 2.776

Ciężki myśliwiec 337

Krążownik 329

Okręt wojenny 449

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 740

Sonda szpiegowska 1.279.121

Bombowiec 73

Satelita słoneczny 3.000

Niszczyciel 328

Gwiazda Śmierci 5

Pancernik 352

Reaper 223

Pathfinder 1.112

Wyrzutnia rakiet 1.583.906

Lekkie działo laserowe 1.000.000

Działo Gaussa 20.000

Wyrzutnia plazmy 3.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Anathema [FBoss]

Pancernik 2.021.145 ( -442 )

Obrońca Qoka [RiP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

50.822.978 Metalu, 129.659.084 Kryształu i 4.209.409 Deuteru

Agresor stracił łącznie 37.570.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.171.606.000 jednostek.

At these space coordinates now float 184.256.400 metal, 938.532.600 crystal and 23.957.400 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 66.676.000 metal, 59.406.000 crystal and 7.115.000.

Agresor przejął łącznie 184.691.471 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 221.819.378

Kryształ: 1.050.511.684

Deuter: 21.536.809

agresor zyskał łącznie 1.293.867.871 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.495.852.978

Kryształ: -2.566.854.084

Deuter: -160.393.409

obrońca stracił łącznie 8.223.100.471 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Nie no brawo :D pyrussowe zwycięstwo :D nigdy się nie śmiałem z tego, że ktoś mnie "zezłomuje" :D

No opłacało Ci się na pewno 500 kk paliwa wydać na 1kkk kryształu , jak byś wymienił u handlarza miał byś to samo a byś czasu nie marnował.

Wszystko dobrze widziałeś na falandze , więc nie wiem czego tam oczekiwałeś floty ? :D

Zanim wstawisz kolejny taki raport to się zastanów , do tej pory jeszcze miałem do Ciebie Szacunek , ale tylko potwierdzasz , ze :

0% skilla

100% mastercard

• cała operacja kosztowała raptem 200kk dexu i to nie całe bo tam powoli leciałem na lotke bez pośpiechu aby wstrzelić się w pomiędzy expy i nie skanowałem żeby nie spłoszyć :) a stała tam flotka często expy latały to poleciałem w ciemno raz sie uda raz sie nie uda wielkiej filozofii tutaj nie ma :stick:

• Nadal beka :trollface:

• beka to dopiero będzie bo jak wyjaśnisz to że ja cie "zezłomowałem" a ty cały wczorajszy dzień expedycje wysyłałeś po złomie dalej sie planeta paliła i expy latały jak w zegarku a nie reagowałeś na złoma akurat teraz dziwnym trafem o poranku się obudziłeś i już pyskujesz hmmm co tam za botek odpalony ? ale to ze mnie beka taaaa pozwole sobie nie odpisywać już więcej twojej osobie bo widać że tu dno i trzy metry mułu :|

• Zawsze to 1.3kkk . Na SS będzie xDxD :goodjob:

A koleżanka to chyba na jakieś względy liczy...

Tak zawzięcie schlebiać pod każdym nieistotnym starciem to nie każdemu by się chciało. <3:?:

Swoje spostrzeżenia zostaw dla swoich najbliższych. Nie znasz mnie , w d... byłeś i g.... widziałeś , więc nie wtrącaj insynuacji moją osobą chłopcze.

Tak na serio - to koleżanka coś nadinterpretowała, bo bynajmniej nie miałem zamiaru obrazić.

Gra to gra i w żaden sposób nie odwoływałem się do realiów życia codziennego, ani tego kto gdzie był i ile widział.

W grze też można mieć sympatię / antypatię i nic w tym złego.

Spostrzeżenia dotyczą tego, że jesteś tu jedyną osobą na której robi wrażenie paczkowana flota rozwalająca sondy szpiegowskie.

Antek lubi wyrywać robaczkom skrzydełka, Ty lubisz na to patrzeć a ja będę się czepiał, że mimo iż to legalne, to nie ma to nic wspólnego z uczciwą grą.

Po wszystkim wszyscy zamykamy komputer i elo.

• No właśnie w tym cały szkopuł, że on nie zauważył tej straty, pewnie pomyslał, że mu czarna dziura flote zjadła, jak na top 1 to nie jest st zrobic taką bitwe. wiesz, ja mając 20k panców jak uklepie kogoś na 10k % to jest osiągniecie, ale jak masz 2 mln i robisz 10k% akurat w tym przypadku sie udało że z floty przeciwnika, ale niektóre wloty na bunkier to sam robileś sobie % żeby sie pod ST załapało

• Człowieku, cały server oprócz kilku ziomków z twojego soja ma z Ciebie bekę :D.

Oskarżasz mnie o oszukiwanie? :D Wow, dla przemienienia najwięcej banów miał twój sojusz :D.

Miałem w ogóle nic nie pisać, ale pisali do mnie, że się plujesz :D.

Dedukcja twoja budzi podziw :D

Zapewne źle przyjmiesz kolejną prośbę, ale może za jakiś czas zrozumiesz… idź na terapię :)

• polecam jednak skorzystać tobie z własnej rady z tą terapią a co o mnie myślisz i reszta to wiesz gdzie ja to mam ;) i tak oszukujesz botek ci expy wali :rolleyes:

• Wydajesz tysiace na darmową grę , by być najlepszy, spoko można , tylko po co ? uzaleznienie ? problemy z dopamina ? niezaleczana trauma ? normalnie bym tego publicznie nie pisał.. ale oskarzasz mnie bezpodstawnie , O OSZUKIWANIE ....

Wszystko w porzadku ? jak uwazasz ,ze oszukuje to zgłos to mozne dostane :ban: ale nie czekaj nawet za udowodnione kupowanie kont to tylko na tydzien :D :offtop:

Dalej nabija sobie posty :D

BEKA JESZCZE WIEKSZA :trollface::trollface::trollface:

ps. mowa jest srebrem , a milczenie złotem

• już zgłosiłem jestem kategorycznie przeciw nieuczciwemu graniu :ban: