Pan Smith [FBoss] & Anathema [FBoss] & Pani Smith [FBoss] vs. 0ddam ~ 133.655% TOP 1 Solo

• Zostałem zaproszony na obserwację tego starcia i sie nie zawiodłem rodzinka Smithów zapewniła poraz kolejny emocjonujące starcie siadło konkret i mamy TOP 1 solo Gratki dla naczelnego snajpera uni Fafnir Pan Smith

:graty:

Dla obrońcy standardowo :szo:

Chociaż nie wiadome czy tam będzie grane z uwagi że jest nick "Oddam"

Dnia 04-02-2025 23:25:55 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Pan Smith [FBoss]

Okręt wojenny 11.947

Pancernik 441.102

Agresor Anathema [FBoss]

Sonda szpiegowska 1

Agresor Pani Smith [FBoss]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca 0ddam

Mały transporter 197.534

Duży transporter 64.628

Lekki myśliwiec 295.429

Ciężki myśliwiec 47.949

Krążownik 85.566

Okręt wojenny 61.617

Recykler 82.515

Sonda szpiegowska 61.220

Bombowiec 5.745

Niszczyciel 13.980

Gwiazda Śmierci 72

Pancernik 18.322

Reaper 22.637

Pathfinder 12.429

Wyrzutnia rakiet 4.000

Lekkie działo laserowe 2.000

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Pan Smith [FBoss]

Okręt wojenny 8.773 ( -3.174 )

Pancernik 358.281 ( -82.821 )

Agresor Anathema [FBoss]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Agresor Pani Smith [FBoss]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca 0ddam

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

69.565.082 Metalu, 60.664.248 Kryształu i 65.745.086 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.230.226.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 19.512.961.000 jednostek.

At these space coordinates now float 6.976.399.500 metal, 5.002.507.000 crystal and 1.386.677.000 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 2.771.410.000 metal, 1.610.283.000 crystal and 374.438.000.

Agresor przejął łącznie 195.974.416 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.418.504.582

Kryształ: 1.702.720.248

Deuter: 210.107.086

agresor zyskał łącznie 6.331.331.916 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -8.634.504.082

Kryształ: -5.095.954.248

Deuter: -1.222.346.086

obrońca stracił łącznie 14.952.804.416 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• Jeśli starcie uczciwe - gratuluję, niestety na takie nie wygląda :) i nie trzeba się temu bardziej przyglądać

Zapraszam śmiało zakładka support i się osobiście przekonać czy uczciwe czy nie :rolleyes:

Sam wiesz jak działa nasz support więc ... ... ... pozostawię to bez komentarza :), ja nie napisałem jak to wygląda w moich oczach

• Jeśli starcie uczciwe - gratuluję, niestety na takie nie wygląda :) i nie trzeba się temu bardziej przyglądać

Zapraszam śmiało zakładka support i się osobiście przekonać czy uczciwe czy nie :rolleyes:

Sam wiesz jak działa nasz support więc ... ... ... pozostawię to bez komentarza :), ja nie napisałem jak to wygląda w moich oczach

a prawda jest taka że normalnie uczciwe starcie było dlatego ja to mam beke z tych wszystkich pseudo znawców tu kupiona flota tam push i co jeszcze :ocb:

• konto w waszym sojuszu od 24-12-2024 do 25-01-2025, wychodzi z soja i raptem po paru dniach dostaje dzwona = no ludzie = przecież to widać że to chamski push = i sprzedana lub oddana flota

• konto w waszym sojuszu od 24-12-2024 do 25-01-2025, wychodzi z soja i raptem po paru dniach dostaje dzwona = no ludzie = przecież to widać że to chamski push = i sprzedana lub oddana flota

jak mówiłem zakładka suport i weryfikacja legalności tego starcia może potem przestaniesz głupoty opowiadać ale rozumiem że to zazdrość przez ciebie przemawia i jak sam sie pushujesz to odrazu wszyscy inni muszą no nie kolego u nas takie coś nie przejdzie :baseball:

• Panie Antena , Smook normalnie Ci pogratulował jak uczciwie zezłomowałeś , i było zakończyć temat , jednak zawsze musisz mieć ostatnie zdanie .

Fakty są takie że gracz oddam jeszcze niedawno był , jako Radosny Samochodzik sojusz [Fboss ] kilka dni temu zmienił na oddam ,

może nie miał dobrego kupca na swoje 4 kółka , więc przeparkował samochód do was, było sobie po cichu zezłomować i grać dalej, a nie puszyć sie na forum

jak Paw top 1 solo , bo dużo osób umie sobie sprawdzić to czy tamto. Druga sprawa piszesz wyżej ( cytuje ) :

"Dla obrońcy standardowo SZO

Chociaż nie wiadome czy tam będzie grane z uwagi że jest nick "Oddam"

to rozumiem że walisz głupa na całego że nie wiesz kto wcześniej miał te konto ...

Jakbyś wstawił ST i napisał że konto było kolegi z sojuszu i poszło w inne ręce i zezłomowaliście to może by to wyglądało inaczej, a tak wygląda jak wygląda.

druga sprawa jak inny sojusz wstawił ST

#65 Top 1 Solo Donatello[TMNT] vs Hefioddam- 101.525%

to pialiście wszyscy że to ustawka były gracz z sojuszu i tak dalej ... a sami robicie tak samo , i ciągle odbijasz zakładka "suport i weryfikacja " uwierz że pewnie Smook , mnie i innych nie obchodzi czy się pushowałes kupiłeś czy dostałeś , tylko róbcie to subtelniej .

Kolejna sprawa nawet jakbyśmy zgłosili to do supportu , to wszyscy co dłużej grają wiedzą że to działa jak działa . U Art w excelu jesteś podpisany " złota kura Fafnir " a nie Antena i choćbyśmy napisali 100 zgłoszeń to nic nie zrobią , bo biznes musi się kręci a do tego jest potrzebna kasa :) którą wrzucają "złote kury "
    Podsumowując wrzuć jakieś porządne ST ze złapania kogoś z Top i wszyscy pogratulujemy :)

• no to byś sie zdziwił każdy podlega zasadom gry nie ważne ile pieniążków załadował i ja osobiście jestem zagorzałym zwolennikiem uczciwego grania to starcie było uczciwe dlatego wszelkie próby przedstawienia tego inaczej to zwykłe palenie głupa jak i totalny brak wiedzy w temacie samochodzik musiał opuścić nasz sojusz za swoje nie uczciwe granie nie wdam sie tu w szczegóły ale nasze drogi się rozeszły i stał się legitnym celem więc został upolowany o ile to jeszcze on czy tam ktoś inny już natomiast co do Hefiego to sprawa jest oczywista każdy go zna i wie że wchodzi na każde nowe uni robi konto a potem sprzedaje lub flote na push sprzedaje tutaj sherlocka holsma nie potrzeba ale rozumiem że nie których zazdrość musi ponieść takiego smooka np i ciebie i będzie pisał jeden z drugim kargul i pawlak że push to i tamto dlatego raz jeszcze polecam suport oni zweryfikują poza tym jakbyś z uwagą zobaczył starcie to nie ja "złota kura" zezłomowałem go ale mój sojusznik najlepszy złomiarz obecnie na uni Fafnir top 1 w zniszczonych samo sie nie robi ;)

• Anathema zapamiętaj jedno = tylko winny się tłumaczy = tyle w temacie z mojej strony, koniec i kropka

a co mam pozwolić żeby jeden z drugim z fusów sobie tutaj wróżył i na mojego sojusznika głupoty gadał no nie sądze dlatego was mądrale konfrontuje bo gadacie takie głupoty że to aż wszelkie absurdy przechodzi to że sam tak robisz nie znaczy że wszyscy tak robią i tyle ode mnie w temacie :closed1:

• samochodzik musiał opuścić nasz sojusz za swoje nie uczciwe granie nie wdam sie tu w szczegóły ale nasze drogi się rozeszły i stał się legitnym celem

Wiadomo, 100% legit, lepiej samemu "poszeryfować" niż zgłosić złamanie punktu regulaminu :)

Jak najbardziej zachęcam wszystkich tu zebranych i nie wierzących aby zgłosili lot był legitny nie mam co do tego ani cienia wątpliwości ;)

• Tak, oczywiście. Wszyscy Ci wierzymy. Nie zbudowałeś konta za pieniądze.

Osiągnąłeś wynik ciężką pracą.

Kursywy nie stosuję. Kto chce to zrozumie.

Nudny sie już robisz a twój ból pośladków ewidentny zapytaj mamusi czy ci da coś pieniążków na anty i przestań płakać :stroke:

• A cóż ja mam ci odpowiedzieć? Że mogę wydać i 100 tysięcy na internetową grę?

Jeszcze nie przyszło mi zgłupieć.

Ciesz się swoim kontem kupionym za pieniądze.

jak myślisz że tyle wydałem to oznacza że już zgłupiałeś na takie konto to wcale nie są duże sumki jak ty myślisz jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o grze to byś przestał głupoty pisać ale że zapewne na grze sie nie znasz to pozostaje ci płakać na forum :trollface: