Farming na bandytach

• O ile mi wiadomo łup z bandytów wynosi 100%, ale po wprowadzeniu nowej wersji jest 75% z idlaka i 50% z aktywnego. Ktoś jeszcze tak ma, czy to tylko u mnie tak się dzieje?

Edit: Jest jeszcze dziwniej niż myślałem. W jednym układzie mam dwóch nieaktywnych graczy bandytów i z pierwszego mam 75% a z drugiego 100% ?(

Wcześniej miałem 100% zysku z bandytów bez znaczenia czy byli aktywni czy nie. Założyłem ten wątek aby się dowiedzieć czy to jakiś bug związany z interpretacją statusu bandyty przez system gry. Pewnie ma to związek z tym co się dzieje z rankingami i ten błąd sam się naprawi gdy sytuacja się unormuje.

• idlak jest bandytą?? jeśli nie jest bandytą, a Ty masz klasę osobistą odkrywcy to z idlaków wyciągasz 75%

co do aktywnych graczy to na białym jest 50% a na żółtym (honorowym) jest 75%

bandyta ma 100% w każdym wypadku, ale nie mam jak tego sprawdzić

Edit: sprawdziłam sondą na 68 i faktycznie idlak bandyta i rabunek 50% pokazuje w RW. Jestem zbieraczem, więc zapewne Ty masz odkrywcę i stąd masz 75% na idlaku-bandycie

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

Edited once, last by Avinashi ().

• Aktualizacja rozpocznie się o godzinie 11:00.

Ruda masz może info, czy wgranie Hotfixa poszło pomyślnie? Po 11 wylogowało mnie, zakładam że poszła aktualizacja.

o 12:15 miałem wlot w Bandytę Idlaka i zgarnąłem 50%.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• ten błąd ze złym % farmingu na bandytach to został w ogóle zgłoszony?? 2 miesiące minęły a to dalej nie zrobione.... no litości.....

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Były jakieś aktualizacje co do tego fsrmingu na bandytach... Też tak mam że czasami sfarmie 100% a czasami 75% lub 50%...

to jest nie możliwe byś sfarmił 100%. Albo masz 75%, albo 50%. Zależy, czy owy bandyta jest honorowy(75%) czy biały (50%), a jeśli jest idlakiem to, mając odkrywce, masz 75% jak na wszystkich idlakach.

Pokaż jakiś raport, w którym sfarmiłeś 100% na bandycie, w ostatnich 2 miesiącach.

Aktualizacja w teorii jakaś była. W teorii, bo w praktyce to myślę, że jej nie było, a jeśli nawet była wgrana, to nic nie dała. i tak już się "bawimy" 2 miesiące, a GF raz na 2 tygodnie postanowi zająć się jakimś niepotrzebnym gównem, które, ani pomaga, ani przeszkadza w grze. A rzeczy (chociazby wspomniany % farmingu z bandytów) jest kluczowy nie raz, nie dwa... Wątpię by było to jakoś mega skomplikowane. Tym bardziej, że nie działa to tylko i wyłącznie na bandytach. Honorowi gracze dają 75%, a wszystko to (bandyci, honorowi i niehonorowi) wprowadzone zostało w jednym patchu. Dziwne zatem, że tylko 1/3 owej zasady nie działa

pnZMuihsj

S. King

• Czekam również z utęsknieniem na to, aby w końcu ten błąd został naprawiony. Poszła już masa ataków, za które powinienem sfarmić 100 %, a było 50 lub 75(dofarm był już w wielu przypadkach ryzykowany, bądź nieopłacalny - a tak zgarniamy całość i po sprawie). Do tego straciłem masę punktów honoru, za które mógłbym sobie np. licytować. Niektórzy bandyci są tak zabunkrowani, że lot bez 100 % farmingu jest nieopłacalny.

no litości

To odpowiednie określenie, ogarnijcie to w końcu ludzie.

• Na Uni Cetus od bardzo długiego czasu pojawił się błąd, który źle nalicza punkty honoru podczas walk.
    Np. ujemne PH za walki z Bandytami, co jest niezgodne z wytycznymi korzystania z tej funckji.
    Kiedy problem w końcu będzie rozwiązany !!! ??? !!!

:rebels::rebels::rebels: