Wiadomości szpiegowskie

• Wysłałam szpiega na 16 pozycję i nie mogą załadować się wiadomości szpiegowskie. Ale jak wysłałam szpiega na normalnego gracza to wiadomosci szpiegowskie załadowaly się w sekundę. Jak skasowałam skana gracza już się wiadomości nie ładują. Po przywróceniu owego szpiega wiadomości się ładują normalnie:rolleyes3: :beaten:

Nie można skanować 16 pozycji? :/

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• No zauważyłam, że nie mogę mieć po prostu zrobionego jednego skana, muszą być przynajmniej 2 wiadomości szpiegowskie... tylko dlaczego tak?

dodam, że mam zapisane w ulubionych szpiegi innych graczy które są mają kilka tygodni...

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• dodam, że mam zapisane w ulubionych szpiegi

Jesteś masochistką. Kto dodaje wiadomości do ulubionych?

które są mają kilka tygodni...

Nie więcej niż miesiąc. Kilka to 4 tygodnie oraz 10 tygodni (a te ostatnie raczej nie występują (po cichych aktualkach, o których gracze raczej nie zostali poinformowani)).

• wielu znam :)

gdy widzisz czyjąć flotę raz na X czasu to wolisz sobie ją zapisać by mieć jakiś pogląd :)

Bywały i starsze, oczywiście w trasha już API nie wkleisz, bo nie działa, ale wiesz co dany osobnik miał :P

W każdym razie wiadomości wykasowałam i wsio działa, ale czuję niesmak, bo u męża są starsze skany niż u mnie były i u niego wsio działa u niego :rolleyes3:

pnZMuihsj

S. King

• Jesteś masochistką. Kto dodaje wiadomości do ulubionych?

Mojego skana na u68 tez ma jednego zapisanego :rolleyes2:

W każdym razie wiadomości wykasowałam i wsio działa, ale czuję niesmak, bo u męża są starsze skany niż u mnie były i u niego wsio działa u niego :rolleyes3:

Też mam chyba jakieś skany w ulubionych ale ulubione mi się też nie ładują :D

• Mojego skana na u68 tez ma jednego zapisanego :rolleyes2:

ja??

ja na 68 nie skanuję :>

Też mam chyba jakieś skany w ulubionych ale ulubione mi się też nie ładują :D

Odkąd skasowałam wszystko i wyczyściłam kosz to się wsio ładnie ładuje :)

nawet udostępnione wiadomości sojuszowe wyczyściłam dla świętego spokoju :D

pnZMuihsj

S. King

• Ruda takowych nie mialam akurat, miałam skany sprzed 11 tygodni, a Schan ma sprzed roku i u niego działa :D

pnZMuihsj

S. King

• holon, podsunąłeś mi pomysł, który może zgłoszę na forum globalnym. Może z płatną opcją dorzucą do Komandora osobne wersy z surką w to miejsce. Jeden dotyczyłoby aktywnie ulokowanych surowców w budowie, drugi dotyczyłby badań, trzeci (najbardziej istotny) ile sury leci na daną planetę w statkach (np. FS). No i ostatni - sumaryczny. Przydałoby się do realnego wykazu ile mamy na planecie surowca w magazynach + chomikowanego we wszelki sposób. Może z tym Komandorem przesadzam, ale jakoś trzeba ich przekonać (kwestia dyskusyjna).

Co Ty się holon urwałeś z papa dance'u? przecież każdy widzi ten błąd, nie jesteś unikatem:bicz:

Oj, niepotrzebny sarkazm. Jest różnica w widzeniu błędu, a w jego zgłaszaniu.

• Nie wiem czy to rozwiązanie nie zaśmieciło by miejsca, może lepiej, żeby takie informacje pojawiały się po najechaniu na odpowiedni surowiec w dymku? Warto przemyśleć.

Co do błędu to wszyscy już wiemy że został zgłoszony, a ja naiwnie myślałem, że forum jest po to właśnie aby poinformować innych o zgłoszeniu - tym samym oszczędzając im czasu.

• Nie wiem czy to rozwiązanie nie zaśmieciło by miejsca, może lepiej, żeby takie informacje pojawiały się po najechaniu na odpowiedni surowiec w dymku? Warto przemyśleć.

Żeby nie było widać surowców ile mam na planecie?

Raczej nie jest to dobry pomysł dla mnie ;)

• Żeby nie było widać surowców ile mam na planecie?

Raczej nie jest to dobry pomysł dla mnie ;)

Pozostawiam bez komentarza...

Przykład dymku:

Dostępne: 72.697.858

W budowie: 125.551.632

W locie: 1.735.227.120

Pojemność magazynu: 223.685.000
    Aktualna produkcja: +466.476
    Pojemność kryjówki: 956.044

• Pozostawiam bez komentarza...

Nie napisałeś o co chodzi w poście a Twój wcześniejszy post odnosił się do złego info o surowcach...

To temat o błędach... Ba o błędach wiadomości nawet.. ;)

Nie pomysły dotyczące zmian w grze...?(

Bardziej mnie ciekawi np. jak mam usunąć ulubione wiadomości jak mi się nie ładują. ?(

Myk z 10 sztukami nie pomaga.

ciap, masz podwójne standardy. Zacytuję Twoją uwagę, gdy sama odejdziesz od tematu przy kolejnym razie - bo zdarzało się i Tobie trochę offtopu ;)

Przeczytaj uważnie to zauważysz ze nie zrozumiałam go że pisze do Twojego offtopa bo Twojego offtopa z pomysłem nie czytałam.

Temat czytam bo mnie interesuje bo sama mam problemy z wiadomościami, które nie działają mi od 2-3 tygodni.

Rozwiązanie jest proste (zawiera się już w opcji Komandora, czyli podglądzie imperium. Jest na to jeszcze lepszym miejscem.

To nie sarkazm, również zgłosiłem ten błąd, jak wiemy tickety do tego służą a nie posty na forum.

Trzeba poprawki w regulaminie forum, że jest zakaz zgłaszania na nim błędów. Odpowiedni dział przy okazji usunąć. Spoko.

ciap, masz podwójne standardy. Zacytuję Twoją uwagę, gdy sama odejdziesz od tematu przy kolejnym razie - bo zdarzało się i Tobie trochę offtopu ;)