Zmiana konfiguracji serwera 2025

• Ruda wg mnie to najpierw trzeba by było dać od Top 1 do Top 10 na inne universum takie aby było wyrównane z topowymi graczami.

My gracze na Qwasar nawet gdybyśmy się wszyscy zebrali i zaatakowali kogoś z top od 1-10 to żadnej szkody im nie zrobimy.

A przecież nie o to w tym chodzi ?

Bardziej to pytanie dałbym do @Majsu , Incepcja Frank_Black i reszta z LBK plus po prostu Szymon czy taka gra Was w ogóle cieszy ???

Żadnej adrenaliny z gry nawet jeśli kogoś ubijecie to są to śmieszne kwoty w surowcach.

Czy nie warto byłoby poprosić o zmianę unii i cieszyć się na nowa to gra ?

• czy taka gra Was w ogóle cieszy ???

Jeśli by mi ta gra nie sprawiała przyjemności to po prostu bym w to nie grał ;)

Z innej strony ja pamiętam czasy i w sumie dalej tak mam, że dzięki ogame poznaje się dużo ciekawych i fajnych osób z którymi ma się kontakt dzięki tej gierce praktycznie codziennie.

I mimo wszelkich starań ze strony polskiego team by zabić tą grę i tak się fajnie w to gra i dyskutuje z innymi graczami np. na kanale discord - Quasar.

Żadnej adrenaliny z gry nawet jeśli kogoś ubijecie to są to śmieszne kwoty w surowcach.

Tu masz rację więcej zysku na tym etapie jest z samego eko niż z latania.

Szok, że nikogo z nas nie wyzwałeś w swojej wypowiedzi ;)

• Frank_Black ja wiem ze większość graczy ma radość z samej gry bo tak jak napisałeś gdyby Cię nie cieszyła to byś nie grał.

Ale mi chodzi o to ze macie tak dużo PKT we flocie eko i innych ze i tak nikt Was nie dogoni.

Bardziej mi chodziło o to ze skoro jesteście topowymi flociarzami to po prostu marnujecie swoje flotę na tej unii.

Gdybym miał taka Flotę jak Wy prosiłabym aby mnie przejeść na inna unie bo w tej uni już wszystko zrobiłem (osiągnąłem) co chce.

A na nowej uni gdzie gracze maja chociaż podobne floty eko to tam cieszyłbym się ze znowu jest adrenalina i zabawa.

Ale to moje zdanie.

Chodzi mi o to czy już tego nie chcesz/chcecie poczuć tej radości ?

poza tym gdybym był tak silny to zdobywałbym uniwersum za uniwersum ale to moja wyimaginowana mysl.

Pozdrawiam i fajnie ze odpisales

• Nigdy już nie zacznę gry na kolejnym uniwersum i uni Quasar jest na pewno moim ostatnim bo ta gra nie ma całkowicie sensu i uważam, że to nie tylko moje zdanie ale moich kolegów również.

Co do zmiany uni nie widzę takiej potrzeby, gram na tym uni od startu i od 1 pkt więc szkoda by mi było to zostawić i iść na inne uni ;)

• Mógłbym cię teraz wyśmiać i powiedzieć cos wrednego ale zrobię coś przeciwnego , rozumiem cię , mało tego przyznam że w twojej wypowiedzi jest troszkę racji , rozumiem frustracje jaka towarzyszy tobie i wielu innym graczom którzy nie mogą nic zrobić top 10 czy tam ile uważasz , to prawda , przed paczkami wszystko było oczywiste , liczyły się umiejętności i im lepsze były tym lepszy top , sam doszedłem na Europie do top 1 więc wiem jak to smakuje , rozumiem że nie sprawia tobie czy kolegą niemożność obronienia się przed atakiem itp bo jest taki układ sił na uni , ale gramy kartami jakie mamy , mamy paczki , dla niektórych to dodatek i fajna opcja na sos żeby coś dokończyć bo akurat brakuje a niektórzy jak ja używamy ich nieco częściej ale uważam że to też jest ok , czy ta gra sprawia mi fun ? jak najbardziej , ale nie przez cyferki , przynajmniej już nie teraz , poznałem mega pozytywnych ludzi dzięki którym pewnie już dawno by mnie tutaj nie było , ale pamiętaj że elementem tego fanu jest szczęście i fart jednego kosztem innego , pamiętaj że ile flo bym nie kupił czy ktokolwiek tam inny za paczki , to to samo nie lata , to działa w dwie strony , twoje podejście pokazuje że chciał byś osiągnąć coś więcej w cyferki i to też jest ok ale pamiętaj że to nie jest najważniejsze , mega cenie ludzi którzy po udanym wlocie potrafią pogratulować i pogadać , to jest dla mnie ktoś godny podziwu , każdemu puszczają nerwy , złość bierze górę ale jeżeli uważasz że całe top 10 jest złe przez to że korzystają z szerszego wachlarza możliwości jaką daje gra , to myśle że przemawia przez cb troszkę zawiść , bo ktoś ma a ja nie ...

Piszesz o śmiesznych kwotach zysku , ale powiem ci tak , czasem rw z zyskiem 200 mln zysku daje większą radość niż paczka metalu 20 mld

• Gdyby zmiana uni po wczesniejszym kontakcie z adminem bylaby taka łatwa bardzo prosze ;) odpowiadajac dalej na Twoje pytania tak cieszy mnie gra z tego wzgledu ze gramy tu dla siebie nawzajem mamy zgrana pake znamy sie pol zycia z niektorymi ,spotykalismy sie przy wspolnym stole i trzymamy sie razem ilosc wydobywanych surowcow nie robia na nas zadnego wrazenia caly czas stawiamy sobie nowe cele i motywujemy sie wzajemnie wedlug mnie o to w tym chodzi ;)

szacunek dla Ciebie ze podszedles normalnie do tematu i zapytales jak na czlowieka z kultura przystalo nie jak na zwierzyne wypuszczona z lasu :D pozdro