Obowiązkowo Deuter na PZ. TAK
A prędkość można podnieść max u mnie pokojowa na x6. TAK
Zmiana konfiguracji serwera 2025
-
-
dex na pz TAK,
mam nadzieję, ze w końcu się uda
pokojowe według uznania
-
dex na pz tak
pokojowa na x5
-
-
Pokojowe z x4 na X8
Deuter na pz = tak
Co do pokojowej to bez przesady.
Ale deu na PZ to powinno być w standardzie wprowadzone na każdym UNI.
W 100% się zgadam. Żadnego pospieszania pokojowej, ale Deu na PZ jak najbardziej.
-
Deuter na pz jestem na tak.
Podnieść pokojowe na x6 jestem na tak. -
Jak wyżej
-
Jeszcze - srebro, złoto, węgiel i drewno.
-
Moje zdanie jest takie
Flota pokojową na x6 lub wyżej jestem na tak.
A dex jestem neutralny ,ale będzie głosowanie to na tak dam
-
Dex na pz spoko oczewiwany przez wszystkich
Co do prędkości pokojowej to bym już nie przesadzał ... Zabije to FSy w układzie i ogólnie zmieni FSa ... Topki to nie rusza bo Ci i tak FSów nie robią a nam może napsuć krwi
-
Deuter na TAK
pokojowa x200
-
Dex to juz powinnien być w standardzie i bez ankiety skoro wszędzie jest.
Co do pokojowej na tym korzysta każdy czy ekonom czy flociarz czy expiarz wiec tu się dostosuje do większości -
Ankieta została rozesłana.
Potrwa do 25 stycznia do godziny 19:00
-
Prawda jest taka że my prosimy się o ankietę w sprawie deu na pz co nie powinno mieć miejsca , teraz jak otwierane są nowe unie to dex na pz nie jest na ankietę , jest w standardzie , tym bardziej na uni zrównoważonym czyli flo i eko 50 /50
Przy niewielkiej różnicy głosów dex powinien zostać wprowadzony , co do pokojowej jestem za x6 ale tutaj też trzeba wziąć pod uwagę że nie jednemu ekowcowi może to pokrzyżować fs bo trzeba postawić się w miejscu każdego i tutaj decyzje zaakceptuje każdą ale osobiście jestem za x6
-
Nie będzie żadnych zmian.
Wyczyśćcie serwer ze śmieci pokroju Majsa, Incepcji, po prostu nikogo i reszty tych oszustów i krętaczy - wtedy konstruktywnie porozmawiamy o zmianach parametrów serwera na bardziej przyjazne i dodamy dex. W przeciwnym wypadku możecie o tym pomarzyć a tym bardziej o deuterze czy tak wysokich pokojowych.
Tak długo jak długo ta banda będzie zatruwać swoim debilnym zachowaniem życie innym - tak długo możecie jedynie marzyć o takich zmianach.
Hail.
-
Zakończyliśmy głosowanie
Decyzją większości Quasar otrzyma deuter na polu zniszczeń oraz podniesienie prędkości pokojowej do x6.
Proszę oczekiwać dalszych informacji w tej sprawie.
-
-
Zakończyliśmy głosowanie
Decyzją większości Quasar otrzyma deuter na polu zniszczeń oraz podniesienie prędkości pokojowej do x6.
Proszę oczekiwać dalszych informacji w tej sprawie.
Tak jest !!!!!! W końcu !!!!
Wyczyśćcie serwer ze śmieci pokroju Majsa, Incepcji, po prostu nikogo i reszty tych oszustów i krętaczy - wtedy konstruktywnie porozmawiamy o zmianach parametrów serwera na bardziej przyjazne i dodamy dex. W przeciwnym wypadku możecie o tym pomarzyć a tym bardziej o deuterze czy tak wysokich pokojowych.
Tak długo jak długo ta banda będzie zatruwać swoim debilnym zachowaniem życie innym - tak długo możecie jedynie marzyć o takich zmianach.
Hail.
No to wyszło na to że gówno do gadania miałeś 🤣🤣🤣🤣🤣
-
kiedy można ponownie Ankiete, zagłosować na zmianę prędkości pokojowej ?
Kilka miesięcy.
-
Mądrego to dobrze posłuchać
Teraz prędkość eko można podnieść