Nie będzie żadnych zmian.
Mądrego to dobrze posłuchać
Teraz prędkość eko można podnieść
Jestem za
Nie będzie żadnych zmian.
Mądrego to dobrze posłuchać
Teraz prędkość eko można podnieść
Jestem za
Ruda wg mnie to najpierw trzeba by było dać od Top 1 do Top 10 na inne universum takie aby było wyrównane z topowymi graczami.
My gracze na Qwasar nawet gdybyśmy się wszyscy zebrali i zaatakowali kogoś z top od 1-10 to żadnej szkody im nie zrobimy.
A przecież nie o to w tym chodzi ?
Bardziej to pytanie dałbym do @Majsu , Incepcja Frank_Black i reszta z LBK plus po prostu Szymon czy taka gra Was w ogóle cieszy ???
Żadnej adrenaliny z gry nawet jeśli kogoś ubijecie to są to śmieszne kwoty w surowcach.
Czy nie warto byłoby poprosić o zmianę unii i cieszyć się na nowa to gra ?
czy taka gra Was w ogóle cieszy ???
Jeśli by mi ta gra nie sprawiała przyjemności to po prostu bym w to nie grał
Z innej strony ja pamiętam czasy i w sumie dalej tak mam, że dzięki ogame poznaje się dużo ciekawych i fajnych osób z którymi ma się kontakt dzięki tej gierce praktycznie codziennie.
I mimo wszelkich starań ze strony polskiego team by zabić tą grę i tak się fajnie w to gra i dyskutuje z innymi graczami np. na kanale discord - Quasar.
Żadnej adrenaliny z gry nawet jeśli kogoś ubijecie to są to śmieszne kwoty w surowcach.
Tu masz rację więcej zysku na tym etapie jest z samego eko niż z latania.
Szok, że nikogo z nas nie wyzwałeś w swojej wypowiedzi
Frank_Black ja wiem ze większość graczy ma radość z samej gry bo tak jak napisałeś gdyby Cię nie cieszyła to byś nie grał.
Ale mi chodzi o to ze macie tak dużo PKT we flocie eko i innych ze i tak nikt Was nie dogoni.
Bardziej mi chodziło o to ze skoro jesteście topowymi flociarzami to po prostu marnujecie swoje flotę na tej unii.
Gdybym miał taka Flotę jak Wy prosiłabym aby mnie przejeść na inna unie bo w tej uni już wszystko zrobiłem (osiągnąłem) co chce.
A na nowej uni gdzie gracze maja chociaż podobne floty eko to tam cieszyłbym się ze znowu jest adrenalina i zabawa.
Ale to moje zdanie.
Chodzi mi o to czy już tego nie chcesz/chcecie poczuć tej radości ?
poza tym gdybym był tak silny to zdobywałbym uniwersum za uniwersum ale to moja wyimaginowana mysl.
Pozdrawiam i fajnie ze odpisales
Display MoreFrank_Black ja wiem ze większość graczy ma radość z samej gry bo tak jak napisałeś gdyby Cię nie cieszyła to byś nie grał.
Ale mi chodzi o to ze macie tak dużo PKT we flocie eko i innych ze i tak nikt Was nie dogoni.
Bardziej mi chodziło o to ze skoro jesteście topowymi flociarzami to po prostu marnujecie swoje flotę na tej unii.
Gdybym miał taka Flotę jak Wy prosiłabym aby mnie przejeść na inna unie bo w tej uni już wszystko zrobiłem (osiągnąłem) co chce.
A na nowej uni gdzie gracze maja chociaż podobne floty eko to tam cieszyłbym się ze znowu jest adrenalina i zabawa.
Ale to moje zdanie.
Chodzi mi o to czy już tego nie chcesz/chcecie poczuć tej radości ?
poza tym gdybym był tak silny to zdobywałbym uniwersum za uniwersum ale to moja wyimaginowana mysl.
Pozdrawiam i fajnie ze odpisales
Nigdy już nie zacznę gry na kolejnym uniwersum i uni Quasar jest na pewno moim ostatnim bo ta gra nie ma całkowicie sensu i uważam, że to nie tylko moje zdanie ale moich kolegów również.
Co do zmiany uni nie widzę takiej potrzeby, gram na tym uni od startu i od 1 pkt więc szkoda by mi było to zostawić i iść na inne uni
rozumiem
Display MoreRuda wg mnie to najpierw trzeba by było dać od Top 1 do Top 10 na inne universum takie aby było wyrównane z topowymi graczami.
My gracze na Qwasar nawet gdybyśmy się wszyscy zebrali i zaatakowali kogoś z top od 1-10 to żadnej szkody im nie zrobimy.
Bardziej to pytanie dałbym do @Majsu , Incepcja Frank_Black i reszta z LBK plus po prostu Szymon czy taka gra Was w ogóle cieszy ???
Mógłbym cię teraz wyśmiać i powiedzieć cos wrednego ale zrobię coś przeciwnego , rozumiem cię , mało tego przyznam że w twojej wypowiedzi jest troszkę racji , rozumiem frustracje jaka towarzyszy tobie i wielu innym graczom którzy nie mogą nic zrobić top 10 czy tam ile uważasz , to prawda , przed paczkami wszystko było oczywiste , liczyły się umiejętności i im lepsze były tym lepszy top , sam doszedłem na Europie do top 1 więc wiem jak to smakuje , rozumiem że nie sprawia tobie czy kolegą niemożność obronienia się przed atakiem itp bo jest taki układ sił na uni , ale gramy kartami jakie mamy , mamy paczki , dla niektórych to dodatek i fajna opcja na sos żeby coś dokończyć bo akurat brakuje a niektórzy jak ja używamy ich nieco częściej ale uważam że to też jest ok , czy ta gra sprawia mi fun ? jak najbardziej , ale nie przez cyferki , przynajmniej już nie teraz , poznałem mega pozytywnych ludzi dzięki którym pewnie już dawno by mnie tutaj nie było , ale pamiętaj że elementem tego fanu jest szczęście i fart jednego kosztem innego , pamiętaj że ile flo bym nie kupił czy ktokolwiek tam inny za paczki , to to samo nie lata , to działa w dwie strony , twoje podejście pokazuje że chciał byś osiągnąć coś więcej w cyferki i to też jest ok ale pamiętaj że to nie jest najważniejsze , mega cenie ludzi którzy po udanym wlocie potrafią pogratulować i pogadać , to jest dla mnie ktoś godny podziwu , każdemu puszczają nerwy , złość bierze górę ale jeżeli uważasz że całe top 10 jest złe przez to że korzystają z szerszego wachlarza możliwości jaką daje gra , to myśle że przemawia przez cb troszkę zawiść , bo ktoś ma a ja nie ...
Piszesz o śmiesznych kwotach zysku , ale powiem ci tak , czasem rw z zyskiem 200 mln zysku daje większą radość niż paczka metalu 20 mld
Display MoreRuda wg mnie to najpierw trzeba by było dać od Top 1 do Top 10 na inne universum takie aby było wyrównane z topowymi graczami.
Gdyby zmiana uni po wczesniejszym kontakcie z adminem bylaby taka łatwa bardzo prosze odpowiadajac dalej na Twoje pytania tak cieszy mnie gra z tego wzgledu ze gramy tu dla siebie nawzajem mamy zgrana pake znamy sie pol zycia z niektorymi ,spotykalismy sie przy wspolnym stole i trzymamy sie razem ilosc wydobywanych surowcow nie robia na nas zadnego wrazenia caly czas stawiamy sobie nowe cele i motywujemy sie wzajemnie wedlug mnie o to w tym chodzi
szacunek dla Ciebie ze podszedles normalnie do tematu i zapytales jak na czlowieka z kultura przystalo nie jak na zwierzyne wypuszczona z lasu pozdro