W końcu wyłapałem u gracza ,,scorer,, kolejność trofeów sekretnego numerologa - hurtownik, który jest jednak przed licytatorem.
Przeglądając dane natknąlem się na pierwszej stronie na kilku graczy, który też to odblokowali. Zakładam, że to dzięki przywróceniu dopalaczy kris i energi brąz, choc też pytanie, czy nie chodzi i ilość odblokowań jak na początku mówiłem. Więc czy może ktoś potwierdził którąś z opcji? Czy jest to 25 różnych itemów czy jakiaś ich ilość np. 200-300 (event)? Dobrze ze przynajmniej ten licytator jest już potwierdzony.
_________
Ogólnie to ilość, a nie 25 różnych wydaje się bardziej ,,prawdopodobna,, bo to zgodnie z tekstem prawdopodobnie, a nie na pewno miało się mi udać poznać wszystko, a jak pisze holon przy losowym odbieraniu itemów raz dziennie, żeby trafić 25 różnych potrzeba (bez wymian za anty)
Średnia liczba dni: 344,6 ± 146,2 (miesięcy: 11,5 ± 4,9)
Więc byłoby ciekawe, gdyby sekretna liczba właśnie wynosiła coś koło 345, o ile można było tyle odebrać z ewentami (na oko myśle że tak)
__________ edit2_________
Mój szacunek maksymalnej liczby przedmiotow odebranych od startu osiągniec do odkrycia hurtownika z eventem I/Ex6.
1. Od 17.10.24 do 7.5.25 mineło dni: 203
2. Było wtedy 8 eventow, które trwały dni: 34
3. Maksymalna liczba itemów to: 203+34*(6-1) = 373
4. Dla odbierania 5 dziennie (trzeba kiedyś spać): 203+34*(5-1) = 339
5. Po miesiącu, kiedy gracze zaczeli to odblokowywać : 30+339 = 369
Myślę że gdyby faktycznie chodziło o ilość, co by wyjaśniało dlaczego gracze to odblokowali pomimo buga w IE. Pierwsze odblokowanie to musi być odebranie prawie wszystkiego - także to 345 jest jak najbardziej możliwe, może to być nawet 369