💬OKA - Dyskusje

• Konkurs jest nowością, nie było takiego wcześniej i możemy go uznać jako "prototyp". (mam na myśli, że pewne zamysły się nie sprawdzają i trzeba je modyfikować jak np ten)

Skoro faktycznie to ułatwi sprawę to mogę rozbudować zapis zadań o warunki, które należy spełnić.

• Konkurs jest nowością, nie było takiego wcześniej i możemy go uznać jako "prototyp". (mam na myśli, że pewne zamysły się nie sprawdzają i trzeba je modyfikować jak np ten)

Skoro faktycznie to ułatwi sprawę to mogę rozbudować zapis zadań o warunki, które należy spełnić.

Spoko pomysł :thumbup: zawsze to jakieś urozmaicenie, troche sie gracze rozruszają.

No w sumie taką pół-nowością, bo przypomina to bardziej doprecyzowane Seek and Destroy. :P

• Ruda Język obowiązujący na tym forum jest językiem POLSKIM z wiadomych względów... I jak ktoś napisze coś w innym języku od razu dostaje upomnienie lub jego posty są usuwane, a tutaj gość wkleja co chwilę raporty z Czech i to bierzecie pod uwagę? Przecież to jakaś kpina jest :/xD

• O czym Ty mówisz?

Starcia w ST mają być zgodnie z Regulaminem ST w języku polskim.

Zaś na pozostałej części Forum można pisać po angielsku. -> Regulamin Forum

O tym, że to jest Polska, a nie Czeska społeczność :D

Jak już tak bardzo chcesz dbać o język polski w polskiej społeczności, to pragnę cię poinformować, że przymiotniki pochodzące od nazw państw piszemy małą literą, tj. "polska społeczność" lub "czeska społeczność".

• Oj przyjacielu trochę więcej życzliwości i szacunku dla drugiej osoby. Czepiasz się już naprawdę takich głupot, zbliżają się święta i zamiast życzyć drugiej osoby wszystkiego co najlepsze to szukasz dziury w tym aby zwiększyć swoje szanse w konkursie.

• Oj przyjacielu trochę więcej życzliwości i szacunku dla drugiej osoby. Czepiasz się już naprawdę takich głupot, zbliżają się święta i zamiast życzyć drugiej osoby wszystkiego co najlepsze to szukasz dziury w tym aby zwiększyć swoje szanse w konkursie.

To jest znany forumowo-discordowy hejter/troll (niepotrzebne skreślić), nie ma się nim w ogóle co przejmować.