Błąd w Evencie Nagrod

• nie zalicza zadania "Otworz ekwipunek" :wall:

mimo przeklikania sie przez caly ekwipunek i z poziomu sklepu, i z poziomu podglad -> pasek itemow -> Do sklepu/ekwipunku -> przeklikanie przez caly ekwipunek

zakladam ze przez to, ze ostatnio ekwipunek zostal przebudowany.

• fakt od samego początku też tak mam z zadaniem związanym z falanga czujników wystepowal podobny problem pomimo wykrycia obcej floty wystarczyło wysłać własne sony szpiegowskie pod poprzednia planetę i zaliczyło ale tutaj nawet użycie przedmiotu i przeklikanie wszystkich obrazków nie działa więc programista nie popełnił błędu a poprostu stworzył umyslny błąd w systemie :trollface: Ja zrobiłem Ja naprawie :D

• nie zalicza zadania "Otworz ekwipunek" :wall:

mimo przeklikania sie przez caly ekwipunek i z poziomu sklepu, i z poziomu podglad -> pasek itemow -> Do sklepu/ekwipunku -> przeklikanie przez caly ekwipunek

zakladam ze przez to, ze ostatnio ekwipunek zostal przebudowany.

Można zaliczyć zadnie w apce 8)

• Mi w apce wlasnie zaliczylo "Zaloguj sie" a na stronie www zaliczylo Ekwipunek

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Dzisiaj to samo ale apka juz nie pomogla :(

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• przypal dzisiaj,

na www dostalem znow "otworz ekwipunek" i "zaloguj do ogame".

w zwiazku z tym ze odebralem zaloguj do ogame przez www zalozylem ze otworz ekwipunek w apce wymieni sie na cos innego niz zaloguj do ogame.

jakie bylo moje zdziwienie, jak mialem 2 razy zaloguj do ogame w aplikacji z czego raz zaliczone xD

wiec ponownie nie moglem odklikac ani na www ani w apce...

drugi dzien 1 zadanie w plecy...

Ruda czy wiadomo kiedy fix bedzie wgrany na serwery ? bo troche wkurzajace, jak ktos nie ma sztabu dowodzenia, to nie uda mu sie odebrac wszystkich nagrod...

dzieki

• Niby zgłoszone ale nie przeszkadza kolejny dzień z rzędu żeby się pojawić w zadaniach.

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling: