Szukałam na Forum i w Internecie informacji o graniu we dwie osoby na jednym Universum i nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Dopiero zaczęłam grać na OGame, dzisiaj mój syn dołączył do gry na tym samym Universum. Już to zgłosiłam Wiem, że kilka osób nie może grać jednocześnie na jednym komputerze, każdy musi czekać na swoją kolej. Ja gram na swoim laptopie a syn na swoim koputerze, korzystamy jednak z tej samej sieci domowej, więc mamy to samo IP. Czy w takiej sytuacji mozemy być jednocześnie zalogowani do gry? Mówiąc inaczej, czy możemy grać w tym samym czasie?
Gra na jednym Universum
-
- Gra
- Penelopa
-
-
ustalajcie sobie kto kiedy gra, jeden konczy wchodzi drugi
-
OK. Adres IP to unikalny identyfikator przypisany każdemu urządzeniu, takiemu jak komputer, laptop, smartfon, serwer czy router, które korzystają z Internetu lub lokalnej sieci. W zasadach gry ciagle jest mowa o graniu na jednym koputerze. Jeśli dwóch graczy korzysta z lokalnej sieci, ale każdy gra na swoim urzadzeniu to te zasady też ich obowiązują? Możecie mnie nazwać niedorozwiniętą, ale nie mogę tego rozgryźć.
-
OK. Adres IP to unikalny identyfikator przypisany każdemu urządzeniu, takiemu jak komputer, laptop, smartfon, serwer czy router, które korzystają z Internetu lub lokalnej sieci. W zasadach gry ciagle jest mowa o graniu na jednym koputerze. Jeśli dwóch graczy korzysta z lokalnej sieci, ale każdy gra na swoim urzadzeniu to te zasady też ich obowiązują? Możecie mnie nazwać niedorozwiniętą, ale nie mogę tego rozgryźć.
Zgłoś grę na wspólnym IP i tyle. Możecie sobie grać bez obaw. Tego przyglupa Karteza nie ma co słuchać 🤷🏻♂️
-
Zgłosiłam grę na wspólnym IP. Czy możemy należeć do jednego sojuszu?
-
mozecie nie ma problemu
-
Ale nie możecie jedną myszką grać w tym samym czasie
-
to co powiecie na bana i taki komunikat "Jak już wspomniałem logowania do gry z trzech kont o prawie tych samych godzinach wskazują na to, że nie jest to granie ze wspólnego adresu IP tylko granie przez jedną osobę na 3 kontach. W związku z tym blokada za Multi zostaje podtrzymana. dodaje że jedno konto gra a dwa są na urlopie
-
to co powiecie na bana i taki komunikat "Jak już wspomniałem logowania do gry z trzech kont o prawie tych samych godzinach wskazują na to, że nie jest to granie ze wspólnego adresu IP tylko granie przez jedną osobę na 3 kontach. W związku z tym blokada za Multi zostaje podtrzymana. dodaje że jedno konto gra a dwa są na urlopie
Wały krecisz jeszcze masz pretesje