Blokada gracza

• Odkąd broneks jest ”i” to mogę wam coś opowiedzieć. Myślałem że on coś gdzieś napisze alem jak nie to nie zrobię to ja.

Dnia 27-05-2024 o godzinie 07:27 pisze do mnie że na konto zalogować się nie może od dłuższej chwili i nawet korzystał z funkcji nie pamiętam hasła. Gadamy przez tel a on do mnie, że ktoś mu chyba konto ukradł. Mówię mu spokojnie, trzeba napisać do suportu.

Dostał odpowiedz po godz. 12 mniej więcej z tekstem z powodu korzystania dnia 27-05-2024 z niedozwolonego oprogramowania konto zostało zablokowane.

Dzwoni do mojej osoby i mi to mówi jaką odpowiedz od nich dostał. [mniam] załamani obaj! On jak i ja swoje konta zakładaliśmy w 2006 r na uni 40, od tamtej pory gramy razem w jednym soju na oryginalnych kontach (człowiek się już zżył ze swoim kontem, z sojem i kolegami z tego właśnie sojuszu). Mówię mu odpisz im.

26-05-2024 wieczorem kolega poszedł spać i już rano następnego dnia na konto wejść nie mógł. Wieżę mu że nigdy z żadnego oprogramowania nie korzystał (oprócz AntiGameReborn).

Dzwoni i mówi że odpisali, ich decyzja jest ostateczna i niepodległa dalszym rozmowom.

W ich mniemaniu tłumaczyć się nie muszą bo to oni są prawem i tego prawa wymagają.

A brnoneks wie że 27-05-2024 złamał prawo mimo, że tego dnia jeszcze na konto się nie zalogował (wiem że ktoś powie że i tak mógł korzystać) niby mógł ale nie on.

I tak zakończyła się kariera bronksa na Ogame uni Kalyke (przed blokadą: pozycja 234, punktów 857 579 925 / a dziś pozycja 237, punktów 838 133 219).

Focha ma i grać na innym koncie nie chce. Mam nadziej że go jeszcze przekonam

[mod='kasai']Na forum nie używamy wulgaryzmów.[/mod]

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke