Znowu zawiesił się budynek po zakończeniu budowy.
Zużyty, a właściwie zmarnowany dopalacz i Klonoratorium jak wisiało tak wisi
Znowu zawiesił się budynek po zakończeniu budowy.
Zużyty, a właściwie zmarnowany dopalacz i Klonoratorium jak wisiało tak wisi
U mnie wisi badanie LF i nawet nie można go przerwać.
Badania też mi się zawieszają. I musiało to nastąpić po uruchomieniu nowej partii Nagród, bo wcześniej kończyły się normalnie. Floty z surką też nie mogę odesłać z tej planety, bo toczy walkę... chyba z tym zawieszonym budynkiem.
Edit:
właściwie przydałaby się blokada ataków, bo zaraz pokończą mi się badania wszędzie i znikąd nie będę mógł poderwać floty
Przy skanowaniu też nie wyświetla się żaden rs i sondy nie wracają, a sloty podlicza jako zajęte O Kalyke piszemy of course ?! ^^
Badania też mi się zawieszają. I musiało to nastąpić po uruchomieniu nowej partii Nagród, bo wcześniej kończyły się normalnie. Floty z surką też nie mogę odesłać z tej planety, bo toczy walkę... chyba z tym zawieszonym budynkiem.
Edit:
właściwie przydałaby się blokada ataków, bo zaraz pokończą mi się badania wszędzie i znikąd nie będę mógł poderwać floty
To samo mieliśmy przy licytowaniu . . . Flota toczy walkę . . . ^^
Badania też zwiesiło . . . Te które były w toku od tygodni nawet ^^
Sprawa (dot. Kalyke) została zgłoszona pilnie do GF, mam nadzieję że otrzymam szybką odpowiedź zwrotną.
Kolejka zdarzeń została zresetowana, dajcie znać czy coś pomogło.
Kolejka zdarzeń została zresetowana, dajcie znać czy coś pomogło.
U mnie tak.
Podczas logowania wystąpił Podczas lPodczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.ogowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.błąd. Spróbuj ponownie później.
U mnie błędy zniknęły
Dzięki Ruda 💪
Już jest oki.