Znowu zawiesił się budynek po zakończeniu budowy.
Zużyty, a właściwie zmarnowany dopalacz i Klonoratorium jak wisiało tak wisi
Znowu zawiesił się budynek po zakończeniu budowy.
Zużyty, a właściwie zmarnowany dopalacz i Klonoratorium jak wisiało tak wisi
U mnie wisi badanie LF i nawet nie można go przerwać.
Badania też mi się zawieszają. I musiało to nastąpić po uruchomieniu nowej partii Nagród, bo wcześniej kończyły się normalnie. Floty z surką też nie mogę odesłać z tej planety, bo toczy walkę... chyba z tym zawieszonym budynkiem.
Edit:
właściwie przydałaby się blokada ataków, bo zaraz pokończą mi się badania wszędzie i znikąd nie będę mógł poderwać floty
Przy skanowaniu też nie wyświetla się żaden rs i sondy nie wracają, a sloty podlicza jako zajęte O Kalyke piszemy of course ?! ^^
Badania też mi się zawieszają. I musiało to nastąpić po uruchomieniu nowej partii Nagród, bo wcześniej kończyły się normalnie. Floty z surką też nie mogę odesłać z tej planety, bo toczy walkę... chyba z tym zawieszonym budynkiem.
Edit:
właściwie przydałaby się blokada ataków, bo zaraz pokończą mi się badania wszędzie i znikąd nie będę mógł poderwać floty
To samo mieliśmy przy licytowaniu . . . Flota toczy walkę . . . ^^
Badania też zwiesiło . . . Te które były w toku od tygodni nawet ^^
Kolejka zdarzeń została zresetowana, dajcie znać czy coś pomogło.
U mnie tak.
Podczas logowania wystąpił Podczas lPodczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.ogowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.błąd. Spróbuj ponownie później.
Już jest oki.