Wszystko przez team! Na bank Ruda jest tam programista i przy każdej aktualizacji coś musi popsuć, skandal!
Za co wam płacimy!
Wszystko przez team! Na bank Ruda jest tam programista i przy każdej aktualizacji coś musi popsuć, skandal!
Za co wam płacimy!
Wszystko przez team!
właśnie Team ale nie przez jednostkę ogłaszającą. tu jest problem programistów którzy bawią się kodami jak chcą i są bezkarni. Tak jak projektanci którzy projektują za biurka w ciepłym krzesełku a wykonawcy dostają po 4 literach albo niech sami jak wybrnąć z problemu. wiem bo w swoim doświadczeniu zawodowemu stykam sie z takimi bublami. tak ze nie Ruda jest tu winna.
A takie pytanie Do Teamu dlaczego ekspedycje po godzinie 22 lub 23 tak do 5 są 98% są zerowe ? Nom stop albo jakaś biba, Awaria a to fotkę cykają , znikają lub coś innego ? taka sugestia to ruszcie głowami tam za biurek i wymuście inne historie jak ekspedycja jest pusta bo 5 historyjek na krzyż jest nudne jak na takie łepskie głowy
Za co wam płacimy!
Ruda na dyscyplinarkę!
Za co wam płacimy!
Ruda na dyscyplinarkę!
Bez przesady... tylko wsiąść z it za kokones i zagonić do porządnej pracy
Za co wam płacimy!
Ruda na dyscyplinarkę!
Bez przesady... tylko wsiąść z it za kokones i zagonić do porządnej pracy
No to jedź do Karlsruhe i poganiaj tam programistów. Koniecznie krzycz "schnella! schnella!".
ja juz to Denken ist die härteste Arbeit, die es gibt, und das ist wahrscheinlich der Grund, warum es so wenige Menschen tun.
ale co wam nie pasuje bo ja dzisiaj tylko prawie 100k antymaterii, a surki tez nabilem ze zaraz bedzie personal best...?
Generalnie to polecam odejsc od monitora na minute policzyc do stu i sie odprezyc, z ekspedycjami z perspektywy czasu patrze nic sie nie dzieje, to ze cala fala pusta mi czasami wraca to latwo zgadnac zdarza sie nie tylko mnie i nie widze powodu zeby z tego powodu psioczyc... juz od razu zmiany w kodzie i zabawa kebabowych programistow bo komus random nie wpadl tak jak wczoraj... litosci ludzie
polecam zmienic klase na generala albo zbieracza to dopiero bedziecie miec powody do radosci w tym jaka jest dysproporcja pomiedzy klasami w grze nikt jakos nie widzi problemu???
Wysyłając 250+ ekspedycji na dobę nie zauważyłem żadnych zmian w uzyskiwanym średnim wyniku. Jakiś chwilowy lament jak zawsze, gdy komuś coś się wydaje
wszystko działa poprawnie wedle moich tabelek
spoglądajcie na szersze dane, średnią z miesiąca a nie.. bo przez 3 dni mało leci .. bo to o niczym nie świadczy tyko RNG
A takie pytanie Do Teamu dlaczego ekspedycje po godzinie 22 lub 23 tak do 5 są 98% są zerowe ? Nom stop albo jakaś biba, Awaria a to fotkę cykają , znikają lub coś innego ? taka sugestia to ruszcie głowami tam za biurek i wymuście inne historie jak ekspedycja jest pusta bo 5 historyjek na krzyż jest nudne jak na takie łepskie głowy
Większej bzdury dawno nie czytałem Mój wynik dziś od północy do 8 rano:
a tu sie nie zgodze. z reguły od 22 do rana mam najlepsze ekspy
Jedna sprawa to RNG lotów które trzeba zrozumieć a drugie to średnia która i tak wyjdzie podobna w skali miesiąca (jeżeli stoimy w miejscu z rozbudową form zycia), wczoraj naprzykład jeżeli chodzi o kris to życiówke zrobiłem, ale z kolei patrzac na dane z różnych miesięcy to lipiec sierpień nie miałem ŻADNEJ czarnej dziury a w wrzesień 11, potem przestój miesiąc i 8 na start kolejnego miesiąca. Chyba czasem ludzie za dużo by chcieli dzień w dzień