[Gra] Ekspedycje - wersja 11.15.0

• Wszystko przez team!

właśnie Team ale nie przez jednostkę ogłaszającą. tu jest problem programistów którzy bawią się kodami jak chcą i są bezkarni. Tak jak projektanci którzy projektują za biurka w ciepłym krzesełku a wykonawcy dostają po 4 literach albo niech sami jak wybrnąć z problemu. wiem bo w swoim doświadczeniu zawodowemu stykam sie z takimi bublami. tak ze nie Ruda jest tu winna.

• A takie pytanie Do Teamu dlaczego ekspedycje po godzinie 22 lub 23 tak do 5 są 98% są zerowe ? Nom stop albo jakaś biba, Awaria a to fotkę cykają , znikają lub coś innego ? taka sugestia to ruszcie głowami tam za biurek i wymuście inne historie jak ekspedycja jest pusta bo 5 historyjek na krzyż jest nudne jak na takie łepskie głowy:ocb:

• ale co wam nie pasuje bo ja dzisiaj tylko prawie 100k antymaterii, a surki tez nabilem ze zaraz bedzie personal best...?

Generalnie to polecam odejsc od monitora na minute policzyc do stu i sie odprezyc, z ekspedycjami z perspektywy czasu patrze nic sie nie dzieje, to ze cala fala pusta mi czasami wraca to latwo zgadnac zdarza sie nie tylko mnie i nie widze powodu zeby z tego powodu psioczyc... juz od razu zmiany w kodzie i zabawa kebabowych programistow bo komus random nie wpadl tak jak wczoraj... litosci ludzie :D

polecam zmienic klase na generala albo zbieracza to dopiero bedziecie miec powody do radosci xD w tym jaka jest dysproporcja pomiedzy klasami w grze nikt jakos nie widzi problemu???

• wszystko działa poprawnie wedle moich tabelek
    spoglądajcie na szersze dane, średnią z miesiąca a nie.. bo przez 3 dni mało leci .. bo to o niczym nie świadczy tyko RNG

• A takie pytanie Do Teamu dlaczego ekspedycje po godzinie 22 lub 23 tak do 5 są 98% są zerowe ? Nom stop albo jakaś biba, Awaria a to fotkę cykają , znikają lub coś innego ? taka sugestia to ruszcie głowami tam za biurek i wymuście inne historie jak ekspedycja jest pusta bo 5 historyjek na krzyż jest nudne jak na takie łepskie głowy:ocb:

Większej bzdury dawno nie czytałem ;) Mój wynik dziś od północy do 8 rano:

KYQuW4g.png

a tu sie nie zgodze. z reguły od 22 do rana mam najlepsze ekspy

• Jedna sprawa to RNG lotów które trzeba zrozumieć a drugie to średnia która i tak wyjdzie podobna w skali miesiąca (jeżeli stoimy w miejscu z rozbudową form zycia), wczoraj naprzykład jeżeli chodzi o kris to życiówke zrobiłem, ale z kolei patrzac na dane z różnych miesięcy to lipiec sierpień nie miałem ŻADNEJ czarnej dziury a w wrzesień 11, potem przestój miesiąc i 8 na start kolejnego miesiąca. Chyba czasem ludzie za dużo by chcieli dzień w dzień :bicz: