Ukończ natychmiast zleceni Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę.
Wybrałem działo gaussa, które robi się 2 min i 1s. Po około 1,5 minuty zakończyłem zlecenie. 750 AM poszło, 300 trycjum nie zaliczone
Wybrałem działo gaussa, które robi się 2 min i 1s. Po około 1,5 minuty zakończyłem zlecenie. 750 AM poszło, 300 trycjum nie zaliczone
To nie jest błąd :
Ukończ natychmiast zlecenie Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę
(budowę należy zakończyć, a nie skrócić o połowę)
Przedmioty skracające budowę nie wpływają na zaliczenie zadania.
No przecież tak zrobiłem. Powtórzę etapami, może coś napisałem mało zrozumiale.
1. Kliknąłem w działo gaussa
2. Wpisałem liczbę sztuk 1, słownie "jeden"
3. Kliknąłem w przycisk buduj
4. Odczekałem 1,5 min, słownie "półtorej minuty" -> było w toku ponad minutę? Było.
5. Nie korzystając z żadnych przedmiotów wybrałem opcję "Zakończ natychmiast" pod odliczaniem w okienku stoczni, płacąc w postaci 750 Antymaterii.
No trochę lipa, poczekaj, może ci zaliczy, tez tak kiedyś miałem, i po jakims czasie mi zaliczyło
podczas tego zadacznia właśnie trzeba uważać ponieważ faktycznie musisz ukończyć to zadanie czyli wydać x2 750 i przede wszystkim stocznia nie może samodzielnie ukończyć zadania dwukrotnie powinieneś kliknąć jeżeli licznik będzie poniżej 59 sekund do końca wybudowania systemu np obronnego a jeżeli tak się stało że nie zaliczy odrazu wylogować zalogować i powinno być po problemie
Zawsze wystarczało kliknąć TYLKO zakończ za anty. Ogólnie nie robię tego zadania bo punktów aż nadto, ale ze 2-3 eventy temu klikałam i normalnie działało z 1 kliknięciem. Przy czym ja wrzucałam coś więcej do stoczni niż na 2 minuty. Może rozchodzi się o to, że zlicza zadanie wrzucone w stoczni, a nie w obronie? Nie wiem na 100%, tylko sugeruje
Napisałem asekuracyjnie do supportu ticket, może się coś uda wyjaśnić. Na moim etapie to i 750 AM szkoda.
EDIT: Otrzymałem odpowiedź i tak jak kolega wyżej sugerował nie zalicza obrony. Szkoda, że w opisie zadanie to nie zostało uwzględnione bo wprowadza w błąd. Skoro obrona buduje się w zleceniach stoczni, to jak dla mnie oznacza to samo. W tym samym miejscu znajduje się ów przycisk do zakończenia zlecenia. To trochę tak jak by dali zadanie "zbuduj 5 statków dowolnego typu" i nie zaliczało np sond lub recyklerów ale dopiero gracz by się dowiadywał o tym później.
Zawsze wystarczało kliknąć TYLKO zakończ za anty. Ogólnie nie robię tego zadania bo punktów aż nadto, ale ze 2-3 eventy temu klikałam i normalnie działało z 1 kliknięciem. Przy czym ja wrzucałam coś więcej do stoczni niż na 2 minuty. Może rozchodzi się o to, że zlicza zadanie wrzucone w stoczni, a nie w obronie? Nie wiem na 100%, tylko sugeruje
Nie to ze chce wprowadzac w blad kazdy moze stworzyc konto i wypowiadac sie w swoim imieniu bardz spolecznosci umyslnie formujac moja pierwotnia wypowiedz mialem na uwadze stan konta otwartego na boardzie i czytanie ze zrozumieniem Ps lece dalej widzalem innego posa
Nie to ze chce wprowadzac w blad kazdy moze stworzyc konto i wypowiadac sie w swoim imieniu bardz spolecznosci umyslnie formujac moja pierwotnia wypowiedz mialem na uwadze stan konta otwartego na boardzie i czytanie ze zrozumieniem Ps lece dalej widzalem innego posa
Nie zrozumiałam nic, ale spoko...
Nie zrozumiałam nic, ale spoko...
Sugerujac odpowiedz na pytanie chrystusa co powinien zrobic w pierwszej mojej odpowiedzi samemu stwierdza na czym polega pytanie zanim wszedlem na forum zaczalem sie usmiechac do siebie z tym pytaniem i chcialem udzielic odpowiedzi prawidlowej ale mnie uprzedziles reszta uzytkownikow zazwyczaj czyta bez podejmowania jakiejkolwiek dyskusji w temacie milego dnia 😊 na kilka dni z forum uciekam Mam nadzieję że się stesknimy drodzy czytelnicy zadania nie są Ciężkie w języku angielskim dla mnie są rownie zrozumiałe jak w języku polskim