Zadanie ukończenia zlecenia w stoczni nie zalicza

• Ukończ natychmiast zleceni Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę.

Wybrałem działo gaussa, które robi się 2 min i 1s. Po około 1,5 minuty zakończyłem zlecenie. 750 AM poszło, 300 trycjum nie zaliczone :cursing:

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling:

• Ukończ natychmiast zleceni Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę.

Wybrałem działo gaussa, które robi się 2 min i 1s. Po około 1,5 minuty zakończyłem zlecenie. 750 AM poszło, 300 trycjum nie zaliczone :cursing:

To nie jest błąd :

Ukończ natychmiast zlecenie Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę
    (budowę należy zakończyć, a nie skrócić o połowę)
    Przedmioty skracające budowę nie wpływają na zaliczenie zadania.

• No przecież tak zrobiłem. Powtórzę etapami, może coś napisałem mało zrozumiale.

1. Kliknąłem w działo gaussa

2. Wpisałem liczbę sztuk 1, słownie "jeden"

3. Kliknąłem w przycisk buduj

4. Odczekałem 1,5 min, słownie "półtorej minuty" -> było w toku ponad minutę? Było.

5. Nie korzystając z żadnych przedmiotów wybrałem opcję "Zakończ natychmiast" pod odliczaniem w okienku stoczni, płacąc w postaci 750 Antymaterii.

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling:

• podczas tego zadacznia właśnie trzeba uważać ponieważ faktycznie musisz ukończyć to zadanie czyli wydać x2 750 i przede wszystkim stocznia nie może samodzielnie ukończyć zadania dwukrotnie powinieneś kliknąć jeżeli licznik będzie poniżej 59 sekund do końca wybudowania systemu np obronnego a jeżeli tak się stało że nie zaliczy odrazu wylogować zalogować i powinno być po problemie

• Zawsze wystarczało kliknąć TYLKO zakończ za anty. Ogólnie nie robię tego zadania bo punktów aż nadto, ale ze 2-3 eventy temu klikałam i normalnie działało z 1 kliknięciem. Przy czym ja wrzucałam coś więcej do stoczni niż na 2 minuty. Może rozchodzi się o to, że zlicza zadanie wrzucone w stoczni, a nie w obronie? Nie wiem na 100%, tylko sugeruje

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Napisałem asekuracyjnie do supportu ticket, może się coś uda wyjaśnić. Na moim etapie to i 750 AM szkoda.

EDIT: Otrzymałem odpowiedź i tak jak kolega wyżej sugerował nie zalicza obrony. Szkoda, że w opisie zadanie to nie zostało uwzględnione bo wprowadza w błąd. Skoro obrona buduje się w zleceniach stoczni, to jak dla mnie oznacza to samo. W tym samym miejscu znajduje się ów przycisk do zakończenia zlecenia. To trochę tak jak by dali zadanie "zbuduj 5 statków dowolnego typu" i nie zaliczało np sond lub recyklerów ale dopiero gracz by się dowiadywał o tym później.

Edited once, last by Jezus_Chrystus ().

• Zawsze wystarczało kliknąć TYLKO zakończ za anty. Ogólnie nie robię tego zadania bo punktów aż nadto, ale ze 2-3 eventy temu klikałam i normalnie działało z 1 kliknięciem. Przy czym ja wrzucałam coś więcej do stoczni niż na 2 minuty. Może rozchodzi się o to, że zlicza zadanie wrzucone w stoczni, a nie w obronie? Nie wiem na 100%, tylko sugeruje

Nie to ze chce wprowadzac w blad kazdy moze stworzyc konto i wypowiadac sie w swoim imieniu bardz spolecznosci umyslnie formujac moja pierwotnia wypowiedz mialem na uwadze stan konta otwartego na boardzie i czytanie ze zrozumieniem Ps lece dalej widzalem innego posa xD

• Nie to ze chce wprowadzac w blad kazdy moze stworzyc konto i wypowiadac sie w swoim imieniu bardz spolecznosci umyslnie formujac moja pierwotnia wypowiedz mialem na uwadze stan konta otwartego na boardzie i czytanie ze zrozumieniem Ps lece dalej widzalem innego posa xD

Nie zrozumiałam nic, ale spoko...

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Nie to ze chce wprowadzac w blad kazdy moze stworzyc konto i wypowiadac sie w swoim imieniu bardz spolecznosci umyslnie formujac moja pierwotnia wypowiedz mialem na uwadze stan konta otwartego na boardzie i czytanie ze zrozumieniem Ps lece dalej widzalem innego posa xD

Nie zrozumiałam nic, ale spoko...

Sugerujac odpowiedz na pytanie chrystusa co powinien zrobic w pierwszej mojej odpowiedzi samemu stwierdza na czym polega pytanie zanim wszedlem na forum zaczalem sie usmiechac do siebie z tym pytaniem i chcialem udzielic odpowiedzi prawidlowej ale mnie uprzedziles reszta uzytkownikow zazwyczaj czyta bez podejmowania jakiejkolwiek dyskusji w temacie :) milego dnia 😊 na kilka dni z forum uciekam :fgrin: Mam nadzieję że się stesknimy drodzy czytelnicy zadania nie są Ciężkie w języku angielskim dla mnie są rownie zrozumiałe jak w języku polskim :D