Zmiana konfiguracji serwera opinie
-
-
Cześć,
Jestem za eko x10, , badania x20,
Flot bym nie ruszął
Pomijanie układów jak najbardziej na tak
-
Jestem na tak
-
Zmiana na eko x10 nie jest mozliwa. Quasar posiada juz te predkosc eko, a dozwolone jest jedno uni na spolecznosc.
-
Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10
-
Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10
Moja nieuwaga. Jakos umknelo mi, ze doszlo drugie x10. Ale limit nadal obowiazuje. Tj aktualnie 2x uni eko x10.
Przepraszam za zamieszanie.
-
Pomijanie układów zdecydowanie na tak
-
Również bardzo na tak jeżeli chodzi EKO/BADANIA i pominięcie nieaktywnych układów
-
Moja nieuwaga. Jakos umknelo mi, ze doszlo drugie x10. Ale limit nadal obowiazuje. Tj aktualnie 2x uni eko x10.
To zrobcie Kerba x 10 eko i ustawcie limt 3 na spolecznosc, i wtedy wszystko bedzie zgodnie z ograniczeniami. Jak sie chce cos zrobic to sie szuka sposobu, a jak sie nie chce to sie szuka powodu. a tak slabo wyszlo troche
-
To zrobcie Kerba x 10 eko i ustawcie limt 3 na spolecznosc, i wtedy wszystko bedzie zgodnie z ograniczeniami. Jak sie chce cos zrobic to sie szuka sposobu, a jak sie nie chce to sie szuka powodu. a tak slabo wyszlo troche
Chciec, to mozna wiele rzeczy
niestety na ten moment "ustawcie" nie dziala. Nie lezy to w naszych mozliwosciach. GF ustawilo taki limit aby x10 bylo czyms szczegolnym i na ten moment wynosi on 2x na spolecznosc. Prosby i grozby na nic sie tu zdadza.
-
Eko i badania jak najbardziej na tak (albo chociaż badania, skoro eko się nie da). Pomijanie układów na nie (i tak już złoma można dostać w parę minut), zmiana prędkości flot pokojowych też na tak, dłuższego fs będzie można robić