Zmiana konfiguracji serwera opinie

• hejka

co myslicie o ankiecie o zmianie konfiguracji kerberosa np na Eko x10 z x8, badania x20 z x16, bojowe x5 z x4 i pokojowe x5 z x7 ? + pomijanie ukladow pustych i nieaktywnych.

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10

Moja nieuwaga. Jakos umknelo mi, ze doszlo drugie x10. Ale limit nadal obowiazuje. Tj aktualnie 2x uni eko x10.

Przepraszam za zamieszanie.

Moja nieuwaga. Jakos umknelo mi, ze doszlo drugie x10. Ale limit nadal obowiazuje. Tj aktualnie 2x uni eko x10.

To zrobcie Kerba x 10 eko i ustawcie limt 3 na spolecznosc, i wtedy wszystko bedzie zgodnie z ograniczeniami. Jak sie chce cos zrobic to sie szuka sposobu, a jak sie nie chce to sie szuka powodu. a tak slabo wyszlo troche :trollface:

To zrobcie Kerba x 10 eko i ustawcie limt 3 na spolecznosc, i wtedy wszystko bedzie zgodnie z ograniczeniami. Jak sie chce cos zrobic to sie szuka sposobu, a jak sie nie chce to sie szuka powodu. a tak slabo wyszlo troche :trollface:

Chciec, to mozna wiele rzeczy ;) niestety na ten moment "ustawcie" nie dziala. Nie lezy to w naszych mozliwosciach. GF ustawilo taki limit aby x10 bylo czyms szczegolnym i na ten moment wynosi on 2x na spolecznosc. Prosby i grozby na nic sie tu zdadza.

• Eko i badania jak najbardziej na tak (albo chociaż badania, skoro eko się nie da). Pomijanie układów na nie (i tak już złoma można dostać w parę minut), zmiana prędkości flot pokojowych też na tak, dłuższego fs będzie można robić