Też
Jestem na
3x taak z małą korekta na prędkość max myślę x6 było by spoko a wojenne na x4.
Też
Jestem na
Też
Jestem na
No to kolego przesadziłeś z tą flotą wojenną.. Chyba nie pomyślałeś o fsach. Przy takiej prędkości ciężko będzie je zrobić Chyba sam chcesz być "flociarzem" i nastawiasz się na szybkie ataki.. Flota wojenna x4 - na to napewno nie będzie zgody.
Ja tylko przygotowałem swoje propozycje.
Nie kazdemu musi się podobać.
Po to będzie ankieta i każdy może zagłosować.
Ale widzę, że nie można wyrazić swojej opinii bo Cie zagryzą.
Ja tylko przygotowałem swoją propozycję.
Nie kazdemu musi się podobać.
Po to będzie ankieta i każdy może zagłosować.
Ale widzę, że nie można przekazać swojej opinii bo Cie zagryzą. Nie mogę mieć swoich opinii hehe.
Na taką propozycję każdy będzie patrzył z innej perspektywy
Tak jak pisałem zakładając ten temat, każda propozycja do przedyskutowania.
I wiadomo jak dalej z ta ankieta ?
Widze team nabrał wody w usta.
Ciężko nawet odpowiedzieć, kiedy będzie ankieta, i czy będzie.
Widze team nabrał wody w usta.
Ciężko nawet odpowiedzieć, kiedy będzie ankieta, i czy będzie.
Tym bardziej że na innych społecznościach już ankiety latają podobno. Ale tutaj i tak trzeba się jeszcze dobrze zastanowić co ankoetowac i jak ta ankietę skonstruować. 8 x pokojowe od strzału odpadną, dex na pz można w ciemno bez ankiety ładować.
Pokojowe - jak wyżej pisałem 8 x od strzału zostaną odrzucone. Trza a by w ankiecie dać opcje wybory 4x 5 x. Więcej i tak nie przyjedzie.
Wojennych nikt nie rusza.
Dex na pz, pokojowe 4x 5x i tyle. Inaczej nie ma sensu ankietowac.
Jednak lepiej gdyby został speed pokojowych na poziomie x3 ponieważ 2 lvl wyżej przez 15 godzin wysyłanych expow to tylko I wyłącznie pełna ilość slotów wyslanych expedycji a jakakolwiek zmiana konfiguracji serwera w tym kierunku wprowadzi zakłócenia w częstotliwości wysylania FSow nawet gdyby podwyższony został speed do 4lvlu nic w ten sposób nie skorzystamy dex z pz może być ale prawdopodobnie większość będzie głosować za nie a ilość głosów potrzebnych do przeforsowania w ilości 75-80% jest wymiernym współczynnikiem, który został swierdzony przez Art podczas trwającej burzy 2023 roku
Jednak lepiej gdyby został speed pokojowych na poziomie x3 ponieważ 2 lvl wyżej przez 15 godzin wysyłanych expow to tylko I wyłącznie pełna ilość slotów wyslanych expedycji a jakakolwiek zmiana konfiguracji serwera w tym kierunku wprowadzi zakłócenia w częstotliwości wysylania FSow nawet gdyby podwyższony został speed do 4lvlu nic w ten sposób nie skorzystamy dex z pz może być ale prawdopodobnie większość będzie głosować za nie a ilość głosów potrzebnych do przeforsowania w ilości 75-80% jest wymiernym współczynnikiem, który został swierdzony przez Art podczas trwającej burzy 2023 roku
ALe ty [ciach] Bladego pojecia o tej grze nie masz skoro wypisujesz takie farmazony. Podniesienie prędkości pokojowych z 3 na 4 daje na tyle duży zysk czasowy w przypadku expedycji ze przy dobrze rozwiniętych prędkościach pozwala na wysłanie 1-2 fal expedycji więcej. Skończ bo chyba sprawia ci przyjemność robienie z siebie idioty.
Pokojowe na 8 - nie ma na to żadnych szans. Topka nie będzie sobie ustawiała serwera pod siebie taką prędkością co by uziemić całą resztę grających tutaj. I dać sobie furtkę to wykluczania ich z gry. Od razu lepiej wybanować wszystkich i pousuwać im konta dla uciechy tego zabetonowanego kabaretu.
Pokojowe na 4-5 jak najbardziej. Jak już ktoś wyżej napisał - rozsądne, nie zdemoluje resztek ludzi tu grających, wielkiej szkody ekoludom nie zrobi. 6 to zdecydowanie za dużo.
Dex na PZ - śmiało.
A jak komuś do łba wpadnie zmiana bojowych - to powodzenia.
I tyle w temacie.
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
Display MoreJednak lepiej gdyby został speed pokojowych na poziomie x3 ponieważ 2 lvl wyżej przez 15 godzin wysyłanych expow to tylko I wyłącznie pełna ilość slotów wyslanych expedycji a jakakolwiek zmiana konfiguracji serwera w tym kierunku wprowadzi zakłócenia w częstotliwości wysylania FSow nawet gdyby podwyższony został speed do 4lvlu nic w ten sposób nie skorzystamy dex z pz może być ale prawdopodobnie większość będzie głosować za nie a ilość głosów potrzebnych do przeforsowania w ilości 75-80% jest wymiernym współczynnikiem, który został swierdzony przez Art podczas trwającej burzy 2023 roku
ALe ty pierdo.... sz..... Bladego pojecia o tej grze nie masz skoro wypisujesz takie farmazony. Podniesienie prędkości pokojowych z 3 na 4 daje na tyle duży zysk czasowy w przypadku expedycji ze przy dobrze rozwiniętych prędkościach pozwala na wysłanie 1-2 fal expedycji więcej. Skończ bo chyba sprawia ci przyjemność robienie z siebie idioty.
Pokojowe na 8 - nie ma na to żadnych szans. Topka nie będzie sobie ustawiała serwera pod siebie taką prędkością co by uziemić całą resztę grających tutaj. I dać sobie furtkę to wykluczania ich z gry. Od razu lepiej wybanować wszystkich i pousuwać im konta dla uciechy tego zabetonowanego kabaretu.
Pokojowe na 4-5 jak najbardziej. Jak już ktoś wyżej napisał - rozsądne, nie zdemoluje resztek ludzi tu grających, wielkiej szkody ekoludom nie zrobi. 6 to zdecydowanie za dużo.
Dex na PZ - śmiało.
A jak komuś do łba wpadnie zmiana bojowych - to powodzenia.
I tyle w temacie.
Zaczynajac od tego ze posty sa czyszczone skrupulatnie z forum od miesiecy 😁😁😁 wiec wracajac do mojej wypowiedzi pokrótce więc kiedy zakładając że delikwent Posiada napęd nadprzestrzenny na 17tym lvlu prędkość pokojowej x4 nie będzie krotrza niz 1 minute 6 sekund napęd nadprzestrzenny różnica pomiędzy wystepowanymi lvlami a prędkością uni 12 -17 . A miedzy x3 speedem lvl 12 a -17 pomiedzy x4 jest roznica 2 minuty 3 sekundy wiec kiedy posiadam uklad napdrzestrzenny na 12tym jak obecnie pomiedzy jednym speedem sa takie wartosci pomiedzy x1 speed w jedna strone floty expedycyjnej a miedzy lvlem 17 a 17 x3 zakladajac podwyzszenie do x4 zawrotnej predkosci x4 otrzymujemy 2minuty 25 sekund .
prosze sie nie doszukiwac magicznej ruszczki pomiedzy wystepowaniem predkosci speedu a napedami nadprzestrzennymi w zaokrogleniu na 15 godzin wysylaniu expow non stop bez zadnych zaklucen daje to 1+ wszystkich dlotow bonusu booooooooooster taki ze hej wylicz srednia na 50 raportow udanych expow oraz wylicz prawdopodobienstwo ze te expy wszystkie dostepne wyslane 2 badz 3 beda udane to cud
a miedzy 3 lvl a 5tym na 17tym lvlu to jest 4 minuty 8 sekund roznicy na lvlu 5tym speda w jedna strone daje 1.287 wiecej ekspa ze wszystkich slotow uważaj ponieważ za wyzwiska od idiotow ładujesz w Sądzie !
Edit 2:38
PS . Ktoś jest w stanie wysyłać expy przez 15h ????? Aby wysłać dowolna dostępna pełna wartość ekspedycji dostępnych użytkownikowi w zamian za zakłócenia w prowadzeniu FSow
Dla mnie to jest kategorycznie wykluczone opcją by zmieniać prędkość uniwersum .
Jeżeli nie masz pojęcia o życiu oraz o grze daj spokój i szukaj osoby twojego pokroju do wymiany konwersacji
Jak już wspomniałam w temacie na Rosalind, ankiety pojawią się na uniwersach do końca tygodnia.
Jak już wspomniałam w temacie na Rosalind, ankiety pojawią się na uniwersach do końca tygodnia.
Nie mamy obowiązku czytać innych tematów z innych uni nas, interesuje nasze uni, a nie rosa.
Swoją drogą. Ruda prosimy pamiętać, że chcemy oddzielne ankiety na wszystkie 3 ankiety. A ankieta od zmiany prędkości pokojowej, może być do wyboru, dajmy na to speed x4,x5,x6,x7 i x8 do wyboru, jeśli to nie problem to taka poprosimy, dziękuje z góry.
Pomijanie pustych układów nie będzie na razie wprowadzone na starsze uniwersa. Przynosi to za sobą ogromne błędy więc nie będzie w tej kwestii ankiety.
Jak już napisałem chyba że dwa razy.
Ankieta o zwiększenie pokojowych na 4 x na 5x nie więcej. Opcja wyboru 4x 5x
Dex na pz tak / nie.
I taka ankieta do puszczenia. Większe prędkości i tak nie przejdą więc nie ma sensu.
5 x to jest max dla pokojowych tutaj do podniesienia.
Pomijanie pustych układów nie będzie na razie wprowadzone na starsze uniwersa. Przynosi to za sobą ogromne błędy więc nie będzie w tej kwestii ankiety.
Dobrze to poprosimy na deuter na pz i pokojowe tylko z możliwością wyboru speedu od x4 do x8, żeby ludzie mieli jakiś wybor.
Osobna ankieta na deuter na PZ i osobna na prędkość floty transportowej z kilkoma wariantami do wyboru od x4 do x8.
Wystarczy, że będzie osobna ankieta do deuteru na pz i osobna do zmiany prędkości, tak aby każdy głosował na to co chce
I z mojej strony wielka prośba do graczy uni Quasar - zagłosujcie mądrze, jest jeszcze czas, żeby poczytac watki na forum lub porozmawiać z graczami na innych uni, gdzie są te parametry juz wprowadzone.
Z mojej strony tez służę pomocą, bo mam tez konto na uni gdzie jest dex na pz i speed pokojowych jest wyższy. Nie zmieniło to mojego stylu gry, nadal gram eko i latam na expy.
Ta od razu 50 x pokojowe. 5000000 ankiet z których i tak nic nie wyjdzie. Jedna ankieta bo po co to rozdzielać jak dla niemowlaka. Wykażcie choć odrobinę rozsądku.
Pokojowe ,
Dex na pz i tyle.
Byłbym w stanie nawet przełknąć 5 czy 6 pokojowe ale więcej to już debilizm. Ale jaki serwer takie propozycje. Przy szybszych pokojowych leci wieczne U i zostanie 10 osób na serwerze. Może 15.
Weźcie wy się puknijcie w główki , na 8 x to nikt tutaj już grał nie będzie bo nikogo nie będzie stać w czasie i dexie na robienie fsów po galach. Chyba że wszyscy lataja na pz albo w ulach w 1 us. Trochę ogarnięcia , to ze tu siedzą sami zabetonowani nie mający pojęcia o grze - i o tym jak się na innych speedach gra to jedno.
Dwa od razu lepiej wyłączyć całkiem Unii . Albo zrobic kolejna fuzję .
A finalnie jak się okaże że ankieta będzie głupia - to wszystko pociśniemy na nie i tyle z tego zostanie. Czyli to co jest teraz.