Moduły Kryształów Jonowych - badanie form życia

• Witam przy zapięciu powyższego badania wyskakuje komunikat "Co najmniej jeden z powiązanych z tym bonusów został już wyczerpany. Kontynuować budowę mimo to?"

Czy jest jakiś limit ? Czy to kolejny błąd jesli jest limit to moze ktos pokaże gdzie jest to opisane ?

• Pełzacze nie mogą osiągnąć wydajności większej niż 50% podstawowego wydobycia. Myślę, że o to chodzi. Pewnie już osiągnąłeś te 50% i to badanie nie zwiększy Ci wydobycia z pełzaczy, jedynie zmniejszy zużycie energii.

• Pełzacze mają limit wydobycia, można maksymalnie z nich wyciągnąć 50% bazowego wydobycia. Niby pozwala to na zmniejszenie % przeładowania pełzaczy (przy zachowaniu 50% wydobycia z nich) i co za tym idzie mniej energii potrzeba.

Bierz "Sztuczna Inteligencja Zbiorowa" jest to opcja znacznie lepsza

• To badanie sie nie oplaca, chyba ze przejdzesz na odkrywce to bez plus 50% do pelzaczy od zbieracza i przeładowania 150% bonus z badaniem form nie przekroczy 50% wydobycia, ale ich ilosc była gargantuiczna dla sumy koplań 200+.

Technologie FŻ T3-1 - eko

Sam popełniłem ten błąd...zmiana może się zwracać latami, ale warto to zrobić po 1 planecie bo na zbieraczu w końcu się osiągnie 50% z samej sumy koplani i nie będziesz miał żadnych korzysci.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis