Przedmiot migracji.

• Hej.

Nie gram jakoś wybitnie regularnie i intensywnie wiec pytam czy mnie coś ominęło, czy GameForge robi jakieś dowcip na prima aprilis.

Przedmiot trafiony na ekspedycji, ale w ekwipunku jednak go nie ma :/

przedmiot-migracji-2.png" alt="przedmiot-migracji-2

przedmiot-migracji-1.jpg" alt="przedmiot-migracji-1

Pzdr.

• Żart twórców Ogame Trackera :)

Na niemieckim forum ktoś wrzucił też zmienioną przez ten dodatek treść jednej z ekspedycji, na którą dziś natrafił, a która w tłumaczeniu na polski wyglądałaby jakoś tak:

"Nasza flota ekspedycyjna napotkała grupę wrogich statków. Abyśmy mogli bezpiecznie wrócić do domu, musieliśmy uiścić opłatę.

Trzeba było oddać 20.000.000 kryształu.

Dodatek do dziennika oficera ds. komunikacji: Nie wiemy, jak się tu dostaliśmy, ale jest to bardzo ruchliwa autostrada międzygalaktyczna. Powinniśmy porozmawiać z nawigatorem."

;)

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• Ja uważam że wszyscy jesteście w błędzie tłumacząc sobie to trackerem. Faktycznie Tracker u mnie był zbuggowany, pokazywał że układy są na wyczerpaniu (te czerwone słupki) i dzielił ilość surowców przez milion, pozwalał ma max 2 artefakty i nie więcej niż 1000 doświadczenia. Wszyscy się żeźmy uśmiali ale przedmiot migracji to moim zdaniem relikt ich wcześniejszych, zwieszonych robót jak rynek czy kryjówki surowców (te budynki a nie badanie form ).

Link do grafiki jasno wskazuje, że jest ona na serwerze GF i to tym samym co dopalacze i inne przedmioty. Do tego można ją w kazdej chwili odpalić łącznie z opisem:

16bf2c62de38daaf128fd1329efe976b9788c011-large.png

Trzeba się zalogować na konto i wklepać (jak nie uni68 to zmienic początek do pytajnika ,,?,,)

Code
    1. https://s68-pl.ogame.gameforge.com/game/index.php?page=shop#category=d8d49c315fa620d9c7f1f19963970dea59a0e3be&item=7eacfcee74660f30bb92a5874e8cccf2bb286ebd&page=inventory&panel1-2=

Opis działa więc wiadomo, że twórcy tracekra znali ten link i zrobili niezły kawał nie nam, a GF! Może taka siła nasiku sprawi, że udostępnią ten przedmiot po sprdlniu cmentarza.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis