Hej.
Nie gram jakoś wybitnie regularnie i intensywnie wiec pytam czy mnie coś ominęło, czy GameForge robi jakieś dowcip na prima aprilis.
Przedmiot trafiony na ekspedycji, ale w ekwipunku jednak go nie ma
Pzdr.
Hej.
Nie gram jakoś wybitnie regularnie i intensywnie wiec pytam czy mnie coś ominęło, czy GameForge robi jakieś dowcip na prima aprilis.
Przedmiot trafiony na ekspedycji, ale w ekwipunku jednak go nie ma
Pzdr.
Może rozszerzenie ci psikusa robi. Mi wyskoczyło takie coś o opisem "LANG_PREMIUM_TIME_REDUCT_RESEARCH" xd ale jak wyłączyłem rozszerzenie, to jest ośmiornica brąz
Prima Aprilis
Pzdr
Żart twórców Ogame Trackera
Na niemieckim forum ktoś wrzucił też zmienioną przez ten dodatek treść jednej z ekspedycji, na którą dziś natrafił, a która w tłumaczeniu na polski wyglądałaby jakoś tak:
"Nasza flota ekspedycyjna napotkała grupę wrogich statków. Abyśmy mogli bezpiecznie wrócić do domu, musieliśmy uiścić opłatę.
Trzeba było oddać 20.000.000 kryształu.
Dodatek do dziennika oficera ds. komunikacji: Nie wiemy, jak się tu dostaliśmy, ale jest to bardzo ruchliwa autostrada międzygalaktyczna. Powinniśmy porozmawiać z nawigatorem."
Niby Tracker już nie wspierany, a jednak na 1. kwietnia coś się znalazło
Ja uważam że wszyscy jesteście w błędzie tłumacząc sobie to trackerem. Faktycznie Tracker u mnie był zbuggowany, pokazywał że układy są na wyczerpaniu (te czerwone słupki) i dzielił ilość surowców przez milion, pozwalał ma max 2 artefakty i nie więcej niż 1000 doświadczenia. Wszyscy się żeźmy uśmiali ale przedmiot migracji to moim zdaniem relikt ich wcześniejszych, zwieszonych robót jak rynek czy kryjówki surowców (te budynki a nie badanie form ).
Link do grafiki jasno wskazuje, że jest ona na serwerze GF i to tym samym co dopalacze i inne przedmioty. Do tego można ją w kazdej chwili odpalić łącznie z opisem:
Trzeba się zalogować na konto i wklepać (jak nie uni68 to zmienic początek do pytajnika ,,?,,)
Opis działa więc wiadomo, że twórcy tracekra znali ten link i zrobili niezły kawał nie nam, a GF! Może taka siła nasiku sprawi, że udostępnią ten przedmiot po sprdlniu cmentarza.