hej. kilka razy dziennie podczas wysyłania floty wyskakuje błąd "serwer nie odpowiada" "spróbój ponownie" albo bez żadnego komunikatu i przycisk "Dalej" oraz "wyślij flotę" wogóle nie reagują na kliknięcia..... Unii Ymir
Błąd wysyłania floty
-
- 8.0.0-rc7
- umpa
- Closed
-
-
Zgłosiłam błąd ale zapomniałam o tym "dalej", Ty też zgłoś... im nas więcej, tym może szybciej wezmą się za naprawę....
wiem, wiem... marzycielka...
-
Zgłosiłam błąd ale zapomniałam o tym "dalej", Ty też zgłoś... im nas więcej, tym może szybciej wezmą się za naprawę....
wiem, wiem... marzycielka...
e-tam marzenia fajna rzecz tragedia z dnia na dzien gorzej 5eksp=15min prób wysłania....
-
dajcie blokade ataków !!! fs-a wysłac sie nie da!
-
Dawno zgłoszone i nic nie robią
-
2= 2 razy starcilem cały surowiec po milionach prób wysłania floty poleciała bez surowca i dwa razy mnie sfarmili.... nie zawracałem ani w poniedziałek ani wtorek nie miałem sił na kolejny milion prób wysłania floty... chociaż ją uratuje pomyślałem..
kolejny bład "Twoja flota została pomyślnie wysłana" a dalej stoi jak stała....
-
A miało być tak pięknie...
-
nowy rekord... fs wysłany za 15 razem... a tak "błąd serwera" lub jak przeszło do 3 poziomu to nie wyświetlała się ładowność....
-
Czy oni cos z tym w ogóle robią? Bo to już któryś tydzień tak jest. Bez żartów.
-
-
Wiemy tylko tyle, że to globalny problem który jest znany... natomiast jeżeli chodzi o prace nad nim nic niestety nie wiemy.
-
Lepsze takie info, niż cisza w temacie. Dzięki.
Jakby się pojawiły jakieś nawet drobne informacje w temacie to pisz, bo ten błąd jest naprawdę irytujący.
-
Na ten temat, to mogę już na tym etapie powiedzieć tylko tyle ***** ***, i o ** ********
aż mi ulżyło...
-
-
Napisz ticketa
-
Ruda a co w wypadku leci na mnie atak a ja nie mogę podnieść floty i dostaje dzwona bo cały czas "błąd spróbuj ponownie" lub Twoja flota została pomyślnie wysłana a dalej stoi na moonie ?
Napisz ticketa
support odpisze zgloszone dale i po problemie
-
support odpisze zgloszone dale i po problemie
A raczej udowodnij wysylając nagranie
-
-
Da się tylko trzeba wolno klikać
-
oczywiście, że się da... trzeba tylko cierpliwości i w miarę możliwości się przyzwyczaić i czekać na poprawienie tego
trzeba wolno klikać, ale i trzeba sprawdzać czy gra przemieliła system i zmieniła koordy bo nie zawsze wolne wpisywanie/klikanie pomoże
co zabawne, mając AGR gra działa nawet przyzwoicie, nie mając AGR jest tragedia, że hey, ale za to na telefonie bez AGR gra działa elegancko i jeszcze nigdy mi nie zawiesiło wybierania czy to procentu lotu floty czy to wywaliło błędu z wysyłką floty