Teraz to GF popisało sie tym symulatorem nie ma co, gorszego szajsuu to chyba OGAME jeszcze nie widzialo.
Co z dodawaniem raportów do zwykłego symulatora?
Teraz to GF popisało sie tym symulatorem nie ma co, gorszego szajsuu to chyba OGAME jeszcze nie widzialo.
Co z dodawaniem raportów do zwykłego symulatora?
masz rację tragedia
mało tego jeszcze teraz nic nie zrobisz floty wróciły z expów i ich nie widać
Eh, żadna rewelacja ten symulator, nic się nie uczycie. Jeszcze antigame musi wypuścić aktualizacje bo się przy okazji popsuły raporty szpiegowskie jak wtyczka jest włączona...
mi agr wgl nie dziala teraz, otwieram wiadomosci a tam tylko same linijki..
Teraz kazdy raport trzeba oddzielnie klikac i otwierac, a zeby dodac do symulatora innego niz ten to ikonka zniknela
A floty zawisły wkoncu nowy patch to czego sie spodziewac mozna.
Mi tam się podoba, bardzo przejrzysty wręcz zaje**** pięknie otwierają się raporty już nie wspomnę, że nie można doszpiegować celu po sześciu wlotach aby sprawdzić czy coś nie doleciało... tylko na około...
Nobla temu kto to wymyślił...
Żenada, nie da się RS usuwać, w sumie żadnych wiadmości, każde RS otwierane osobno, więcej błędów niż to warte, po co wam te serwery testowe jak wgrywacie na zwykły to i tak tylko błędów pełno, a o normalnym funkcjonowaniu można zapomnieć
Edit:
Jednak powróciło kasowanie wiadomości, lecz nic to nie zmienia - szajs, pełno błędów wizualnych i innych chyba że autor miał to na myśli.
fajna aktualizacja, ide dokupic antymaterii w celu dalszego rozwoju gry !
Żenada, nie da się RS usuwać, w sumie żadnych wiadmości, każde RS otwierane osobno, więcej błędów niż to warte, po co wam te serwery testowe jak wgrywacie na zwykły to i tak tylko błędów pełno, a o normalnym funkcjonowaniu można zapomnieć
na infnity normalnie raporty jak wczesniej sie pokazuja, ale jak juz wlaczysz AGR to juz porazka kazdy oddzielnie trzeba otworzyc bo 0 podgladu, ani ikonki do symulacji dobrze ze przynajmniej w infinity innego symulatora mozna uzyc jak dawniej.
Jeżeli uruchamiam symulator z poziomu konta, zaciąga się lista planet to dlaczego analogicznie nie zaciągają się technologie, napędy, klasa gracza i sojuszu?
bo musisz sobie wybrać ręcznie planetę gdzie masz flotę z której będziesz lecieć i kliknąć odśwież tam
taki dodatek zebys sie nie nudzil przy symulacji, szkoda tylko ze dodali symulator ktory poki co nie symuluje chyba - dobrze mowie? bo przynajmniej u mnie "symuluj" nie da sie kliknac.
Kolejny szajs, po co się pytam te bezużyteczne zmiany, nowinki, które i tak nie działają prawidłowo. Widok raportu szpiegowskiego też z czapki kto tam siedzi i wymyśla te głupoty, masakra
Ja nie wiem, ze im to jest nie wstyd takie gowno wgrac na wszystkie serwery, kiedy maja testowe do jak sama nazwa wskazuje testowania tych ich miernych wypocin, to trzeba byc jakims "specem" IT chyba srednia ocen niedostateczny, zeby to w ten sposob wypuscic. Porazka na calej linii.
Człowiek wejdzie na parę min na discord przywitać się ze znajomymi, a tu co chwila jakieś rewelacje.
Decyzja o zakończeniu przygody była jak najbardziej słuszna jak widać. Warto to dobrze przemyśleć i przeanalizować..
a jak u Was dziala ten mega dodatek z AGR ?
Bo na infinity cos tam dziala, jakos.
bo musisz sobie wybrać ręcznie planetę gdzie masz flotę z której będziesz lecieć i kliknąć odśwież tam
taki dodatek zebys sie nie nudzil przy symulacji, szkoda tylko ze dodali symulator ktory poki co nie symuluje chyba - dobrze mowie? bo przynajmniej u mnie "symuluj" nie da sie kliknac.
Najpierw musisz kliknąć na "Zapisz" wtedy podświetli się "Symuluj"
Jest jakaś opcja wyboru ilości symulacji?
Nie wszystkie reporty da się wkleić.
Zrobić jakąkolwiek większą symulację to graniczy z cudem.
Robi i robi w nieskończoność.
Ten symulator jak i sama aktualizacja ogame po wielu testach na serwerach testowych to jest mistrzostwo....na buziaczki.pl mają lepszych programistów mimo że tego portalu już chyba nawet nie ma
Żenada
Testy testami na końcu cierpi gracz który by grać normalnie musi czekać aż programista AGR naprawi błędy tych z GF..... kpina
Wiadomo coś o poprawkach? Ruda
Krytykować każdy potrafi, ale czytać ze zrozumieniem to już niekoniecznie Ten symulator to nadal wersja BETA,a co za tym idzie to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć