Nowy SZAJS czyt. symulator walk

• Teraz to GF popisało sie tym symulatorem nie ma co, gorszego szajsuu to chyba OGAME jeszcze nie widzialo. :baseball::smash::cursing:

Co z dodawaniem raportów do zwykłego symulatora?

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• mi agr wgl nie dziala teraz, otwieram wiadomosci a tam tylko same linijki..

Teraz kazdy raport trzeba oddzielnie klikac i otwierac, a zeby dodac do symulatora innego niz ten to ikonka zniknela :/

A floty zawisły :D wkoncu nowy patch to czego sie spodziewac mozna.

tenor.gif?itemid=4684426

• Mi tam się podoba, bardzo przejrzysty wręcz zaje**** :goodjob: pięknie otwierają się raporty :brawo: już nie wspomnę, że nie można doszpiegować celu po sześciu wlotach aby sprawdzić czy coś nie doleciało... tylko na około... :lool:

Nobla temu kto to wymyślił...

• Żenada, nie da się RS usuwać, w sumie żadnych wiadmości, każde RS otwierane osobno, więcej błędów niż to warte, po co wam te serwery testowe jak wgrywacie na zwykły to i tak tylko błędów pełno, a o normalnym funkcjonowaniu można zapomnieć :)

Edit:

Jednak powróciło kasowanie wiadomości, lecz nic to nie zmienia - szajs, pełno błędów wizualnych i innych chyba że autor miał to na myśli.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

Edited once, last by Y2K ().

• Żenada, nie da się RS usuwać, w sumie żadnych wiadmości, każde RS otwierane osobno, więcej błędów niż to warte, po co wam te serwery testowe jak wgrywacie na zwykły to i tak tylko błędów pełno, a o normalnym funkcjonowaniu można zapomnieć :)

na infnity normalnie raporty jak wczesniej sie pokazuja, ale jak juz wlaczysz AGR to juz porazka kazdy oddzielnie trzeba otworzyc bo 0 podgladu, ani ikonki do symulacji dobrze ze przynajmniej w infinity innego symulatora mozna uzyc jak dawniej.

tenor.gif?itemid=4684426

• bo musisz sobie wybrać ręcznie planetę gdzie masz flotę :D z której będziesz lecieć i kliknąć odśwież tam :D

taki dodatek zebys sie nie nudzil :D przy symulacji, szkoda tylko ze dodali symulator ktory poki co nie symuluje chyba - dobrze mowie? bo przynajmniej u mnie "symuluj" nie da sie kliknac.

tenor.gif?itemid=4684426

• Ja nie wiem, ze im to jest nie wstyd takie gowno wgrac na wszystkie serwery, kiedy maja testowe do jak sama nazwa wskazuje testowania tych ich miernych wypocin, to trzeba byc jakims "specem" IT chyba srednia ocen niedostateczny, zeby to w ten sposob wypuscic. Porazka na calej linii.

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• Człowiek wejdzie na parę min na discord przywitać się ze znajomymi, a tu co chwila jakieś rewelacje.

Decyzja o zakończeniu przygody była jak najbardziej słuszna jak widać. Warto to dobrze przemyśleć i przeanalizować..

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• a jak u Was dziala ten mega dodatek z AGR ?

Bo na infinity cos tam dziala, jakos.

tenor.gif?itemid=4684426

• bo musisz sobie wybrać ręcznie planetę gdzie masz flotę :D z której będziesz lecieć i kliknąć odśwież tam :D

taki dodatek zebys sie nie nudzil :D przy symulacji, szkoda tylko ze dodali symulator ktory poki co nie symuluje chyba - dobrze mowie? bo przynajmniej u mnie "symuluj" nie da sie kliknac.

Najpierw musisz kliknąć na "Zapisz" wtedy podświetli się "Symuluj"

• Ten symulator jak i sama aktualizacja ogame po wielu testach na serwerach testowych to jest mistrzostwo....na buziaczki.pl mają lepszych programistów mimo że tego portalu już chyba nawet nie ma :)

Żenada

Testy testami na końcu cierpi gracz który by grać normalnie musi czekać aż programista AGR naprawi błędy tych z GF..... kpina

Wiadomo coś o poprawkach? Ruda