Kłamie? Podpuszczam nakręciłeś się ziomuś. I zapamiętaj jedno, odłóż lusterko zanim coś napiszesz w moim kierunku bo myli Ci się coś :p
#75 Kobra [EVE] vs. Rafik ~ 23.200%
- Kobrowski
- Closed
-
-
Ciezko widze sie czyta ze zrozumieniem czy chociaz dystansem/zartem.... wciaz wiekszosc z was nie pamieta ze to tylko gra a jedyne osiagniecia jakie w tej grze mozna pokazac to moralne, 100 st czy ich brak nie czyni nikogo lepszym czy gorszym czlowiekiem, ta gra to wypadkowa posiweconego czasu i szczescia niczego wiecej.
Nie do końca, Ci co mają dystans do tej gry nigdy nie wpłacili nawet 1 zł, a Ci co ładuja kasę w cyferki i oszukują to sikaja w majtki ze strachu że kasa wydana i ban może sie trafić;-).Ci co kupili floty to po nocach nie śpią, ze strachu że ktoś może ich spakować w recki.Ci co mają floty z expów albo ze zbierania surowca, maja wywalone jaja na to czy ktos ich zezłomuje.Nie zapłacili za te floty nic, i moga spać spokojnie.
Jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem życia są pieniadze.. to okej przyjme Twój punkt widzenia. Ja generalnie w nosie mam czy ktoś wyda na gre 100zl czy 100000zl jeżeli go na to stać ma z tego fun, jedni graja jak piszesz bez wydania złotówki inni grają z kasa budujac 100k GS by spac spokojnie inni jak czesto ja UFS i nie po to by spac spokojnie tylko zeby w zyciu zgadzał się bilans czasu poswieconego na gre, prace, rodzine a gongi i tak się zdarzaja ale się odpocznie gra się dalej bo to tylko i wyłacznie gra w której są fajni ludzie ale rownież Ci mniej, jedni zgłębią gre bardziej bawia się w obserwacje liczenia sciaganie moonow inni buduja domki ale najgorsi są Ci bez pojęcia ktorzy zgłaszaja takie starcia, Kobra jest raczej ostatnim który by musiał kupowac starcia i taki zysk.. wystarczy przesledzic wszystkie uni na ktorych grał, ilosc ST, styl gry by się tylko usmiechnac.
-
ale ładnie wylizane :p nikt nie mówił że to były wydane pieniądze przecież. Push to push, dziwne jest to że się przyjęło że od razu trzeba za to płacić 🤭 dostał konto i się spushowal i ot co cała heca możesz sobie śledzić jego grę i się zachwycać a ja Ci gwarantuję że grając na tylu u co zbanowany kolega poznajesz masę ludzi. Wtedy nie musisz płacić za konta tylko je dostaniesz od znajomych a nawet nieznajomych. I teraz chodzi o kwestie tego ile takich kont było przez tyle czasu gry i ile faktycznie ST jest prawidłowych a ile jest z wyniku pushu. Nie ujmuje mu tego że potrafi w to grać bo logiczne jest że potrafi. Nawet jeśli 50% st jest z pushu to reszta jest nabita normalnie.
Niemniej jednak graczy można podzielić na kilka kategorii, są Ci którzy sobie grają i umieją grać nie robiąc przy tym otoczki progracza na forum i są tacy którzy umieją grać i chwalą się tym. A są jeszcze tacy którzy umieją grać chwalą się tym wszem i wobec ale w dużej mierze pozycję mają taką a nie inną przez kolegów/koleżanki i obcych którzy boostuja konto i do tych osób należy kolega który obecnie przesiaduje na banicji -
coś ci się zdrowo we głowie poprzewracało
masz jakieś dziwne wizje i objawienia
starcia wrzucam nie po to żeby się chwalić ale po to żeby było jasno klarownie i transparentnie - bez domyslów - od zawsze na każdym uni na jakim gram.
Ale widzę że z tą ekipą na uni to nie ma co. Lepiej się nie udzielać - tak więc to były ostatnie starcia które wrzucam.
Niech będzie tu pusto Bez odbioru bo dyskusja jest jałowa i nic nie wnosząca.
Do zobaczenia w galaktyce - zobaczymy tam ile macie do powiedzenia - mam tylko nadzieje że nie pozwiewacie na urlopy
-
Na prośbę autora zamykam.