To trochę wygląda jak na złocie hondziarzy albo beemiarzy idą za samochód i pokazują sobie siusiaki. Ja nikomu nie muszę nic udowadniać 😂 a prawda jest taka że nawet jeśli kobra nie dostanie bana za push bo zrobił to z głową to tak czy siak ludzie którzy conieco wiedzą ale się nie pucują na forum widzieli cały przebieg sytuacji i to wystarczy. Jego osoba po prostu jest nic nie znacząca w tej chwili :p
#75 Kobra [EVE] vs. Rafik ~ 23.200%
- Kobrowski
- Closed
-
-
Dobre bo Balboa na lacercie właśnie się chwali jakimś ST. Ban tu ban tam to i dobre co nieco
-
Tobie bana za spam w ST, dla krzykaczy wiecej idlakow by mogli miec ekstaze z wyfarmienia 4k dexu. Dopoki sobie nie uswiadomia ze to tylko gra to debiut w St bedzie tylko po prawej stronie
odezwał się ten nie spamujący... czym jest twój post jeśli nie spamem o dexie z idlaków? Tak to tylko gra więc nie napinaj majtek. Pamiętaj że chwalenie się na forum %tami nie wszystkich bawi.
Śmieszny jest zarzut o spam w dziale gdzie 90% postów to "gratki", a 9% to lizanie 4 liter koledze w nadziei że następnym razem to on poliże
Padło oskarżenie o push i to nie ja je wysunąłem. Atakujący, po kilku mało wnoszących do tematu postach, jednak zreflektował się i podał swoją wersję, co mimo wszystko należy docenić. Mamy więc 2 sprzeczne wersje, może jeszcze Matt dokładniej napisze co zobaczył tam na fali. A może nie i już się nie dowiemy... trudno. W każdym razie stwierdzenie czy dane starcie było pushem ma znacznie większą wartość niż bezrozumne poklepywanie po plecach.
Ciezko widze sie czyta ze zrozumieniem czy chociaz dystansem/zartem.... wciaz wiekszosc z was nie pamieta ze to tylko gra a jedyne osiagniecia jakie w tej grze mozna pokazac to moralne, 100 st czy ich brak nie czyni nikogo lepszym czy gorszym czlowiekiem, ta gra to wypadkowa posiweconego czasu i szczescia niczego wiecej.
-
Tobie bana za spam w ST, dla krzykaczy wiecej idlakow by mogli miec ekstaze z wyfarmienia 4k dexu. Dopoki sobie nie uswiadomia ze to tylko gra to debiut w St bedzie tylko po prawej stronie
odezwał się ten nie spamujący... czym jest twój post jeśli nie spamem o dexie z idlaków? Tak to tylko gra więc nie napinaj majtek. Pamiętaj że chwalenie się na forum %tami nie wszystkich bawi.
Śmieszny jest zarzut o spam w dziale gdzie 90% postów to "gratki", a 9% to lizanie 4 liter koledze w nadziei że następnym razem to on poliże
Padło oskarżenie o push i to nie ja je wysunąłem. Atakujący, po kilku mało wnoszących do tematu postach, jednak zreflektował się i podał swoją wersję, co mimo wszystko należy docenić. Mamy więc 2 sprzeczne wersje, może jeszcze Matt dokładniej napisze co zobaczył tam na fali. A może nie i już się nie dowiemy... trudno. W każdym razie stwierdzenie czy dane starcie było pushem ma znacznie większą wartość niż bezrozumne poklepywanie po plecach.
Ciezko widze sie czyta ze zrozumieniem czy chociaz dystansem/zartem.... wciaz wiekszosc z was nie pamieta ze to tylko gra a jedyne osiagniecia jakie w tej grze mozna pokazac to moralne, 100 st czy ich brak nie czyni nikogo lepszym czy gorszym czlowiekiem, ta gra to wypadkowa posiweconego czasu i szczescia niczego wiecej.
w jednym poście piszesz jedno, a w następnym sobie zaprzeczasz. Musisz więcej myśleć na przed klawiaturą kolego/koleżanko. Pozdrawiam bez odbioru
-
w jednym poście piszesz jedno, a w następnym sobie zaprzeczasz. Musisz więcej myśleć na przed klawiaturą kolego/koleżanko. Pozdrawiam bez odbioru
Pisze jedno i to samo, nie chwytasz dystansu/ironi do mojej pierwszej wypowiedzi, ale malo wazne, jak to mowia grunt ze wszyscy zdrowi. Pozdrawiam
-
A jednak. Banik wpadł. Znowu pewno za niewinność.
-
Jednak moje na wierzchu
-
Dokładanie. Ładna ekipa. Ciągle się pushują nawzajem. Ale to inni to są d...e. Tylko oni wspaniali nieomylni. Reszta nawet fs-a nie potrafi puścić. Ban za banem ciągle Ci sami. Czemu nie dostaną bana na stałe, za recydywę.?
-
Dokładanie. Ładna ekipa. Ciągle się pushują nawzajem. Ale to inni to są d...e. Tylko oni wspaniali nieomylni. Reszta nawet fs-a nie potrafi puścić. Ban za banem ciągle Ci sami. Czemu nie dostaną bana na stałe, za recydywę.?
Dokladnie! Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami.
-
A wiedziałem że nie wytrzymasz. Jednak korci coś napisać. W sumie śmieszne to wszystko.
-
A wiedziałem że nie wytrzymasz. Jednak korci coś napisać. W sumie śmieszne to wszystko.
Z moich obliczen wynika, ze na forum poswiecasz wiecej czasu niz ja na klikanie falangi. Musze nadrobic. Poza tym walcze z oszustwem.
-
Nie do końca, Ci co mają dystans do tej gry nigdy nie wpłacili nawet 1 zł, a Ci co ładuja kasę w cyferki i oszukują to sikaja w majtki ze strachu że kasa wydana i ban może sie trafić;-).Ci co kupili floty to po nocach nie śpią, ze strachu że ktoś może ich spakować w recki.Ci co mają floty z expów albo ze zbierania surowca, maja wywalone jaja na to czy ktos ich zezłomuje.Nie zapłacili za te floty nic, i moga spać spokojnie.
-
Z moich obliczen wynika, ze na forum poswiecasz wiecej czasu niz ja na klikanie falangi. Musze nadrobic. Poza tym walcze z oszustwem.
Chciałbym zobaczyć te obliczenia.... Walcz dalej
-
Czuję się świetnie widząc tego bana, jak napisałem w prywatnej wiadomości do kobry ze obserwowałem co robi i jak robi że go zgłosiłem to mnie zaczął oskarżać że go pomówiłem 🤭 i jak te pomówienia?? 🤔
-
no ciekaw jestem czy kobra teraz wejdzie i wytłumaczy czy ban był za tą sytuację, a jeśli tak, to dlaczego pisał wcześniej to co pisał. Honorowo byłoby wytłumaczyć co się zdarzyło, skoro padło oskarżenie o push, on zaprzeczał i pisał że Matt kłamie, a teraz jest na banie.
-
Czuję się świetnie widząc tego bana, jak napisałem w prywatnej wiadomości do kobry ze obserwowałem co robi i jak robi że go zgłosiłem to mnie zaczął oskarżać że go pomówiłem 🤭 i jak te pomówienia?? 🤔
I nadal oskarżam.
Nic się nie zmieniło w tym temacie - widocznie supportowi wystarczyły poszlaki i masowe zgłoszenia AMATORów - ale mam jeszcze prawo do odwołania z którego skorzystam.
No nic cieszcie się i napawajcie chwilą - wrócę wypoczęty i zmotywowany do prężnego działania
-
I nadal oskarżam.
Nic się nie zmieniło w tym temacie - widocznie supportowi wystarczyły poszlaki i masowe zgłoszenia AMATORów - ale mam jeszcze prawo do odwołania z którego skorzystam.
No nic cieszcie się i napawajcie chwilą - wrócę wypoczęty i zmotywowany do prężnego działania
masowe zgłoszenia? To że Ci tak napisałem w grze po to żeby zobaczyć twoją reakcję to wcale tak nie było poszło jedno jedyne zgłoszenie ode mnie i jak widać było zasadne. Więc tam odwołuj się i wracaj. 😆
edit.Jak widać nie były to poszlaki bo ticket poszedł w dniu pushu a ban poszedł po kilku dniach więc dokładnie zweryfikowali wszystko
-
Patrzcie jak spina poślady. Chyba zabolało. Chyba Ci grozi.
-
Chytra baba z Radomia to pewnie rodzina :d kolega myśli że rozegrał grę w dobry sposób może coś tam lata sobie w cyferkach. Ale zapraszam do partyjki szachów w 3 ruchach przegra
-
Nie jesteśmy kolegami
masowe zgłoszenia? To że Ci tak napisałem w grze po to żeby zobaczyć twoją reakcję to wcale tak nie było
Czyli to Ty kłamiesz
Nie dokładnie sprawdzali tylko tyle standardowo analizują zgłoszenia. Zanim dojdą do mojego odwołania to ban minie.
a z tą chytrą babą to daruj sobie leszczu