Czerwiec bez Antymaterii czyli nasza odpowiedź na politykę GF

• W związku z notorycznymi problemami które pojawiają się ze strony GF, a mianowicie:

• opóźniony kontakt z Polskim teamem gry i forum
    • podawanie informacji na ostatni moment lub po fakcie
    • dezinformacji wpływającej na grę (blokady ataków, aktualizacje)
    • niewykonywaniu ogłoszonech zmian (znikająca blokada ataków)
    • wprowadzenie wersji 8.X na serwery publiczne ze świadomością ilości błędów i zgłoszeń od testerów

Proponuję aby wyrazić nasze niezadowolenie w jedyny sposób który dotrze do GF.

Jak dobrze wiemy informacje któe staramy się przekazywać nie prowadzą do żadnych zmian, pora więc użyć mocniejszego argumentu który mam nadzieję skłoni GF do przemyśleń oraz dialogu.

Ten argument to zaprzestanie kupowania Antymaterii przez jeden miesiąc - Czerwiec.

Jeśli zmobilizujemy się wystarczająco, dotrzemy z tym pomysłem do jak największej ilości graczy i wytrwamy przez 1 miesąc bez przelwów dla GF, wierzę że zdołamy ściągnąć na siebię uwagę osób decyzyjnych.

Jeśli uważasz że problem Cię nie dotyczy, spójrz na ilość błędów w nowej wersji, dezinfromację z wprowadzanymi aktualizacjami - ich zakresem oraz terminami, zastanów się czy chcesz być narażony na ataki graczy w trakcie trwania ogłoszonej "Blokady ataków" która przypadkiem wyłączyła się po aktualizacji do nowej wersji.

Pamiętaj że to Ty - gracz i klient firmy GF - utrzymujesz ich posady. Każdy przelew składa się na wynagrodzenie osób, które nie wykonują należycie swoich obowiązków służbowych w satysfakcjonujący sposób.

Nasz Team i nasza społeczność nie zasługują na takie traktowanie.

Prześlij ten post innym w Twoim sojuszu, na Twoim universum - jeśli sam nie przyłączysz się do akcji, może zrobi to ktoś inny.

Wyraź swoje poparcie pod tym postem, jeśli zbierzemy ich co najmniej 50, post trafi również na forum angielskie z zaproszeniem do akcji innych społeczności.

• Wątpię czy to coś da. Mnie to nie dotyczy ponieważ i tak nie kupuję anty ale są gracze którzy koniecznie muszą mieć jak najwięcej punktów i oni nigdy nie przestaną wydawać pieniędzy na tą grę.

• No tak, na polskim uni prawie nikt anty nie kupuje, Turcy przecież płacą.

Może lepiej żeby jednocześnie wszyscy gracze gdzie wprowadzono 8.x zapieli urlop na tydzień? Wytrzyma ktoś?

Boję się że urlop nie będzie dla nich żadnym sygnałem - ot, mniejsze obciążenie serwera.

Tutaj musi zadziałać pieniądz którego będzie wymiernie mniej na koncie.

Zrobią happy hour 50% i po bojkocie będzie.

nie przeczę, taka akcja na pewno wystawiłą by na próbę to postanowienie, nawet z mojej strony, ale nie wiem ile tej anty musiałbym kupić żeby odzyskać flotę którą móglbym stracić przy kolejnej niedziałającej blokadzie ataków lub błędach z wysyłką floty

• Ciekawe czy ktoś z top 100 przyłączy się do bojkotu?.

Ja Ci powiem szczerze prosto z serca, że już ponad 3 lata bojkotuję OGame. Bo za co ja mam kupować antymaterię:

- Za ten cyrk który dostarcza nam GF od dobrych kilku lat?

- Za te fuzje bez żadnych ankiet, bez propozycji?

- Za te błędy w grze?

Trwa to już dobrych kilka lat mordeczko jak nie dłużej :rolleyes3:. Dlatego uwierz mi, wspieram Twoją inicjatywę: Czerwiec Lata bez antymaterii, szkoda kasy na to gówno.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• A kupowanie anty jest jeszcze opłacalne? Przecież co 2 tygodnie dają nam event z nagrodami o wartości jakieś 50k anty (albo i więcej). To po co?

Nie ma sensu pompować tego balonika, i tak pęknie wcześnie lub później.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF