BONUS aStErIxXx (Balboa)[VIP] & Miech Blumkulow[VIP] & kohan[VIP] vs. TomasCOMPANY[Dominion] & Gadzi[Dominion] ~ 50.833%

• Zacznę od HEHE, bo jak do tego doszło? Nie wiem! Rozumiem, że brak symulatora stwarza problemy w liczeniu ale...

Tylko Gadzi wie dlaczego nie zawrócił podstawki.

Sytuacja o tyle dziwna, że zawrócił pancki, które stacjonowały na moonie Tomasa.

Tak czy siak wyszło bardzo dobrze.

Uprzedzając pytania dlaczego lecieliśmy na pustego moona. Bo tak.

:brawo::goodjob:

Obrońcy nie wiem czego życzyć, bo nie wiem co miał w głowie.

Dnia 03-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor aStErIxXx [VIP]

Duży transporter 1

Lekki myśliwiec 6.413.240

Ciężki myśliwiec 46.565

Krążownik 1.255.530

Okręt wojenny 148.243

Pancernik 1.003.074

Reaper 80.924

Agresor Miech Blumkulow [VIP]

Lekki myśliwiec 1.618.099

Ciężki myśliwiec 90.079

Krążownik 415.368

Okręt wojenny 100.368

Pancernik 230.569

Reaper 22.317

Agresor kohan [VIP]

Lekki myśliwiec 10.190.350

Ciężki myśliwiec 180.130

Krążownik 1.081.885

Okręt wojenny 123.976

Pancernik 1.010.948

Reaper 65.940

Pathfinder 82.160

Obrońca TomasCOMPANY [Dominion]

Wyrzutnia plazmy 5.000

Obrońca Gadzi [Dominion]

Lekki myśliwiec 113.018

Ciężki myśliwiec 38.810

Krążownik 85.648

Okręt wojenny 8.607

Bombowiec 7.861

Niszczyciel 4.587

Reaper 4.977

Pathfinder 13.840

Po bitwie...

Agresor aStErIxXx [VIP]

Duży transporter 1 ( -0 )

Lekki myśliwiec 6.349.415 ( -63.825 )

Ciężki myśliwiec 46.366 ( -199 )

Krążownik 1.254.952 ( -578 )

Okręt wojenny 148.222 ( -21 )

Pancernik 1.003.004 ( -70 )

Reaper 80.924 ( -0 )

Agresor Miech Blumkulow [VIP]

Lekki myśliwiec 1.599.678 ( -18.421 )

Ciężki myśliwiec 89.657 ( -422 )

Krążownik 415.022 ( -346 )

Okręt wojenny 100.350 ( -18 )

Pancernik 230.538 ( -31 )

Reaper 22.317 ( -0 )

Agresor kohan [VIP]

Lekki myśliwiec 10.077.911 ( -112.439 )

Ciężki myśliwiec 179.305 ( -825 )

Krążownik 1.081.327 ( -558 )

Okręt wojenny 123.952 ( -24 )

Pancernik 1.010.809 ( -139 )

Reaper 65.940 ( -0 )

Pathfinder 82.096 ( -64 )

Obrońca TomasCOMPANY [Dominion]

Zniszczony!

Obrońca Gadzi [Dominion]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 862.342.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.996.609.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.376.937.051 metal, 1.127.077.426 crystal and 308.472.301 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

2.381.407.051 metal, 1.131.637.551 crystal and 311.154.301 deuterium

382.973.463 metal, 181.595.362 crystal and 49.701.234 deuterium

312.061.565 metal, 147.970.913 crystal and 40.498.484 deuterium

97.277.321 metal, 46.126.199 crystal and 12.624.381 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

3.173.719.400 metal, 1.507.330.025 crystal and 413.978.400 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.540.801.400

Kryształ: 1.284.982.025

Deuter: 406.902.400

agresor zyskał łącznie 4.232.685.825 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.124.224.000

Kryształ: -2.154.109.000

Deuter: -718.276.000

obrońca stracił łącznie 6.996.609.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Ja też wiem ale nie powiem.
    Nie chce mi się tłumaczyć ale troszkę z was kłamczuszki bo dobrze wiecie czemu chcieliście zniszczyć moona.

Dla innych czytających trochę dopisze do twojego opisu.

to nie był tylko lot na pustego moona.

waszą Flota obstawiała misję niszcz 234 gwiazdek bo moon stwarzał pewna możliwość obrony.

Kohan myślę że brałeś udział w tej akcji tylko ze względu przez tego moona

pozdrawiam

I życzę :szo:

• To tak jak z Waszymi reckami. Coś zaplanujesz, a gra się zalaguje i zaskoczy :). A jaki był plan pozostanie w sojuszu.

Z drugiej strony ciekawi mnie co tam u Was zadziało sie przy tych atakach. Asterix, geniusz matematyczny, który wszystko wylicza i ogame ma opanowane, o mało nie położył całej akcji. Takiej paniki w skanach i przy atakach jeszcze nie widzialem. Chłopak dzieli flote na 10 i nas wszystkich niszczy, a odwalil amatorke i musiał wzywac kohana po pomoc. Potężne VIPy w walce z małym Dominion wołają na pomoc kohana?? Nie spodziewałem się ;).

Asterix miał gorszy dzień, prawda? Bo to nie jest tak, że jakieś boty nie dzialaja z przeciwnikiem, który jest online i odpowiada. Prawda?

• Fakt, amatorka. Widać po rezultatach.

To nie panika, żadna, nie martw się. Gdybyś umiał rozejrzeć się po układach i nie tylko to umiałbyś wyciągnąć ciut więcej wniosków. No ale dobra, Wy mieliście swoje plany, my swoje, koniec końców kogo plan się zrealizował można łatwo zaobserwować.

Nie uczmy się grać, a przynajmniej nie uczcie Wy mnie grać, a oceniać sobie możecie jak tylko chcecie. Możecie nawet sobie śmieszkować, ale zapychacie stocznie-to najważniejsze.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Spokojnie kolego, nikt Cie nie uczy grać. Każdy gra na tyle, na ile ma możliwości. Oceniłem jedynie wczorajszą akcję i swoje przymyslenia. Domyślam się dlaczego tak wyglądało, z tym, ze forum to nie miejsce na to :). Ale samo wzięcie kohana, który przed chwila na Was ST sobie robił...?? Przyznam po raz kolejny, nie spodziewałem się :D.

Wojna trwa, trash talking musi być, bo są to dwa dość aktywne sojusze :). Do zobaczenia w grze za parę dni :)

• Spokojnie kolego, nikt Cie nie uczy grać. Każdy gra na tyle, na ile ma możliwości. Oceniłem jedynie wczorajszą akcję i swoje przymyslenia. Domyślam się dlaczego tak wyglądało, z tym, ze forum to nie miejsce na to :). Ale samo wzięcie kohana, który przed chwila na Was ST sobie robił...?? Przyznam po raz kolejny, nie spodziewałem się :D.

Wojna trwa, trash talking musi być, bo są to dwa dość aktywne sojusze :). Do zobaczenia w grze za parę dni :)

Nawet sprawa z Kohanem pokazuje, ze domysły, a fakty nie zawsze idą w parze. Jeszcze parę miesięcy temu może bym tłumaczył co i dlaczego, ale na ten moment i staż już nic nie muszę, a wolę popisać sobie głupoty tu i tam, zarzucić wędkę z dezinformacją i patrzeć z otwartym popcornem.

Do zoaczenia.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Nawet sprawa z Kohanem pokazuje, ze domysły, a fakty nie zawsze idą w parze. Jeszcze parę miesięcy temu może bym tłumaczył co i dlaczego, ale na ten moment i staż już nic nie muszę, a wolę popisać sobie głupoty tu i tam, zarzucić wędkę z dezinformacją i patrzeć z otwartym popcornem.

Do zoaczenia.

no pewnie ze nic nie musisz bo jestes bogiem tu przeciez klaniajcie sie narody kohan pokazal kim jest juz wiecej nikomu nic nie musi pokazywac kazdy logiczny wie jestescie bohaterami tej uni nikt juz nie moze spac spokojnie:lool::lool::lool::lool::lool::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

• Widze że jest sporo jakiś domysłów i rozkmin na temat mojego dojścia do VIP, dlatego rozjaśnie temat...
    Balboa (Asterixxx) dokladnie opisał temat w ST na Tomasie, tzn jego przybycia na to UNI..jeśli nie połączyliscie kropek, to pomoge :)

Gdzieś tam w jakimś stopniu pomogłem mu żeby jego pojawienie sie tutaj było jak najszybsze i można było zacząć realizwać jakieś akcje na ekipe z CLE, wy nie byliście nawet w planach 8o
    Samo to że paliliśmy kulki i lecielismy razem z Balboa na Argona, chyba daje do myslenia na temat naszej współpracy.

Z Wodzem az sprawdzilem, pierwsze wiadomosci na disco wymienilem 23/10/2023...nie spodziewalem sie ze az tyle pisaliśmy, bo chcialem znalezc ile razy mnie namawiał na dojście do VIP, ale odpuściłem...powiem krótko, za dużo ;)

Jako że Balboa zrzucil ciezar bycia Asterixxxem ;) Nie było co kontynuować tych wygłupów z lataniem niby bez sojuszu..zwlaszcza że BabciaHela nie wiem ile mi moonow zrobiła po nocach :saint:

• a tu nagle wielki kohan czyli kochanek czytaj wpada na akcje akurat wtedy no popatrz??czyzby reszta miala badejki pelne?strach kontry?podstawki?

prawda jest taka ze kazdy z was ma cieke przed jakas flota do siebie podobna i teraz to juz calkiem urosniete piorka calej polsce dajcie wojne hahahhaha moze u 68 i u 1 tam by was wyjasnili szybko jakby pradu braklo i boty padly co??:smash::smash::smash::smash::lool::lool::lool: