Z nudow tu zajrzalem i patrze, ze sie zalapalem na steka Netchu7 [STALO] vs. KAKAOWY_ROMEO - 4.240%
![]()
Wpisuje sie tu bo tamten juz zamkniety. Nawet nie wiedzialem, ze moje "smieci" lapia sie w limicie ST.
Z nudow tu zajrzalem i patrze, ze sie zalapalem na steka Netchu7 [STALO] vs. KAKAOWY_ROMEO - 4.240%
![]()
Wpisuje sie tu bo tamten juz zamkniety. Nawet nie wiedzialem, ze moje "smieci" lapia sie w limicie ST.
To blad po stronie serwera. Nie gralem z 3 lata, a wczesniej nie bylo takich problemow. Inni zmieniaja swoje nicki, wiec zglaszam.
Jak w temacie - przy probie zmiany nazwy konta wyskakuje blad
Serwer s267-pl.ogame.gameforge.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
Graty Miech. Poprostu mialem "lazy day" i trafilem akurat na Twoja passe.
Odbudowa to przy moim eko+ekpsy kwestia kilku dni 3-4, ale narazie probuje sil na nowym uni. Te mialo byc tylko rozeznaniem po 8 latach przerwy formy zycia, nowe statki, klasy etc.
Pozdro dla tych, z ktorymi mialem okazje pogadac.
Czasem bede Was odwiedzal ![]()
Fakin Ty się nie ciesz , bo kwestia czasu aż spadniesz kolejny raz i nie potrzebne cytaty tak ci powiem , bo nie chciało mi się Ciebie aż tak obserwować jak to robiłem na lajcie
Wroc, odbuduj sie i wtedy kozacz
Chyba nadgodziny byly... ![]()
Graty Miech. Brakuje mi takich zyskow, ale brak czasu na granie flota. Moze kiedys...
Obroncy SzO
Kolejny dziwny bunkier po co 37k miesa jak tylko 2 WP? az szkoda w ogole sury na to.. lepiej w opancerzenie wrzucic albo do mnie na mona wyslac. Postaw 1k plazm, czy nawet 500 juz by porobilo troche.
No chyba ze agresor rakietami je zdjal. Wtedy zwroce honor ![]()
Tylko tych sond mi szkoda...
gratzz
Pochlalem - przysnalem ;). Odbudowa bedzie bo to same trampki + ekspy.
grattz