Balboa[VIP] & kohan[VIP] & Miech Blumkulow[VIP] & LamEr[VIP] vs. TomasCOMPANY[Dominion] ~ 321.346%

• Zacznijmy od tego kto normalny wypowiada wojne slabszemu 5-10 krotnie??gdzie ma sens zabawa i jakies realia?Chetnie zobacze wypowiedzi super lotnikow ktorzy zlomu nie umieli zebrac :goodjob::goodjob::goodjob: i wina lagow sragow nie wiadomo czego moze od siedzenia 48\na 24 przepalily sie styki w komputerkach jak i ptasich glowach bo kazdy co gra w ta gre troche i wie jak to dziala to wasze techniki i opowiadanko jest zalosne do poziomu lepiej bylo tego starcia nie pokazywac bo osmieszyliscie sie sami siebie :trollface::trollface::trollface::trollface: wielo godzinne liczenie klikanie az paluszki bolaly no szok :graty::graty: mogliscie isc na pole albo dziewczyn poszukac nie wirtualnych w koncu:).

Prawda jest taka ze w walce dawida z goliatem mieliscie tak obsrana zbroje jak molo kto niestety:trollface:

A to tych co liza zadek i gratkuja wiecej rozumu polecam bo cale uni wielkich graczy lotnikow nie wiadomo kogo siedzialo cichutko zal

Obroncy graty bo was osmieszyl jak i caly sojusz i szybkiej odbudowy a wam zycia bez monitora i znalezienia jakis chociaz milf na stare lata8o8o8o chyba ze w jednym pokoju macie kilka biurek i tak nadajecie ale to juz wasza sprawa 8)8)8)

• Zacznijmy od tego kto normalny wypowiada wojne slabszemu 5-10 krotnie??gdzie ma sens zabawa i jakies realia?Chetnie zobacze wypowiedzi super....

Więc sprostuję wam to baaaaardzo poooowoli.

Wojna z Dominion jest nie z naszej winy.

Już o tym pisaliśmy kilka razy ale wy jak czytacie komentarze to zamykacie oczy i widzicie tylko to co chcecie .

Co do wypowiedzenia wojny słabszemu itp...

Jak cl wypowiedziała wojnę UFO to nie było takiego płaczu jak teraz...

Do waszej informacji wypowiedzieliśmy wojny Dominion .Cl I glory.(Jest na forum)

Niestety tutaj nasze plany nie wypaliły bo regulamin pozwala tylko na 3 w tym samym czasie.

Plan był taki żeby wypowiedzieć wszystkim sojuszą .

Pamiętajcie że wszyscy jesteście na Liścia:):):).

A jak ktoś się na chwilę obecną czuje poszkodowany to tam jest na forum opcja Wojny .Zgadajcie się zaproście nas do zabawy w Kupie siła.

W stoczni zawsze się na was miejsce znajdzie:)

Pamiętajcie że to tylko zabawa i my się świetnie bawimy :)

• Ale podpierdalanie wielkiego wodza sojusznika do suportu jest już gwoździem do trumny :) Wielki Wodzu ooo Panie najwyższy pokazałeś tylko ,że jesteś konfidentem a tego się nie toleruje ;) Proponuje jeszcze po niebieskie pały zadzwonić w końcu z nimi masz wiele wspólnego. U mnie na mieście za coś takiego to byś życia nie miał ale jak widać nie masz wiec podpierdalaj dowoli ^^

• Niestety i bardzo przepraszam ale nie loteruje takie dziadostwa.

To właśnie świadczy o waszej zajefajnej atmosferze w sojuszu i wysokiej kulturze osobistej no i odwadze bo na ulicy ....

Robicie z siebie ofiary a tak naprawdę przez wasze głupie zachowanie pół sojuszu jest w naszych stoczniach.

Ja na wojnę się zgodziłem to też daje do myślenia że nie tylko do mnie pisaliście co pisaliście .

Więc może zamiast pisać tu pierdoły itp.

To przeproście Tomasa bo on nie zawinił a najwięcej stracił

Już nie odpisuję więcej .

Tomas SzO jeszcze raz

• nie z waszej podejrzewam ze od mojej starej to wyszlo bardziej i ona szukala kolka w wasze litery przyspawane do siodelek w 1 pokoju co????

szkoda ze nie wypowiedzieliscie jeszcze serwerom w chinach teheranie tybecie i mongoli jednoczenie a czemu nie jestescie kotami przeciez ne przyspawanymi do krzeselek co???ty widac jestes za plytki zeby cos zrozumiec i przychodzi wam kukielka marnie atmosfera w sojuszu to jest cos takiego co nie masz pewnie ty i reszta nawet w rodzinie i nigdy tego nie poznasz ze tak wam zwieracze to sciska kazdego z was to boli??napisz ze poznales chlopaka na bado moze komus to bedzie zazdrosc tez z serwera >>nie momyslales na takie cos wpasc?

• Początkowo ta dyskusja miała jakiś sens, ale im dalej w las tym bardziej widzę sie ekipa z super atmosferą odpala :evil:

Oczywiście nie mam na myśli wszystkich ale tych dwóch ananasów co widzi zwycięstwo w przegranej, w polityce podobne rzeczy się dzieją :trollface:

Wypociny na temat nieudanej zbiórki, klikane zawrócone stacjonuj ale niestety reckow na czas nie potrafimy puscic takie z nas lamusy..

Pisanie o zaglądaniu dziewczyną pod spudniczke lub ogólnie znalezieniu sobie jakiś, teksty na poziomie licealistów z buzującymi hormonami :beaten:

Ja nie opowiadam o tym kto jakie życie prowadzi jak nie mam pojęcia, ale wy macie jednak fajną wyobraźnie..taka nie za mądrą :ocb:

Strachu, czy obsranej zbroji jak ktoś tam napisał, tez nie uswiadczylismy...liczyliśmy że będzie jakaś gruba zabawa...recków poleciało tyle że zebralibysmy kilka topowych flot, ale gra lubi płatać figle

• lubi platac figle???????nie mozliwe powaznie???a od wczoraj gracie czy od polnocy weszla nowosc??

tu chodzi jak bedziecie czytac o co innego niz bol dupy itd tylko wlaczyc mozgi nie progaramy super liczace

tyle macie reckow zebyscie kilka flot spakowali??o czym ty chlopcze mowisz i zadna sekunda nie siadla nawet 6s po no popatrz ale cyrk pewnie macie 6000kkk pochowane recy juz nie pisz bo sami sie kompromitujecie juz reszta sie z was smieje

a teraz do calego uni

ALARM ALARM ALARM

CHOWAC WSZYSKO STATKI SUROWCE PIENIADZE Z DOMU BO TEZ UMIA DOBRZE LICZYC CHYBA ZE WOLICIE WIECZNE URLOPY WYBIERAC8o8o8o8o8o

• Miałem nie odpisywać na wypociny pseudointeligentów, bo gówno burze to nie jest moja bajka ale, no właśnie to co przed ale nie jest ważne. Panowie, zachowujecie się jakbyście pierwszy raz widzieli puszerów i oszustów, nie potraficie dać logicznych argumentów, nie potraficie złożyć sensownego zdania, a udzielacie się na forum publicznym. Zachowajcie chociaż pozory, przestańcie robić z siebie pośmiewisko. Kohan w VIP boli Was aż tak bardzo? Od dawna współpracuje z Kohanem ale co Wy możecie o tym wiedzieć. Po co zaglądacie nam w życia? Jak będę chciał to będę siedział 3 dni przy kompie, kawę słodził tabletkami z kofeiną, nie będę się myć, a jeść będę robaki, które ze mnie wyjdą. Ogarnijcie się, bo jesteście zwykłym pośmiewiskiem.

• hahahahha jakim posmiewiskiem?to ze ktos 10 krotny goni jakas myszke???tu jestescie tacy swieci i hohoohho ogarnij swoje lody i rower filemonie

A kolejna sprawa to ze sie nie bedziesz myl czy gruszka sie bawil to nas nie obchodzi poprostu zycia nie macie swojego ani rodzin a to jest bolesne zyc cyferkami i wirtualem i kapic cala dobe bez zycia i czekac jak top 150 200 300 bede uciekac to jest mocne jestescie kozakami

prawda jest taka zlomu nie ma a czemu????oszukaly was boty i programy co??? nie jestescie nieogarami i murowac wkoncu bo niech swiat widzi nieogarow nie zbierajacych nic zlomu buahahahhahaha

• hahahahha jakim posmiewiskiem?to ze ktos 10 krotny goni jakas myszke???tu jestescie tacy swieci i hohoohho ogarnij swoje lody i rower filemonie

A kolejna sprawa to ze sie nie bedziesz myl czy gruszka sie bawil to nas nie obchodzi poprostu zycia nie macie swojego ani rodzin a to jest bolesne zyc cyferkami i wirtualem i kapic cala dobe bez zycia i czekac jak top 150 200 300 bede uciekac to jest mocne jestescie kozakami

prawda jest taka zlomu nie ma a czemu????oszukaly was boty i programy co??? nie jestescie nieogarami i murowac wkoncu bo niech swiat widzi nieogarow nie zbierajacych nic zlomu buahahahhahaha

Miałem już nie odpisywać... Człowieku napisałem ci wyraźnie, nie zaglądaj nam w życie. Piszesz młotku, że was to nie obchodzi ale zaglądasz nam w dom rodzinny. Powiedz synu co ty (specjalnie z małej, bo na szacunek trzeba zasłużyć) możesz o mnie czy moich kompanach wiedzieć? Zawsze jak ktoś w życiu jest lepszy od ciebie to zachowujesz się jak zwykły jaskiniowiec? Napisałem raz, napiszę kolejny. PRZESTAŃ ROBIĆ Z SIEBIE POŚMIEWISKO.

Przepraszam, czy mógłbyś coś więcej o tym napisać?

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Popcorn skończyłem, także można skomentować ;)

Starcie naprawdę duże. A i cała akcja, czasochłonna oraz droga. Jednak wynik bitwy rekompensuje wszystko.

Bardzo szkoda mi Thomasa, spoko gracz, do tego aktywny. Osobiście rywalizowaliśmy miedzy sobą w statystykach. Mam nadzieje, że bedzie mu sie chciało jeszcze wrócić i odbudowywać.

Co do komentarzy, ciężko do czegoś się ustosunkować, poziom dyskusji niestety bardzo niski i mało merytoryczny, wiec nawet mając swoje przemyślenia nie zamierzam się odzywać ;)

• Panowie taka mała prośba, jak już coś piszecie tutaj to tak żeby się to dało przeczytać :) ciężko się czyta wypowiedzi typu:

"... i przychodzi wam kukielka marnie atmosfera w sojuszu to jest cos takiego co nie masz pewnie ty i reszta nawet w rodzinie i nigdy tego nie poznasz ze tak wam zwieracze to sciska kazdego z was to boli??"

Tak poza wszystkim gratuluję starcia sojusznikom i podziwiam zaangażowanie. To starcie wymagało ogromu pracy i zysk naprawdę w pełni zasłużony :)

• tak tylko pobieżnie przeleciałem temat bo ogólnie mam w dupie - liczyłem na rozrywkę patrząc na to napinanie się głupków, nie zawiodłem się ;)

Najbardziej mnie śmieszą komentarze: "Nie będę uczestniczył w gównoburzy, ale ... (uczestniczy w gównoburzy)". Może zacznijcie grać eko, będzie zdrowiej dla was i ludzi wokół was (jeśli tacy są ;) )?

• widac ciezko pisac niektorym nie znajac sytuacji i akcji wiekszosc tylko lubi gratki gratki a nie wiedza ocb masakra

chcesz graj eko i zostan ich nastepna farma ciekawe co wtedy powiesz do calej sytuacji tu nik nie placze ze tak sie stalo tylko trzeba umiec czytac co jest co

• 24h bez forum i ciężko się odnaleźć

Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi albo ich brak. Chociaż myślę że ta 2 opcja będzie lepsza bo po co to przeciągać.

:closed:

Czosownik dziękuję również za rywalizację. Równy z ciebie gość. Czasem z kimś zamienisz parę zdań i już wiesz że się dogadasz.

Co do gry jeszcze nie wiem jestem z zachodniopomorskiego i za tydzień ferie szkoda byłoby stracić ten czas na grę. A już dzieci wystarczająco tatusia na komputerze się naoglądały 😄

Czekam na jakieś większe starcia ACS bo moja flotka przy tym co może się wydarzyć na uni to mały pikuś 🤣

• widac ciezko pisac niektorym nie znajac sytuacji i akcji wiekszosc tylko lubi gratki gratki a nie wiedza ocb masakra

chcesz graj eko i zostan ich nastepna farma ciekawe co wtedy powiesz do calej sytuacji tu nik nie placze ze tak sie stalo tylko trzeba umiec czytac co jest co

chłopie nie zrozumiałeś posta. Ja piszę tylko że obie strony się napinają, a sytuacja raczej prosta: obrońca spał (straszne..., jak można spać i nie grać w ogame...), a atakujący go w tym czasie zezłomowali. Zwykła sytuacja na ogame, z tego co widziałem to nawet obrońca tego tak nie przeżywa jak reszta komentujących.

Balboa to prostak i cham, udowodnił to dziesiątki razy - prowokuje ludzi bo rajcuje go, że ludzie się pod jego postami żrą. Udziela się to jego kolegom, którzy myślą, że uczestniczą w czymś ważnym, że wojny i takie tam, podczas tak naprawdę gorzej się wyspali:D. Dajecie tylko pożywkę dla ego chorego człowieka i tyle ;)

• Czosownik dziękuję również za rywalizację. Równy z ciebie gość. Czasem z kimś zamienisz parę zdań i już wiesz że się dogadasz.

To prawda od razu wiedziałem, że jesteś normalny gracz z odpowiednim podejściem :)

Co do gry jeszcze nie wiem jestem z zachodniopomorskiego i za tydzień ferie szkoda byłoby stracić ten czas na grę.

Ja z pomorskiego, ale w niedziele w nocy/ nad ranem będę przejeżdzał przez wojewodztwo ;) Bede machał 8)

chłopie nie zrozumiałeś posta. Ja piszę tylko że obie strony się napinają, a sytuacja raczej prosta: obrońca spał (straszne..., jak można spać i nie grać w ogame...), a atakujący go w tym czasie zezłomowali. Zwykła sytuacja na ogame, z tego co widziałem to nawet obrońca tego tak nie przeżywa jak reszta komentujących.

Balboa to prostak i cham, udowodnił to dziesiątki razy - prowokuje ludzi bo rajcuje go, że ludzie się pod jego postami żrą. Udziela się to jego kolegom, którzy myślą, że uczestniczą w czymś ważnym, że wojny i takie tam, podczas tak naprawdę gorzej się wyspali:D. Dajecie tylko pożywkę dla ego chorego człowieka i tyle ;)

skoro prostak itd to w czym masz problem??

obronca nie przezywa jak mowisz tylko chyba nie jestes w temacie o co tu tak naprawde chodzi

• graty, piękne starcie, szkoda sojusznika oczywiście, ale należy właściwie docenić nie tylko zaangażowanie i poświęcony czas, ale i umiejętności Panowie sojusznicy. To tylko zabawa, ale ilu z was potrafi zorganizować i wykonać taką akcję? Trzeba mieć dystans 😎

Tomas, wracaj z urlopu, koniec pierdzenia w kanapę

MaximusDecMeridius