PF - pathfinder -> Pionier
AntiGameReborn
-
-
Po reinstalce nadal nie widać permalinków do mmorpg i infuzy. Coś nie pykło, albo nadal pracują nad apdejtem.
-
Myślę, że nie było to priorytetem obecnej aktualizacji.
Infuza? Ona jest chyba nie aktualizowana od 2019 roku
-
Infuza?
Wspomniałem o niej tylko formalnie. Tęsknię za ogniterem
-
Kolejny update AGR:
Wersja 7.2.1:
[Bugfix] Inactive player detection (for coloring & highlighting)
[Bugfix] Remove all highlights when changing system
-
Witam, gdzie mogę znaleźć listę skrótów klawiszowych, które mogę używać w AGR?
-
Antigame coś się psuje
skanując wybrany układ powiedzmy 1.200 i najeżdżając kursorem na pole gdzie powinien być księżyc (a go nie ma), wysyła nam szpiegi na jakieś losowe (?) koordy typu 2.300.15)
-
Informacja od deva AGR:
Dobry wieczór AntiGamers!
Czy rozważacie zagranie w nowe uniwersum, które startuje już jutro? Czy chcecie wesprzeć AGR w tym czasie?
Gameforge uruchomiło program partnerski dla twórców narzędzi i treści, a AntiGameReborn jest jego częścią. Jeśli założysz nowe konto w grze w uniwersum używając linku partnerskiego AntiGameReborn, 20% z wszystkich zakupów DM pójdzie na wsparcie rozwoju AGR. Jest to okazja dla was wszystkich, by wesprzeć nas grając w OGame jak zwykle.
Jeśli chcesz założyć nowe konto w uniwersum (uniwersach), które otwierają się jutro, rozważ użycie poniższego linku. Nie musicie w tym celu tworzyć nowego lobby:
https://hero.li/AntiGameReborn
(Hero.li jest aplikacją stworzoną przez Gameforge dla ich programów partnerskich i twórców treści.
Zwróć uwagę, że tylko nowo utworzone konta w grze poprzez link partnerski będą kwalifikowały się do programu).
Jesteśmy również świadomi, że rozwój jest cichy od jakiegoś czasu, ale AGR będzie nadal w pobliżu. Obecnie rozważamy dostosowanie AGR do manifestu v3, który będzie obowiązkowy dla sklepu Chrome w przyszłym roku. W międzyczasie, w zależności od tego jak szybko formy życia trafią na serwery live, planujemy naprawić błędy w becie i przygotować ją do wydania. Bądźcie więc czujni!
TL;DR: Załóż nowe konto w grze używając linku partnerskiego powyżej, aby wesprzeć AntiGameReborn swoimi zakupami DM (bez dodatkowych kosztów!).
Oryginalne info:
QuoteGood evening AntiGamers!
Are you considering to play the new universe that starts tomorrow? Do you want to support AGR while doing so?
Gameforge launched a partner program for tool developers and content creators and AntiGameReborn is part of it. If you create a new game account in a universe using AntiGameReborn's affiliate link, 20% of all DM purchases goes to support AGR's development. This is an opportunity for all of you to support us by playing OGame as usual.
If you want to start a new account in the universe(s) that open tomorrow, please consider using the following link. You don't need to create a new lobby for this:
https://hero.li/AntiGameReborn
(Hero.li is an app created by Gameforge for their partner and content creator programs.
Please notice that only newly created game accounts through the affiliate link will be eligible for the program.)
Also, we are aware that development has been quiet for some time, but AGR will continue to be around. Currently we're considering adapting AGR to manifest v3 which will be mandatory for the Chrome store next year. Meanwhile depending on how soon lifeforms hit live servers, we plan to fix the beta's bugs and make it ready for release. So stay tuned!
TL;DR: Create a new game account by using the affiliate link above to support AntiGameReborn with your DM purchases (at no additional cost!).
-
Nie działa szpiegowanie z antigame w nowej wersji gry
-
AGR nie jest jeszcze kompatybilne z nową wersją.
Info od deva "issue is known, there will be an update once the token invalidation patch is live on thursday on v8 unis and I can actually test"
-
w Infinity Ogame także nie działa
-
No to raczej normalne zachowanie wtyczek do gry.
Jeżeli coś jest zbudowane na jakiejś podstawie i zostanie zmienione to nie będą działać pewne funkcje.
Zwłaszcza, że dokonano poprawek w backendzie i grze na kilku zakładkach.
-
Wiyncy bakendów róbcie - będzie git!
-
Aktualizacja dodatku oznaczona numerem 7.3.0 jest już dostępna:
[Feature] Dodano czas serwera do nakładki falangi.
[Feature] Dodano skrót do otwierania teleportu (klawisz nad klawiszem tabulatora)
[Feature] Klawisze strzałek pozwalają teraz przełączać się między celami (teleporter)
[Polishing] Wartości sond, pionierów, i Recyklerów są sformowatowane w podglądzie Galaktyki
[Polishing] Nazwy graczy i planet w widoku Galaktyki są skracane za pomocą wielokropka, jeśli są zbyt długie
[Polishing] Różne poprawki CSS w galaktyce
[Poprawka] Naprawiono ustawienie „Galaktyka: Pokaż opisy planet po lewej zamiast po prawej”
[Poprawka] Naprawiono ustawienie „Galaktyka: Ukryj podpowiedzi na planetach i księżycach, wyślij sondy szpiegowskie”
[Poprawka] Naprawiono klikanie na puste przestrzenie księżycowe wysyłające sondy
[Poprawka] Naprawiono token dla sendShips i sendShipsWithPopup (nie można szpiegować z podglądu Galaktyki)
[Poprawka] Naprawiono brak formatowanie flot w falandze
[Poprawka] Naprawiono niepoprawne przetwarzanie surowców w wersji 9
[Poprawka] Błąd zaokrąglania kosztów budowy[Feature] Added server time to phalanx overlay
[Feature] Added shortcut for opening jumpgate (key above tab key)
[Feature] Arrow keys now let you cycle through jumpgate targets
[Polishing] Probe, PF and Recs value are formatted in Galaxy view
[Polishing] Player and planet names in Galaxy view are shortened with an ellipsis if they're too long
[Polishing] Various CSS fixes in galaxy
[Bugfix] Fixed setting "Galaxy: Show planet tooltips to the left instead of right"
[Bugfix] Fixed setting "Galaxy: Hide tooltips at planets and moons, send espionage probes"
[Bugfix] Fixed click on empty moon spaces sending probes
[Bugfix] Fixed token for sendShips and sendShipsWithPopup (can't probe in galaxy)
[Bugfix] Fixed fleets in phalanx not being formatted
[Bugfix] Fixed resources in v9 not being parsed correctly
[Bugfix] Rounding error in construction costs
-
Wersja 7.3.1 jest już dostępna na Chrome jak i Firefoxie:
[Poprawka] Surowce są poprawnie wyświetlane w raportach szpiegowskich.
[Poprawka] Formuła zużycia deuteru dostosowana do zmian w 9.0.3.
-
-
Nic mi na ten temat nie wiadomo
-
Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak korzystać z tego AGR? Gram cały czas na infinity, przymierzałem się parę razy nad AGR, ale dla mnie nieczytelny.
-
Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak korzystać z tego AGR? Gram cały czas na infinity, przymierzałem się parę razy nad AGR, ale dla mnie nieczytelny.
Jest bardzo rozbudowany, z wieloma przydatnymi opcjami i ustawieniami. Jak łykniesz poradnik - z chęcią podkradnę
-
Jest bardzo rozbudowany, z wieloma przydatnymi opcjami i ustawieniami. Jak łykniesz poradnik - z chęcią podkradnę
Jak na razie bez poradnika ani rusz