Witam symulator bitew ktory mam z tyczki ( trashsim.oplanet.eu ) nie dziala ktos posiada cos podobnego ? zebym nie musial wszystkiego recznie wpisywac? bardzo dziekuje za odpowiedz
Symulator bitew jaki?/skad?
-
- Rozwiązane
- Gra
- machcio22
- Closed
-
-
-
Ale gość nie pyta o to, dlaczego nie ma trashsima, tylko pyta o alternatywę...🤷
-
Ale gość nie pyta o to, dlaczego nie ma trashsima, tylko pyta o alternatywę...🤷
Długo jej nie będzie...pozostaje liczenie na piechotę albo lot na oko, troche to smutne, po tylu latach istnienia gry, żeby GF nie miało własnego symulatora, teraz wyskakuja z jakimis obrazkami, napaćkane to tak że aż oczy bola od samego patrzenia.A czy to bedzie działać?Oby nie tak jak te aktualizacje.
-
Ktoś wrzucił kod Trashsima w internety i znalazła się dobra dusza, która dała go online, ale niestety nie działa wczytywanie API (bo gość nie ma dostępu do tego interfejsu) i wszystkie dane trzeba wklepywać ręcznie.
Serwer na którym to stoi jest słaby i działa wolno, ale działa. Przynajmniej jest coś do czasu, gdy GF nie uruchomi tego swojego rozwiązania.
-
Jest też stary speedsim, o ile nie przeszkadza wam brak pionków, rozpruwaczy, pełzaczy itp.
-
tu jeszcze inny klon trashsima, który w innym temacie ktoś wrzucił:
https://simulator.ogame-tools.com/
zwykłe api też nie działa, chociaż Infinity daje w takim formacie że można wczytać
-
Odświeżam stary temat, ale jest lepszy symulator.
Działa z API i jak ktoś używa AGR, to można wrzucić linka w miejsce TrashSima i używać jak zawsze z poziomu wiadomości, klikając na ikonkę "Symuluj"
-
https://simulator.ogame-tools.com/
ten symulator ładuje również technologie z form jak masz go wklejony w miejsce dawnego trasha
-
jak to Ja, wyskocze jak filip z konopii . Komu jeszcze non stop , wyswietla sie na podgladzie pelny slot wyslanych flot? Wczesniej mozna bylo to na zyczenie rozwinac , teraz psuje cala zabawe, szukalem karkolomnie w ustawieniach, ale nie mozna tego dezaktywowac .
-
jak to Ja, wyskocze jak filip z konopii . Komu jeszcze non stop , wyswietla sie na podgladzie pelny slot wyslanych flot? Wczesniej mozna bylo to na zyczenie rozwinac , teraz psuje cala zabawe, szukalem karkolomnie w ustawieniach, ale nie mozna tego dezaktywowac .
ustawienia -> wygląd -> pokazuj zawsze eventy -> ukryj
-
a ja tak samo pytanie z innej bajki, wklejam ten link ktory zapodal p4k, ale cos nie pyka chyba jak daje symuluj z poziomu wiadomosci jak to bylo wczoraj screeny ponizej.
Moze ktos wie jak rozwiazsc ten ten problem, przegladarka kiwi czy to moze jej wina ?
i błąd:
-
Na stronie głównej projektu Infinity jest możliwość pobrania paczki 2.3.9. Paczka obsługuje kilka symulatorów bitwy i w zasadzie po jej instalacji oraz dezaktywacji wersji sklepowej paczki możemy cieszyć się ponownie przekierowaniem na symulator bezpośrednio z raportu szpiegowskiego.
W pierwszym zdaniu zawarłem bezpośredni link do wersji. Po pobraniu pliku .zip rozpakowujemy go, następnie z poziomu chrome wchodzimy w zarządzenie rozszerzeniami. Wyłączamy wersję sklepową 2.3.8, chyba że ktoś korzysta ze starszej to też musi dezaktywować. Następnie na karcie rozszerzenia (chrome://extensions) w lewym górnym rogu klikamy w Załaduj rozpakowane i wyszukujemy wcześniej rozpakowany plik zip i zaznaczamy tam katalog src. Jeśli wszystko zrobiliście poprawnie to po uruchomieniu ogame wchodzicie w ustawienia Infinity (ikona zębatki), na dole znajduje się sekcja Battle simulator
Mam nadzieję, że jakoś pomogłem w tych trudnych chwilach
ps. jeśli ktoś na karcie rozszerzeń nie widzi przycisku Załaduj rozpakowane to zobaczcie czy po prawej nie macie czasami wyłączonego trybu dewelopera.
-
ustawienia -> wygląd -> pokazuj zawsze eventy -> ukryj
Wszystko przesloczylem a to omijalem samo sie wlaczylo 😂😂😂 dziekuje :🤭🤭😙