Podczas gry wyskakuje czarny ekran

• :) Dzień dobry, problem ktory istnieje nie jest powodem nowej aktualizacji . Wystepuje juz od kilku miesiecy , jest to bardzo irytujace , poniewaz nie mozna tego usunac w zaden sposob - skorygować . Ekran podczas wysylania floty robi sie calkowicie czarny nic nie widac , żadna akcja nie jest możliwa; cofnięcie , odświeżenie . Przegladarka na bierzaco aktualizowana probowalem rownowniez z innych korzystac , blad ciagle powstaly wystepuje co najmniej od wiosny tego roku , ale na samym początku to nie bylo az tak intensywne jak w tym momecie , zeby wyslac flote czasem musze zalogowac sie na konto 3-4 razy zanim wysle jeden slot , jezeli zrobi sie ekran czarny tylko i wylacznie raz z rzedu podczas wyboru porzadanej floty to cud 😁🤭🤭🤭 [mniam]

Moderator kasai:
    Offtopic usunięty.

• :) Dzień dobry, problem ktory istnieje nie jest powodem nowej aktualizacji . Wystepuje juz od kilku miesiecy , jest to bardzo irytujace , poniewaz nie mozna tego usunac w zaden sposob - skorygować . Ekran podczas wysylania floty robi sie calkowicie czarny nic nie widac , żadna akcja nie jest możliwa; cofnięcie , odświeżenie . Przegladarka na bierzaco aktualizowana probowalem rownowniez z innych korzystac , blad ciagle powstaly wystepuje co najmniej od wiosny tego roku , ale na samym początku to nie bylo az tak intensywne jak w tym momecie , zeby wyslac flote czasem musze zalogowac sie na konto 3-4 razy zanim wysle jeden slot , jezeli zrobi sie ekran czarny tylko i wylacznie raz z rzedu podczas wyboru porzadanej floty to cud 😁🤭🤭🤭 [mniam]

Na telefonie czy komputerze?

• Na telefonie bez włączonej wersji mobilnej ten błąd występuje każdego dnia i to dość często. W grę wchodzi tylko ponowne włączenie przeglądarki i strony, u mnie samo zamknięcie karty nic nie daje.

• Na telefonie bez włączonej wersji mobilnej ten błąd występuje każdego dnia i to dość często. W grę wchodzi tylko ponowne włączenie przeglądarki i strony, u mnie samo zamknięcie karty nic nie daje.

Polecam więc włączyć wersje mobilną i po problemie? :S U mnie na wersji mobilnej nigdy nie miałem tego błędu ^^

• Potwierdzam, u mnie to się dzieje to samo. Należy nadmienić, że to tylko w telefonie.

Miałem to samo na Kiwi. Pomogło czyszczenie danych przeglądarki lub instalacja na nowo przeglądarki - nie pamiętam dokładnie, ale po tych czynnościach już kilka miesięcy bez tego błędu.

Na kazdej wersji tak naprawde to ma miejsce jeżeli Tobie to nie pomoże by zainstalować nowa przeglądarkę albo czyszczenie co w ogóle nie jest pomocne to polecam poprostu z góry otworzyć xkart i jak czarny ekran się wyświetlić i włączysz tą karę z pamięci to odrazu do planety księżyca ciebie cofnie gdzie ostatnia była akcja xD patent sprawdzony nawet w zapasie na czarna godzinę mam 15 kart czasem dosłownie raz za razem muszę tak robić w odstępach 2-3 sekundy irytujące GF wie jak Nas wszystkich uszczesliwic 😞 dzisiaj niecałe 300 artefaktlw znalazłem a na formy życia potrzebuje 10k artów 🤭🤭🤭🤭 samo t2 i t1 wciąż:( nie ma co wspominać o obstawie t3 😆 :beaten:

• ten problem dotknął mnie w zeszłym roku na mobilnej przeglądarce, usunięty z którąś tam aktualizacją.

mój patent na czarny ekran było obrócenie telefonu tak żeby w telefonie zadziałało "automacztyczne obracanie" ekranu.

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• ten problem dotknął mnie w zeszłym roku na mobilnej przeglądarce, usunięty z którąś tam aktualizacją.

mój patent na czarny ekran było obrócenie telefonu tak żeby w telefonie zadziałało "automacztyczne obracanie" ekranu.

Ale to nie chodzi chyba o to żeby obracać telefon w prawo czy lewo.Problem w tym, żeby ktos usunął ten błąd, tak mi sie wydaje...A ten ktos to chyba jakiś programista z GF.